Нашите референци и клиенти

Примери на реализирани проекти и продажба низ целиот свет:

НасловкатегоријаАдресаОпис
маркер - Користена литература BE - DUVEL MOORTGAT NV, Puurs-Sint-Amands Rue de Maredsous 11, 5537 Anhée, Белгија Пивара MAREDSOUS (Maredsous Abbey) : BH-BMCL-500-SA MODULO CLASSIC 500/600 Wort машина за подготовка - пиварница / SS / Целосно автоматско, WCUHWT-1200-ECEH Компактна единица за проветрување на кантарион &-AMP со топла GT резервоари за вода 2×1200 L, 3x CCT-1200-HQ-PED Цилиндрично-конусен резервоар за ферментација CLASSIC, изолиран, 1200/1361L / HQ PED 3 bar, CIP-102-304 Станица за чистење и дезинфекција 2×100 AISI-304 литри / , SBT1 SBT1 - сет на алатки за подготовка , BVP-1000 кондензатор на пареа Brewhouse со враќање на топлината
маркер - Користена литература CUR - Handelmaatschappij AD Jonckheer NV, Willemstad 21 Астероиденвег, Вилемштад, Курасао CWC-PFH4051-5MDC 5m пластично црево за храна VinoFlex Лесно за вода/пиво/вино/сок/ 40-51mm DN40 10bar , FPEP-K410 Филтер плоча EUROPOR 400x400 K10, FPEP-K410C плочка BECObon +400 филтер за поврзување
маркер - Користена литература ARU - Willem 3 Beverages + Distribution NV, Oranjestad Engelandstraat 32, Оранјештад, Аруба Комплетен систем за производство на газирани алкохолни пијалоци : MP-180SCFMLC-US Мобилна пумпа LOWARA CEA 1206/5 1.8 Kw 3x220/380 V / фреквенција.инвертер, мерач на проток , MP-90SCFM-US Мобилна центрифугална пумпа за контрола на брзина и проток 900W / со метар / верзија на САД, PHL-KST-1000LH40 Плочаен разменувач на топлина 1000 литри на час / 2x DN40 DIN11851 / 2x BSP 3/4", 2x CWCH-M113A Компактен чилер за вода & грејач 12.7 kW220h3P/USHz , 60x NANOFIX Единечен температурен контролер - целосен сет со термосензор и регулациски вентил, TOOL-SET2 сет на алати за рачно склопување , 6000 парчиња BBTVI-2C-ARU Цилиндричен резервоар за притисок 3000/3000 литри за складирање и финална кондиција на автомобилот материјал за поврзување + инсталација
маркер - Користена литература SWI - Сент Лаурентиус Крафт Пиво АГ, Булах Feldstrasse 70, Bülach, Швајцарија PLF-IPE4040-PEF Рамка од поетиленска плоча за филтер за плоча PLF-IPE4040 + заптивка
маркер - Користена литература BG - Avren 8600 Brewery Ltd., Yambol ул. „Јамболска стачка“ 20, Јамбол, Бугарија CLC-4P2300 Компактен ладен течен ладилник 2.3 kW / 4 пумпи
маркер - Користена литература FR - SAS ABEILLES SANTE, CAUTERETS 23 Ав. du Mamelon Vert, Cauterets, Франција BFM4-500S FourMan за рачно полнење шишиња од 300-500 парчиња на час, CRW-P1 Рачна машина за покривање шишиња (капачиња со круна)
маркер - Користена литература CZ - Česká zemědělská univerzita v Praze, Praha Kamýcká 129, Suchdol, Чешка Комплетна училишна пиварница: MM-160BT Мелница за слад 160 kg/h + V50C Компактна пиварница 100L + WCASB-100 Компактен чилер за кантарион + 5x CCT-100C цилиндрично конусни резервоари + GCU-25 Единица за ладење + ICWT500IP-500 -52-304 Cip станица 2x50L + ACO-2M воздушен компресор + друга опрема
маркер - Користена литература TW - Албкура корпорација, Нов Тајпеј Сити 4f-5, Wuquan 2nd Rd, Xinzhuang District, New Taipei City, Taiwan PF-PRTC3250G54F-SS редуктор на цевки TriClamp DN32/50.5mm до G 5/4"F Нерѓосувачки челик
маркер - Користена литература СК - Марош Јуркачек, МОДРА Kuzmányho 1482/22, Модра, Словачка 2x PBFM-03 PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за PET-шишиња, PBC-01 Pegas BEERCASE - Адаптер за полнење пиво во стаклени шишиња за сите вентили PEGAS
маркер - Користена литература SK - ROYAL DATA GROUP EUROPE s.r.o., Handlová Kremnická 12, Handlová, Словачка FBD-24B Брза машина за сушење шишиња со 24 позиции, BWB-M600 Рачна машина за плакнење шишиња со вентилатор за воздух - четири млазници
маркер - Користена литература BG - System Engineering Group Ltd., Пловдив улица „Братя Търневи“ 27, Пловдив, Бугарија PBT-1000-MG: Капа за отпадоци од палети за кутии со овошје 1000 кг
маркер - Користена литература GER - Kelterei Possmann GmbH & Co. KG, Франкфурт на Мајна Eschborner Landstraße 156-162, Франкфурт, Германија K5F-02K Рачна станица за полнење против притисок за буриња од 5 литри (забави/мини буриња)
маркер - Користена литература ОК - Дејвид Пертија - Грузиски карго безбедна продавница, Лондон Mayes Road, Лондон N22 6UP, ОК ACOS-02-400TC32 Свеќа со порозен камен за карбонизација на пијалоци-400 mm,DIN32676-DN32 (TC), MTS-SV1-DN8TC Вентил за земање примероци што се дезинфицира DN8TC
