Кој сме ние

Czech Mini Breweries Е трговска марка на компанијата Czech brewery system s.r.o.. Оваа компанија е чешки производител на пиварници и индустриски линии за производство на пиво, вино и други карбонизирани пијалоци. Ние произведуваме опрема за производство на пијалаци базирана на традиционална и модерна чешка концепција. Главна мисија на компанијата е да се шири репутацијата на високо квалитетно чешкото пиво, чешките пиварници и други традиционални линии за производство на пијалаци ширум светот.

 

Нашата фабрика


Што нудиме

Нашиот тим за дизајн и производство нуди изградба и модернизација на пиварници и микробранови. Ние, исто така, произведуваме специјални садови од нерѓосувачки челик (резервоари за притисок, контејнери со ладилни садови, садови со агитатори, контејнери за одгледување квасец и сл.). Исто така, нудиме и проекти за проекти за нови пивари или за реконструкција на постојни пиварници и производствени линии за пиво или cider, Служби за вегетаријанци и консултации за производители на пиво, вино и пијалоци cider.


Кои се нашите клиенти

Пиварници и опрема за подготовка произведени од Czech brewery system се инсталирани во Шведска, Холандија, Норвешка, Ирска, Велика Британија, Финска, Франција, Белгија, Швајцарија, Полска, Малезија, Кореја, Јапонија, Росија и во многу други земји - видете ги нашите референци

… Видете повеќе наши референци и клиенти


Како изгледа договорот за набавка на опрема?

Преземете и прочитајте. Шаблон на договорот за продажба на уредот од оваа ешопа