Të nderuar klientë,
KUJDES nga faturat false me numër të rremë llogarie bankare !!
Kohët e fundit, kemi parë rritje të aktivitetit kriminal nga hakerat dhe hajdutët kibernetikë, të cilët u dërgojnë klientëve tanë fatura false me emrin tonë me një numër llogarie bankare false, nga adresa të rreme e-mail (gjoja nga adresat tona të emailit). Gjithmonë kontrolloni nëse e-maili që keni marrë vërtet vjen nga name@czechbrewerysystem.com dhe nëse nuk komunikoni me një mashtrues.
Ne përdorim vetëm këto dy llogari bankare çeke për pagesat e klientëve:
Pagesat në CZK: Komercni banka : 115-3962410207 / 0100.
Pagesat në euro: IBAN CZ31 0100 0001 1540 9595 0217 / SWIFT KOMBCZPPXXX .
Nëse nuk jeni të sigurt nëse fatura ose kërkesa për pagesë që keni marrë është origjinale, verifikoni vërtetësinë e dokumentit dhe numrin e llogarisë me telefon ose me mjete të tjera (WhatsApp, Viber, etj.)
Asnjëherë mos paguani në numra të tjerë të llogarive bankare !!! Ne nuk jemi përgjegjës për humbjet tuaja financiare të shkaktuara nga pagesa në llogari bankare false.

Pajisjet profesionale të prodhimit të birrës dhe mushtit

Czech Brewery System s.r.o. - katalogu i plotë i produktit

Ky dyqan elektronik shërben si katalog i produkteve tona. Do të gjeni birrari të plota, linja prodhimi të mushtit dhe të gjitha lehtësirat individuale të destinuara për të prodhuar dhe shitur birrë dhe pije alkoolike me fruta të gazuara. Për një navigim të qartë në katalogun tonë, ju rekomandojmë të përdorni faqen kryesore. Forma e e-shop u zgjodh për shfletim intuitiv nëpër të gjitha produktet tona për të gjetur me lehtësi të gjitha përshkrimet, fotot dhe çmimet e tyre.