маркер - Користена литература JAP - Bistro Nomi Co., Ltd., Gifu Јапонија, Гифу, Кинпо-чо, 1−12 KFM-01-S Глава за полнење за изобарично рачно полнење газирани пијалоци во буриња KEG и петејнери - „S“
маркер - Користена литература FR - La Brasserie de Bouvines, Bouvines 306 Rue du Maréchal Foch, Bouvines, Франција 3x CFT-SNP-500H Цилиндричен резервоар за ферментација 500/625 литри, без притисок, CLC-4P2300 Компактен течен ладилник 2.3 kW / 4 пумпи, , PP-22G Преносна центрифугална пумпа 220W / 230VSP50HW2535 Place-P10HW25 Црево за храна Foodstar SD за пијалоци 35-10 mm, XNUMX бари
маркер - Користена литература ХУ - Чаба Боруз, Хасаги Хасаги, улица Кошут Лајош 26, Унгарија K5F-01 Рачен адаптер за полнење за 5L буриња за забава (за забава/мини буриња)
маркер - Користена литература FR - La trabuc - Jérome Reig, Banyuls sur Mer Clôt de l'Ouille, Banyuls-sur-Mer, Франција KFM-01-A Глава за полнење за изобарно рачно полнење газирани пијалоци во KEG и петаини /А-спојка
маркер - Користена литература CAN - Weldon M. Kary, Calgary AB 1509 Northmount Drive Северозападно, Калгари, АБ, Канада DTP-BA136S БАРОК славина за издавање пиво со компензатор - не'рѓосувачки челик
маркер - Користена литература ГЕР - Доган Бардак, Фридберг Бозенер ул. 85, Фридберг, Германија 5x MTS-RV1-DN25TC Апарат за прилагодување притисок со манометар и заклучување на воздухот
маркер - Користена литература SWI - д-р Брауволф - Стефан Волф, Цирих Рафелштрасе 26, Цирих, Швајцарија ESG-120-GLI Стакло за индикатор за ниво на ESG-120
маркер - Користена литература IRL - ANNAGH FOODS SERVICES LIMITED, BOYLE, ROSCOMMON Анаг, округ Роскомон, F52 TY05, Ирска KFM-02-S Глава за полнење за изобарно рачно полнење газирани пијалоци во KEG и петаини / S-спојка
маркер - Користена литература BE - Thymos Intelligence BV, Boom 's Herenbaan 361, Boom Niel, Белгија FPEP-K205 Филтер плочи EUROPOR 200×200 K5 – 50 парчиња, FPEP-K210 Филтер плоча EUROPOR 200X200 K10 - 50 парчиња
маркер - Користена литература ISR - Mivshelet Soof LTD, EILAT Улица ХаОргим 5, Еилат, Израел DHK-MMCS Глава за дозирање MicroMatic за буриња за пиво – тип S
маркер - Користена литература FIN - Poikain Parhaat Oy Ltd, TAMPERE Hikivuorenkatu 18, Тампере, Финска PBA-200 Bath Pasteruriser 200 литри
маркер - Користена литература GER - Zwiefalter Klosterbräu GmbH & Co. KG, Zwiefalten Hauptstraße 24, Цвифалтен, Германија ACOS-01 Заситена цевка-свеќа со камен за карбонизација или оксигенација - 2"-DN50, SS камен
маркер - Користена литература ГЕР - Biar-Brauhüs GmbH, Borgsum Боригвој 8, Боргсум, Германија HWT-2000BH Резервоар за топла вода 2000 литри - Steam-Electric, CCCT-A6S Целосно опремен систем за контрола на температурата за 6 парчиња зони за ладење со централен контролер
маркер - Користена литература NL - Delftse Brouwers BV, Delft Тиморстраат 5, Делфт, Холандија BFIN-1 Рачна изобарна игла за полнење шише
маркер - Користена литература ОК - Белгискиот пивар, епископите Стортфорд, Хертфордше Bishop's Stortford CM23 5NZ, ОК PF-PATC32DC32F Адаптер за цевки TriClamp DN32 за спојка за млечни производи DN32 женски, PF-PATC50DC50F адаптер за цевки TriClamp DN50 за спојка за млечни производи DN50 женски - AISI 304
маркер - Користена литература CZ - AGV s.r.o. , Čkyně Bohumilice 88, Bohumilice, Чешка CIP-103-304 Станица за чистење и дезинфекција 3×100 литри AISI-304
маркер - Користена литература NL - Stichting Nieuw Sion, PJ Diepenveen Вуликервег 6, Дипенвен, Холандија 2 парчиња од CWC-PFH4051-10FSSD Пластично црево за храна Foodstar SD за вода, пиво, млеко, вино 40-51mm 10bar
маркер - Користена литература НИТУ - Цврсти органски јаболковина, Гримо Fjordavegen 3782, Гримо, Норвешка 2 парчиња CWC-PFH4051-10FSSD Пластично црево за храна Foodstar SD за вода, пиво, млеко, вино 40-51mm 10bar + конектори за црево
маркер - Користена литература ЦЖ - Пивовар Обора s.r.o., Малшице Обора 4, Малшице, Чешка FBD-24B Брза машина за сушење шишиња со 24 позиции, FBW-24B Брза миење шишиња со 24 позиции
маркер - Користена литература СК - Марек Рибански, Чадча SNP 1315, Чадца, Словачка PBFM-03 PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература RO - Fabrica Grivita SRL, BUCURESTI Страда Клуцерулуи 62а, Букурешт, Романија 2 парчиња од PF-SPUV-H15-25 Безбедносен вентил притисок-подпритисок DN15 G 1/2” PN10 0.05 bar / 2.5 bar , 2 парчиња PF MTS-RV1-DN25TC Олесни вентил со манометар и ферментација DN25TC
маркер - Користена литература ГР - Нотос пивара компјутер, Ираклио Крит Грција Патријарху Мелетиу Метаксаки 36а, Ираклион, Грција 3 парчиња MTS-RV1-DN25TC Олесни вентил со манометар и брава за ферментација DN25 TC
маркер - Користена литература FR - SAS LA MANUFACTURE DE BIERES, POITIERS 146 Ав. du 8 мај 1945 година, Поатје, Франција CLC-4P2300 Компактен течен ладилник 2.3 kW / 4 пумпи, материјал за поврзување
маркер - Користена литература CZ - НЕРЕЗ ЦИДЛИНА s.r.o. м Слоупно Слоупно 221, Слоупно, Чешка CRW-P1 Рачна машина за покривање шишиња (капачиња со круна)
маркер - Користена литература ГЕР - Хохфранкен-гимназија Наила, Наила Финкенвег 15, Наила, Германија BFM-30 PEGAS CRAFTTAP 3 - Рачен систем за полнење шише
маркер - Користена литература FR - ЕРЛ Де Кердавид, ПЛУВИЕН Кердавид, Плувиен, Франција FPEP-K402 Филтер плочи EUROPOR 400×400 K2 (сет од 50 парчиња)
маркер - Користена литература БЕ - Јан Де Клерк, Синт-Пауелс Klapdorp 60, 9170 Sint-Gillis-Waas, Белгија CLC-4P2300 Компактен течен ладилник 2.3 kW / 4 пумпи + материјал за поврзување
маркер - Користена литература SK - Стручен локален s.r.o. , Банска Бистрица Bernolákova 6032/7, Банска Бистрица, Словачка 2 парчиња од PBFM-03 PEGAS EVOLUTION вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература AT - Weinbau Moesslinger, Stratzing u. Hauptstraße 9, 3552 Stratzing, Австрија 80XPETA-20CLSB 80 парчиња Petainer Keg 20 литри класичен S-спој со бела кутија
маркер - Користена литература JAP - KOBATSU Trading AG, Токио 2 Chome-13-14 Асахимачи, Мачида, Токио, Јапонија 6 парчиња од PBFM-03 PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература BE - Ol Universiteit Hasselt, Hasselt Мартеларенлан 42, Хаселт, Белгија CFT-SNP-400H Цилиндричен резервоар за ферментација 400/525 литри, без притисок, HBA-CFL-01 CIP капак за чистење и дезинфекција со топката за прскање за поедноставени ферментатори без притисок, CLC-1P1200 Компактен чилер за течност и грејач 1.2 kW со еден пумпа и регулатор на температура
маркер - Користена литература SWI - Марио Кастели, Динхард Grütstrasse 3, 8474 Dinhard, Швајцарија BFIN-1 Рачна изобарна игла за полнење шишиња, CMB-M1 Рачен механизам за покривање шишиња
маркер - Користена литература FR - Sarl Brasserie La Barbue, Ла Равоар 330 Rue Archimède, Ла Равоар, Франција KFM-01 Глава за полнење за изобарично рачно полнење газирани пијалоци во KEG и петаини /А-спојка, MTS-RV1-DN25TC Олесни вентил со манометар и брава за ферментација DN25 TC , DHK-MMCA Глава за дистрибуција MicroMatic за буриња за пиво -
маркер - Користена литература ГЕР - Фелипе Кунцер, Франкфурт (Одер), Германија Lessingstraße 4, 15230 Франкфурт (Одер), Германија DTP-BA136S БАРОК славина за издавање пиво со компензатор - не'рѓосувачки челик
маркер - Користена литература BE - MAZETTE SCES, Брисел Place du Jeu de Balle 50, Брисел, Белгија Комплетна пиварница: BM-500 Компактна машина за подготовка на кантарион – пиварницата од 550 L, BMTS-500 Termo-slear за BREWMASTER BM-500, PHE-GLP-500L9025 Разменувач на топлина на плочи 500 lt/час, MMWR283 Malt/280E hr, 5 парчиња CCT-500C-HQ-PED Цилиндрично-конусен резервоар за ферментација CLASSIC, изолиран, 500/600L , CLC-4P2300 Компактен течен ладилник 2.3 kW / 4 пумпи, 4 парчиња резервоар за сервирање DBTHI-500F-500F -кутија“, хоризонтална, изолирана, не'рѓосувачки челик, MP-90SC Мобилна центрифугална пумпа 900W со контрола на брзината, нерѓосувачки челик, HWT-750EH Резервоар за топла вода 750 литри со електрично греење + други компоненти
маркер - Користена литература CZ - Veselý čmelák sro , Праха Хогерова 815/8, Прага 5-Хлубочепи, Чешка ПБЦ-01 ПИВЕШКА ПИВОСКА ПЕГАС
маркер - Користена литература БГ - Јон Зофониасон, Варна ул. „Обориште“ 34, 9000, Варна, Бугарија Комплет за стартери PFZ-27SK FermZilla - ПЕТ конусен ферментатор 27 литри 2.4 бари
маркер - Користена литература CZ - Мартин Зломек, Злонин Злонин, Чешка FBW-12B Брза машина за перење шишиња со 12 позиции + FBD-12B Брза машина за сушење шишиња со 12 позиции
маркер - Користена литература IRL - Quinn Falco Ltd, Lissane East, Clarecastle Лисан Исток, округот Клер, V95 AH7F, Ирска KFM-01-S Глава за полнење за изобарично рачно полнење газирани пијалоци во буриња KEG и петејнери - „S“
маркер - Користена литература ИТ - АПН ДИ ТОРАСА, ВОЛПИЈАНО – ТОРИНО 5QV9+W8 Волпијано, град Торино, Италија DBWC-C103: Ладилник за проток на пијалоци 70-90 л/ч со три линии за пијалоци + целиот материјал за поврзување
маркер - Користена литература БЕ - Хет Анкер НВ, Мехелен Гвидо Гезелелаан 49, 2800 Мехелен, Белгија 3 парчиња од ACOS-02 : Свеќа со порозен камен за карбонизација на пијалоци - 800 mm, DIN 11851-DN32
маркер - Користена литература ОК - Liquid Fusion Ltd., SOMPTING Rectory Farm Road, Sompting, Lancing BN15 0DP, ОК CIP-202-304 - Станица за чистење и дезинфекција 2×200 литри - AISI 304
маркер - Користена литература SP - NUEVA REPOSTERIA, SL, MONTALBÁN DE CÓRDOBA 37.576006095242384, -4.750492544207268 CIP-202 Станица за чистење и дезинфекција 2×200 литри + сад за неутрализирање / AISI-304
маркер - Користена литература NL - пиварница BAXBIER 6GGP+M3 Гронинген, Холандија Комплетно опремена пиварница - Tritank 2000 wort машина, целосен систем за автоматска контрола + 6 парчиња ферментатори CCT-4000C + друга опрема за производство на пиво
маркер - Користена литература FR - La Brasserie du Fayard SARL 8 Rue de l'Artisanat, Douvaine, Франција HX-60 Hop аспиратор 60 литри (врски TriClamp 2" DIN 32676)
маркер - Користена литература СИ - ИХПС - одд. за агрохемија и пиво Цеста Жалскега табора 2, Жалец, Словенија PBA-100MG Потоплив пастеризатор за шишиња
маркер - Користена литература PL - ACTIVE HOTEL Sp. z oo Чајча 19, Вроцлав, Полска PFE-600ET Пластично јајце за ферментација 500/600 литри: целосно опремен ферментор
маркер - Користена литература DE - SUP - Stefan Uphoff - Projektmanagement BmbH Schwienholm 7, 24875 Mittelangeln, Германија PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за PET-шишиња + Pegas BEERCASE - Адаптер за полнење пиво во стаклени шишиња за сите вентили PEGAS
маркер - Користена литература FR - Miellerie des Valllons 19 Ле Бут, Сен Сену, Франција CLC-4P2300 Компактен течен ладилник 2.3 kW / 4 пумпи
маркер - Користена литература DE - Wettsääser Bergbier Кирхвег 22, Mücke, Германија CLC-4P2300 Компактен ладен течен ладилник 2.3 kW / 4 пумпи
маркер - Користена литература САД - Проект за пиво со визба 86 Swannanoa Avenue, Ешвил, NC, САД НОСТАЛГИЈА чешма за точење пиво
маркер - Користена литература САД - 2Toms Brewing Co. 9926 Stowaway Cove, Форт Вејн, IN, САД DTP-BA136S БАРОК славина за издавање пиво со компензатор - не'рѓосувачки челик
маркер - Користена литература IRL - Пивара Голвеј Беј Carrowmoneash, округот Голвеј, H91 FA31, Ирска DTP-NO136G NOSTALGIA чешма за издавање пиво со компензатор, хромирана каросерија и златен дизајн
маркер - Користена литература RO - TOM BEER ZAL SRL Булевардул Михаи Витеазул 79, Залау, Романија 2x PBFM-03 PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература SWI - 2010 ArliBrau AG Алтенматвег 2, Арлесхајм, Швајцарија BFM4-500S FourMan за рачно полнење шишиња од 300-500 парчиња на час
маркер - Користена литература ИТ - Azienda agricola TUM Via Antica di Saluzzo, 2, Cavour, град на градот Торино, Италија BFM4-500S FourMan за рачно полнење шишиња од 300-500 парчиња на час
маркер - Користена литература ОК - Плимата и осеката Портруш Portstewart BT55 7UG, ОК 4 парчиња CCT-SNP-100DE Цилиндрично-конусен резервоар за ферментација 100/120 литри - без притисок
маркер - Користена литература БЕ - Кристоф Ванером 1440 Wauthier-Braine, Белгија Глава за издавање PYGMY за буриња за пиво - тип A + 2x KEG-20-DIN-A Европско пиво DIN Keg20 литарски А-спој
маркер - Користена литература РО - ИКОНИЧКИ ИМОТ СА Страда Гагени 92, Плоешти, Романија Пивско буре од не'рѓосувачки челик KEG 50 литри DIN - A + Глава за издавање PYGMY за буриња за пиво – тип А / целосен сет со спојници црева + Редукциски вентил за шишиња под притисок со гас CO2
маркер - Користена литература СР - САС АПОЌОРОС 67 Rue Aristide Briand, Сен-Прист, Франција BFM4-500S FourMan за рачно полнење шишиња од 300-500 парчиња на час
маркер - Користена литература PL - BROWAR KOŚCIERZYNA sp.zoo Słodowa 3, Koscierzyna, Полска K5F01 Рачен адаптер за полнење за 5L буриња за забава (за забава/мини буриња)
маркер - Користена литература ПЛ - Конрад Пиеткјевич X89R+X3 Strzegom, Полска FBW-24B Брза машина за перење шишиња со 24 позиции + FBD-24B Брза машина за сушење шишиња со 24 позиции
маркер - Користена литература АТ - Волфганг Леополд Каукал Pfeiffenbergergasse 1, Виена, Австрија DTP-NO100 Допрете ја чешмата Носталгија со компензатор - ЗЛАТО
маркер - Користена литература AUS - подготовка на морски нозе 89 Main Street, Kengaroo Point QLD, Австралија DTP-BA136S БАРОК славина за издавање пиво со компензатор - не'рѓосувачки челик
маркер - Користена литература FR - Forez Bieres Boissons 1 Rue de l'Agriculture, Savigneux, Франција 7000 парчиња PET шише кафено 1.0L (без капачиња) + 10000 парчиња Завртено капаче стандард за ПЕТ шишиња - бело
маркер - Користена литература AT - Brauhaus Marchart Грајфенштајнер Штрасе 106, Санкт Андра-Вердерн, Австрија K5F02 Рачна станица за полнење за 5-литарски буриња за забава
маркер - Користена литература ЦРО - Тамара Бриски Свети Кузам 9, Свети Кузам, Хрватска FBW-24B Брза машина за перење шишиња со 24 позиции + FBD-12B Брза машина за сушење шишиња со 12 позиции + FBD-24B Брза машина за сушење шишиња со 24 позиции
маркер - Користена литература DE - Zwiefalter Klosterbräu GmbH & Co. KG Хаупштрасе 24, 88529 Цвифалтен, Германија ACOS-01 заситена цевка-свеќа со камен за карбонизација или оксигенација - 2", DN50, SS камен
маркер - Користена литература CZ - Beerex s.r.o. Modřanská 1387/11, Прага 12, Чешка BFIN-1 Рачна изобарна игла за полнење шише + FBW-24B Брза миење шишиња со 24 позиции
маркер - Користена литература САД - Империјален даб подготовка 1502 Robinhood Лејн, Ла Гранџ парк, ИЛ, САД DTP-NO100 Допрете ја чешмата Носталгија со компензатор - ХРОМ
маркер - Користена литература ОК - Wenlock Spring Water Ltd Бунгалови, Вулвертон, црквата Stretton SY6 6RR, ОК WPTVI-OP-20-722 Цилиндричен резервоар под притисок - PED 12 бари
маркер - Користена литература ПТ - фарма на Quinta do Craveiral, SA Avenida 5 de Outubro 85, 1050-059 Lisboa, Португалија MHP-26S MHP-26S Рачна хидраулична преса за овошје 24 литри + HPF-PB26 10 парчиња текстилни кеси за филтрирање 26L за преси за овошје
маркер - Користена литература FR - Forez Bieres Boissons 1 Rue de l'Agriculture, Savigneux, Франција 4900 парчиња PET шише кафено 1.0L (без капачиња) + 20000 парчиња Завртено капаче стандард за ПЕТ шишиња - бело
маркер - Користена литература УКР - Алексеј Шматоваленко ул. Pishonivs'ka, 22, Odesa, Odessa Oblast, Украина, 65000 FBW-24B Брзо миење на шишињата со 24 позиции
маркер - Користена литература ЦЗ - ЛОНЗА БИОТЕК s.r.o. Okružní 134, Kouřim, Чешка CIP-101-304 Станица за чистење и дезинфекција 1×100 литри / AISI-304
маркер - Користена литература НЕ - Еивинд Хогнестад Tonstadveien 1859, Tonstad, Норвешка 100x пивско буре од не'рѓосувачки челик KEG 50 литри DIN - G
маркер - Користена литература БЕ - Кристоф Ванером Grand-Place de Wauthier-Braine 14, Braine-le-Château, Белгија 96x Не'рѓосувачки челик пивско буре KEG 30 литри DIN - A + 92x не'рѓосувачки челик пивско буре KEG 20 литри EURO - A + DHK-PYGA Глава за дистрибуција PYGMY за буре со пиво - тип А
маркер - Користена литература LV - СВР „ВАЛМИЕРАС БРУЗИС“ XW4P+JCH Бружи, парохија Јаунсати, Латвија PLF-SPP2020-6 ПРЕНОСНИК ФИЛТЕР ЗА ПЛОЧИ 200X200 со 6 парчиња нерѓосувачки челик плочи и пумпата
маркер - Користена литература ОК - Брокли Пивара Лондон SE12 0TX, ОК K5F01 Рачен адаптер за полнење за 5L буриња за забава (за забава/мини буриња)
маркер - Користена литература FR - Марк Руер - L'Altenbiere 21 Rue de l'Altenberg, Dorlisheim, Франција CFSCT1-4XCCT200SNP Комплетен комплет за ферментација со 4xCCT-SNP 240 литри
маркер - Користена литература NL - VADENCO BV 37GR+3W Haag, Холандија BFM4-500S FourMan за рачно полнење 300-500 парчиња шишиња на час
маркер - Користена литература САД - Двајца браќа пиварница 30W315 Calumet Avenue West, Воренвил, ИЛ, САД DTP-CO136SS CORDOBA славина, не'рѓосувачки челик
маркер - Користена литература САД - Фаза трета компанија за пиво 7N151 Longridge Road, Свети Чарлс, ИЛ, САД DTP-NO100 Допрете ја чешмата Носталгија со компензатор - ХРОМ
маркер - Користена литература СК - ПД Братислава - Винохради Рачинска 151, Братислава, Словачка KEG-5LA-PSK Mini KEG стартер-комплет со Party Star Deluxe дозер за CO2
маркер - Користена литература СП - Companyia Artesana Maianas SL Карер дел Малет, 12, Сант Лоренч д'Хортонс, Шпанија K5F01 Рачен адаптер за полнење за 5L буриња за забава (за забава/мини буриња)
маркер - Користена литература UKR - Ekoprodukt Kunstflug GVH9+MQJ Pavlohrad, Днепропетровска област, Украина BFIN-1 Рачна изобарна игла за полнење шише
маркер - Користена литература ПЛ - Рафал Стефановски Далека 44, Битом, Полска PBFM-02 PEGAS ECOJET Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература СК - ПицеријаШенк Cigeľ 368, Cigeľ, Словачка PBFM-03 PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература СП - Микел Гарсија Авингуда де Пау Кларис, 30, Марторел, Шпанија PBFM-03 PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература ОК - Прекугранично пиво Харденгрин Лејн, Далкит EH22 3NX, ОК K5F01 Рачен адаптер за полнење за 5L буриња за забава (за забава/мини буриња)
маркер - Користена литература ИТ - Azienda agricola TUM Via Antica di Saluzzo, 2, Cavour, град на градот Торино, Италија K5F01 Рачен адаптер за полнење за 5L буриња за забава (за забава/мини буриња) + KFM-02-S Глава за полнење за изобарично рачно полнење газирани пијалоци во буриња KEG и петејнери - „S“
маркер - Користена литература FR - Brasserie Bon Poison 12 Rue des Vanneaux, Марли, Франција 2x PBFM-03 PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература NL - Sonac Vuren BV Зејвинг 35, Вурен, Холандија CIP-102-316 Станица за чистење и дезинфекција 2×100 литри + сад за неутрализирање, целосно AISI-316
маркер - Користена литература FR - Brasserie Malt Emoi 925 Grande Rue, 01800 Villieu-Loyes-Mollon, Франција WFI-25C филтер за кантарион (90 степени) DN25/NW25-DIN11851 - „Млечна спојка“ + KFM-02-A Глава за полнење за изобарско рачно полнење газирани пијалоци во KEG и петаини /А-спојка
маркер - Користена литература RO - SC Transmixt SA Страда Гаврил Музеску 5, Јаши, Романија 48 парчиња Petainer Keg 30 литри класичен S-спојка со бела кутија
маркер - Користена литература RO - Fibromar SRL Страда Чимиеи, Бакау, Романија SP-PFE-250ET Пластично јајце за ферментација 200/250 литри: целосно опремен ферментор
маркер - Користена литература ФР - Лоик СЕНМАРТИН 5 Grande Rue, 89144 Varennes, Франција CLC-4P2300 Компактен течен ладилник 2.3 kW / 4 пумпи + додатоци
маркер - Користена литература САД - Grand Central Brewhouse 3520 10th Ave N, Санкт Петербург, Флорида, САД DTP-BA100-17175 Целосен сет на дихтунзи и сито за БАРОК чешмата за пиво
маркер - Користена литература DE - Brauwerkstatt Lauterachquelle Петенхофен 22, Лаутерхофен, Германија BFM4-500S FourMan за рачно полнење 300-500 парчиња шишиња на час
маркер - Користена литература DK - Underfundig ApS Ендруп Бивеј 14Б, Фреденсборг, Данска PBA-100MG Потоплив пастеризатор за шишиња
маркер - Користена литература САД - BEVFLO Inc. 23 Amherst Street, Вилистон Парк, Њујорк, САД 4 парчиња DTP-BA100 Дозирање чешма Барок со компензатор - не'рѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература RO - SC INOTEC SRL Strada Tăuțiului 19, Флорешти, Романија ESG-7MWT Електричен генератор на пареа компактен 7 кг/час
маркер - Користена литература ФИ - Нилко О.Ј Pyhävedentie 22, Mäntyharju, Финска WFI-40C-D11851 Филтер за кантарион (90 степени) DN40 / NW40 - DIN 11851 „Млечна спојка
маркер - Користена литература PL - MARIAN JANISZEK I WSPÓLNICY SPÓŁKA JAWNA MAR-ROM Добрут 18Б, Полска BFM4-500S FourMan за рачно полнење 300-500 парчиња шишиња на час + CRW-P1 Рачна машина за покривање шишиња + FBW-24B Брза миење шишиња со 24 позиции + FBD-24B Брза фен за шишиња со 24 позиции
маркер - Користена литература CZ - AGROMEX s.r.o. Řípská 1153/20A, Брно-Слатина, Чешка PCF-35SN Fermentasaurus Snub Nose SN 35L стартер комплет; PET конусен резервоар за ферментација 35 литри 2.4 бари
маркер - Користена литература НЕ - Като Асланд Lyngveien 20B, Ас, Норвешка TEA-AFS-D50 Прилагодлива нога D50 за резервоари и машини, за чиста околина - & гума од не'рѓосувачки челик
маркер - Користена литература IRL - Party Food 4U - Јон Сирбу Хантстаун, Даблин, D15 P2K5, Ирска PBFT2DRAGON Pegas DRAGON - кула за полнење шишиња PET + 2x PBFM-03 PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература ФИ - Пивара Бокс Корнер Gerbyntie 18, Вааса, Финска K5D-01 Адаптер за дистрибуција за 5L буриња за забава + K5F01 Рачен адаптер за полнење за 5L буриња за забава (за забава/мини буриња)
маркер - Користена литература БиХ - БАЊАЛУЧКА ПИВАРА А.Д Слатинска 8, Бања Лука, Босна и Херцеговина Опрема за резервоар за производство на пиво - Безбедносен вентил за притисок-непритисок DN15 G1/2" PN10 0.058 bar/2.2 bar + Ротирачка рачка за држење + Апарат за прилагодување притисок DN15 - тип 5 со манометар и воздушна брава за ферментори + Глава за чистење на прскалката DN 10 за резервоари до до 5 HL
маркер - Користена литература DE - Lebensmitteltechnikum Максимус-фон-Имхоф-Форум 2, Фрајзинг, Германија BFM4-500S FourMan за рачно полнење шишиња од 300-500 парчиња на час
маркер - Користена литература БЕ - Fred&Jami VOF Rode Leeuwlaan 15, Mortsel, Белгија ACOS-01 Заситена цевка-свеќа со камен за карбонизација или оксигенација - 1 1/4", DN32, нерѓосувачки челик e
маркер - Користена литература FR - Brasserie Malt Emoi 925 Grande Rue, Villieu-Loyes-Mollon, Франција DBCS-20XCO DBCS-20xCO Систем за ладење на точено пиво / вентил за CO2
маркер - Користена литература ISR - Mivshelet Soof LTD Улица ХаОргим 5, Еилат, Израел KCA-20D-AP Машина за автоматско плакнење и полнење на буриња 8-20 буриња/час + ESG-7MWT Електричен генератор на пареа компактен 7kg/hr +ACO-18-150B Воздушен компресор без масло 18m3/час со резервоар за воздух 150L и основен филтер 5µm + 840 парчиња PET шише кафено 1.0 L
маркер - Користена литература САД - Заклучување 27 подготовка 1024 Quail Run Dr, Centreville, MD, USA DTP-NO136G NOSTALGIA чешма за издавање пиво со компензатор, хромирана каросерија и златен дизајн
маркер - Користена литература ПЛ - Миодоситна Вилкуш Dąbska 18n-77, Краков, Полска FBW-12B Брза миење шишиња со 12 позиции
маркер - Користена литература ГР - ЛАБ ПРИРОДНОСТ ПР Парнитос 48, Атина 113 64, Грција DHK-MMCA Диспензирана глава MicroMatic за пивски буриња - тип А + буре пиво од не'рѓосувачки челик KEG 50 литри DIN - A
маркер - Користена литература VAN - Vanuatu Brewing Limited Кружен тек Таскер, Тагабе, Порт Вила, Вануату SCR-SLN90 Спирален транспортер тип SLN90 8m3/hr
маркер - Користена литература СР - Жардин Хелант - Хелен Демеј 23 Rue Principale, Ecquedecques, Франција KFM-02-G Глава за полнење за изобарично рачно полнење газирани пијалоци во буриња KEG и петејнери - „G“
маркер - Користена литература ДЕ - Браумануфактур Линднер Шлосплац 7, Афинг, Германија BFM4-500S FourMan за рачно полнење шишиња од 300-500 парчиња на час
маркер - Користена литература САД - Рапидс пиварска компанија 214 Северна Покегама авенија, Гранд Рапидс, MN, САД DTP-BA136S БАРОК славина за издавање пиво со компензатор - не'рѓосувачки челик
маркер - Користена литература CZ - Rodinný pivovárek Antonín s.r.o. Јаромира Броже 230, Стара Пака, Чешка PBFM-02 PEGAS ECOJET Plnicí вентилатор за PET-láhve
маркер - Користена литература ОК - Пивара Салтер Dockfield Road, Shipley BD17 7AR, ОК K5F01 Рачен адаптер за полнење за 5L буриња за забава (за забава/мини буриња)
маркер - Користена литература ОК - Хмељ и точки Авенија Мелдон, село Шербурн, Дарам DH6 1JX, ОК K5F01 Рачен адаптер за полнење за 5L буриња за забава (за забава/мини буриња)
маркер - Користена литература CZ - Инг. Карел Поливка Strážné, 543 52 Strážné, Чешка PBFM-03 PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература ISR - IK Trading Улица Шивтеи Израел 2, Херцлија, Израел FBD-24B Брза машина за сушење шишиња со 24 позиции + FBW-24B Брза миење шишиња со 24 позиции
маркер - Користена литература ПЛ - Рафал Клос Станислава Скаржињскиего 10/7, Варшава, Полска FBW-24B Брза миење шишиња со 24 позиции
маркер - Користена литература CZ - NFI метал s.r.o. Polívkova 1025/13, Nová Ulice, Olomouc, Чешка Опрема за пиварница Brewmaster BM-50
маркер - Користена литература DE - Crispa Snacks LLC Von-Siemens-Straße 9, Straelen, Германија FBW-24B Брза машина за перење шишиња со 24 позиции + FBD-24B Брза машина за сушење шишиња со 24 позиции
маркер - Користена литература CZ - Kbelský pivovar as Mladoboleslavská 1122, Прага 19, Чешка 2 парчиња PEGAS ECOJET Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература FI - EniferBio Oy Peuraniitty 5, Еспо, Финска PLF-SPP2020-6 ПРЕНОСНИК ФИЛТЕР ЗА ПЛОЧИ 200X200 со 6 парчиња нерѓосувачки челик плочи и пумпата
маркер - Користена литература PL - Про-мелница sc Варшавска 49/51, Пјастов, Полска CFSCT1-3XCCT200SNP Комплетен комплет за ферментација со 3xCCT-SNP 240 литри + ACOS-01 заситена цевка-свеќа со камен за карбонизација или оксигенација - 1", DN25, SS камен
маркер - Користена литература CRO - Додиверо уо Тракошќанска улица 24а, Сесвете, Хрватска PBFM-03 PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература САД - пиварница Нод Хил 137 Итан Ален Хвај, Риџфилд, КТ, САД DTP-NO100 Исклучете чешма Носталгија со компензатор - ЗЛАТА
маркер - Користена литература ДЕ - Браумануфактур Тобијас Френзел Humboldtstraße 21A, Бауцен, Германија CIP-52 Станица за чистење и дезинфекција 2×50 литри + сад за неутрализирање / AISI-304 + MP-75 Мобилна центрифугална пумпа 750 W, нерѓосувачки челик
маркер - Користена литература ОК - Пивара „Црн орел на Труман“. Пристли Веј, Лондон E17 6AL, ОК K5F01 Рачен адаптер за полнење за 5L буриња за забава (за забава/мини буриња)
маркер - Користена литература ОК - Хибридно пиво - Робин Ли Abbotsinch Road, Grangemouth FK3 9UX, ОК K5F01 Рачен адаптер за полнење за 5L буриња за забава (за забава/мини буриња)
маркер - Користена литература CZ - Šestajovický pivovar s.r.o. Хусова 66, Шестајовице, Чешка FBW-24B Машина за перење шишиња
маркер - Користена литература SWI - BrauKunst Bern GmbH Либеленвег 8, Берн, Швајцарија PBA-100MG Потоплив пастеризатор за шишиња 100 шишиња на час
маркер - Користена литература IR - Spectac International Group - Пиварница и дестилерија Дандалк Беј Хагардстаун, Дандалк, округот Лаут, A91 X786, Ирска K5F02 Рачна станица за полнење за 5-литарски буриња за забава
