BREWORX CLASSIC breweries

Занаетчиски пијалаци со машина за пијалак за пијалаци BREWORX CLASSIC 300-600-1000-2000 и ферментитори

BREWORX CLASSIC се занаетчиски пиварници за ресторани за ресторани кои се состојат од луксузна машина за подготовка на кантарион BREWORX CLASSIC и комплетно опремен сет на професионални резервоари за ферментација на пиво со номинален капацитет од 300 до 4000 литри на резервоар

БРЕВОРКС КЛАСИС пивари за ресторани занаетчии

Типични комплети пивари опремени со BREWORX CLASSIC машината за производство на кантарион. Кварнерски занаетчиски производи BREWORX се занаетчиски пивари со мали, средни и големи димензии наменети главно за ресторани и пабови со свое производство на пиво. Опремени се со луксузна машина за кантарион за пијалаци и модерна професионална опрема за производство на пиво, како цилиндрични и конусни ферментирачи на пиво или отворени ферментациони садови, систем за автоматско ладење, систем за чистење и канализација и сл. Може да се користат за производство на сите познати типови пиво. .

BREWORX CLASSIC - занаетчиските пиварници наменети за ресторани и пабови

Главен дел од пиварницата BREWORX CLASSIC е машина за пијалак со традиционална чешка конструкција, со луксузен дизајн, кој е наменет за сместување во внатрешноста на ресторанот. Пиларната куќа може да се произведува целосно од нерѓосувачки челик или со надворешна обвивка од бакар:

Пиварниците BREWORX CLASSIC целосно ги исполнуваат сите барања за занаетчиски пиварници за мали и средни ресторани. Тие се дизајнирани за заедничко задоволување на потрошувачите и производителите на пиво. Конвенционалната поставеност на машината за пијалак, каде што најголем дел од неговите параметри се подредени на луксузниот историски дизајн, е важно за маркетинг цели. Машината за пијалаци е во центарот на вниманието на ресторанот и го привлекува вниманието на посетителите, што е важно за растот на посетата на пиварницата.

Машината BREWORX CLASSIC за подготовка на каша има традиционален дизајн кој е типичен за чешкото пиварница училиште. Сите компоненти кои се потребни за производство на кантата се интегрирани во два мултифункционални резервоари. Секој резервоар обезбедува неколку функции. Овој тип на машината за пијалак е способен да произведува од една до две серии на суво црево дневно, доколку се користи слад за подготовка или до три серии на каша дневно, ако се користи слад екстракт наместо слад. Ние ја произведуваме машината во две различни варијации - со надворешен дизајн од нерѓосувачки челик или бакар. Машината обично се поставува и работи директно во ентериерот на ресторанот, каде што мајсторската пиварница работи со него пред сите посетители на ресторанот. Луксузниот традиционален дизајн на комплицираната машина за производство на путер во средината на ресторанот е добра маркетиншка алатка која привлекува внимание на купувачите.

Повеќе информации: BREWORX CLASSIC машина за варење на пареа
Повеќе информации: BREWORX CLASSIC breweries

Овие конфигурации на пример и нивните цени не вклучуваат наш труд (инсталациска работа и наша помош при стартување на опрема на место) и трошоци за испорака. Тие ќе се пресметуваат поединечно според секое место до испорака и инсталација. Ние ги нудиме микробирверите исто така и во други конфигурации. Можеме да ја испратиме нашата понуда за пиварница според вашите индивидуални побарувања.


Основни конфигурации на BREWORX Класичните пивари: