Ве молиме пополнете и испратете го формуларот со вашето барање...

  Ве молиме докажете дека сте човечки со избирање на куќа.

  Czech brewery system s.r.o.

  Kolofíkovo nábřeží 30

  74705 Opava

  Република Чешка

  ДДВ CZ05783011

  Работно време: понеделник - петок, од 7:00 до 16:30 часот (временска зона во Прага)

  Нашиот деловен тим е подготвен да направи специјална понуда за вас, да ја оптимизира според вашите барања, како и последователно да помогне во реализацијата на вашите проекти.


  Нашиот тим


  Е-пошта (општо): info (at) czechbrewerysystem.com

  (Можете да ни пишете на било кој јазик, ние ќе ви разбереме и тогаш ќе одговориме на вашиот јазик)


  I. Оддел за продажба:

  Пиварници, микробранови, занаетчиски пиварници, производствени линии за јаболка, опрема за производство на пиво, вино и јаболковина, услуги

  Телефон: + 420 732 217 950 / Е-пошта: sales (at) czechbrewerysystem.com

  Трговци (продажба):

  • Алена Мачи (Зборува и пишува: CZ, EN, RU) manager менаџер за продажба

  Телефон: + 420 735 176 071 / Е-пошта: machu (at) czechbrewerysystem.com

  • Алеш Јакимов (Зборува и пишува: CZ, EN, RU, SK, PL)… управен директор

  Телефон: + 420 732 217 950 / Е-пошта: јакимов (at) czechbrewerysystem.com

  Можеме да разговараме со вас по телефон:
  (англиски, германски, по-руски, По Полски, Чески, Словенски)
  … Или, исто така, можеме да комуницираме користејќи е-пошта:
  Можете да ни пишете на било кој јазик, ние ќе ви разбереме, а потоа ќе одговориме на вашиот јазик

  II. Производствен сектор:

  • Алеш Јакимов (Зборува и пишува: CZ, EN, RU, PL, SK)

  Phone : +420 737 241 269 / E-mail : jakimov (at) czechbrewerysystem.com


  III. Оддел за маркетинг:

  • Алеш Јакимов (Зборува и пишува: CZ, EN, RU, PL, SK)

  Телефон: + 420 737 241 269 / Е-пошта: jakimov (at) czechbrewerysystem.com


  IV. Менаџмент & развој:

  • Алеш Јакимов, извршен директор, дизајнер и развивач, ко-сопственик

  Телефон: + 420 737 241 269
  Е-пошта: jakimov (at) czechbrewerysystem.com

   


  Повеќе за нас ...


  Нашите референци и клиенти ...