маркер - Користена литература ЕС - ЖОЗЕ РЕМОХИ ГИМЕНЕЗ Кале де Колон, 26, Валенсија, Шпанија FBD-24B Брза машина за сушење шишиња со 24 позиции
маркер - Користена литература PT - Прекрасен меур, LDA - Алгарве Рок Cervejaria 3XM9+XP Almancil, Португалија ММ-1000 Мелница за слад 1000 kg/h 3 Kw - со еден багер, статични четири нозе - MM-1013
маркер - Користена литература ОК - Little Big Brew Co GY1 2BG, Гернзи K5F01 Рачен адаптер за полнење за 5L буриња за забава (за забава/мини буриња)
маркер - Користена литература ПТ - БАРОНА ПИВАРСКА КОМПАНИЈА LDA Ларго де Жоао Хозе Ле Кок 16-18, 7320-196 Кастело де Виде, Португалско ММ-1000 Мелница за слад 1000 kg/h 3 Kw - со два багери, Мобилен- 4 тркала-MM-1013
маркер - Користена литература ЛТ - ЕРИКА ШИМЕНИЕНЕ Стригаилишкис 30137, Литва CCT-SHP-1000DE Цилиндрично-конусен резервоар за ферментација-созревање 1000/1200 литри 2.5 bar + CIP млазница за чистење и дезинфекција за ферментори со поедноставен притисок + CLC-4P2300 Компактен течен ладилник 2.3 kW / 4 пумпи
маркер - Користена литература IR - подготовка на осум степени Coolnanave, округот Корк, P67 RW84, Ирска KFM01 Глава за полнење за изобарично рачно полнење газирани пијалоци во буриња KEG и петејнери - „G“
маркер - Користена литература LV - АС „Балтиково“ Dārza iela 11, Alūksne, Alūksnes pilsēta, LV-4301, Латвија ESG-60 Електричен генератор на пареа 60 кг/час + додатоци
маркер - Користена литература CZ - ТЕРМОТЕХНИКА БОХЕМИЈА s.r.o. Komenského 951, Újezd ​​u Brna, Чешка BFM-30 PEGAS CRAFTTAP 3 - Рачен систем за полнење шише
маркер - Користена литература НЛ - Brouwerij Puik Bieren Б.В. Шопенлан 4, Апелдорн, Холандија KCM-10 МАШИНА ЗА РАЧНО ПЛАКЕЊЕ И ПОЛНЕЊЕ НА KEGS 7-10 KEGS/ЧАС - S + ESG-7C Електричен генератор на пареа 7 kg/hr + ACO-2M Воздушен компресор 2 m3/час со филтрација и резервоар под притисок
маркер - Користена литература ОК - Donzoko Brewing Company LTD Тераса Brougham, Hartlepool TS24 8EY, ОК K5F01 Рачен адаптер за полнење за 5L буриња за забава (за забава/мини буриња)
маркер - Користена литература HU - EVALION Efficiency Ltd. Будимпешта, Рактар ​​у. 18, Унгарија FRCR-300 дробилката за овошје 300 kg / час
маркер - Користена литература ЦР - Летина Интех доо Неуманнова улица 2, Чаковец, Хрватска BFM4-500S Упатство за полнење шише
маркер - Користена литература ОК - Корто бар ltd Hayhurst Street, Clitheroe BB7 1NB, ОК DTP-NO136C NOSTALGIA чешма за издавање пиво со компензатор, хромирана каросерија и дизајн
маркер - Користена литература ПЛ - Роберт Јурек 36Q8+42 Надолице Мале, Полска PFZ-27SK FermZilla стартер комплет - PET конусен ферментар 27 литри 2.4 бари; + FZA-FT01 Топчеста пливачка со силиконско потопно црево 80 cm за FermZilla ферментаторите
маркер - Користена литература SK - Mcburger&lena s.r.o. Јеленечка 34, Нитра-Зобор, Словачка Опрема за полнење со шишиња
маркер - Користена литература ИТ - VALLIS MARENI SRL Виа С. Мартино, 49, 31050 Премаор, ТВ, Италија K5F01 Рачен адаптер за полнење за 5L буриња за забава (за забава/мини буриња)
маркер - Користена литература CZ - Јиржи Жидек Лишејнкова 3, Брно-Бистрц, Чешка PBFM-02 PEGAS ECOJET Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература САД - Арон Инкрот - Сент Арнолд Бруинг Ко 2000 Авенија Лајонс, Хјустон, Тексас, САД DTP-BA100 Исклучете ја славината во барок со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература САД - Фред Ема (ФБС) 137 Hansen Rd, Норвич, CT 06360, САД DTP-BA100 Исклучете ја славината во барок со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература NL - HPF Schaap Zeewinde 33, Katwijk aan Zee, Холандија BFM4-500S Упатство за полнење шише
маркер - Користена литература САД - Џина Монданаро, New Union пивара на Mondo 750 Fox Valley Drive, Северна Либерти, IA, САД DTP-BA136S БАРОК славина за издавање пиво со компензатор - не'рѓосувачки челик
маркер - Користена литература Обединетото Кралство - Пивото на Love Lane Улица Бриџвотер, Ливерпул L1 0AY, ОК K5F01 Рачен адаптер за полнење за 5L буриња за забава (за забава/мини буриња)
маркер - Користена литература DK - Dry & Bitter - Сорен Вагнер Borupvej 80, Gørløse, Данска K5F01 Рачен адаптер за полнење за 5L буриња за забава (за забава/мини буриња)
маркер - Користена литература CZ - PRATR AS Náchodská 524, Poříčí, Трутнов, Чешка PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература ИТ - CIS srl Виа Дон Џовани Батиста Сигнини, 27а, Брига Новарезе, провинција Новара, Италија K5F01 Рачен адаптер за полнење за 5L буриња за забава (за забава/мини буриња)
маркер - