Драги клиенти,
ПАЗЕТЕ се од лажни фактури со лажен број на банкарска сметка !!
Неодамна, видовме зголемена криминална активност од страна на хакери и сајбер крадци кои испраќаат лажни фактури до нашите клиенти на наше име со лажен број на банкарска сметка, од лажни адреси на е-пошта (наводно од нашите е-пошта адреси). Секогаш проверувајте дали е-поштата што ја добивте навистина доаѓа од name@czechbrewerysystem.com и дали не комуницирате со измамник.
Ние ги користиме само овие две чешки банкарски сметки за плаќање на клиентите:
Плаќања во CZK: Комерчни банка : 115-3962410207 / 0100.
Плаќања во евра: IBAN CZ31 0100 0001 1540 9595 0217 / SWIFT KOMBCZPPXXX.
Ако не сте сигурни дали фактурата или барањето за плаќање што сте го добиле е оригинално, проверете ја автентичноста на документот и бројот на сметката по телефон или на други средства (WhatsApp, Viber, итн.)
Никогаш не плаќајте на други броеви на банкарски сметки !!! Ние не сме одговорни за вашите финансиски загуби предизвикани од плаќање на лажни банкарски сметки.

Професионална опрема за производство на пиво и јаболковина

Czech Brewery System s.r.o. - целосен каталог на производи

Оваа е-продавница служи како каталог на нашите производи. Findе најдете целосни пиварници, линии за производство на јаболковина и сите индивидуални капацитети наменети за производство и продажба на пиво и газирани овошни алкохолни пијалоци. За јасна навигација во нашиот каталог, препорачуваме да ја користите почетната страница. Формата на е-продавницата беше избрана за интуитивно прелистување низ сите наши производи за лесно да ги најдете сите нивни описи, слики и цени.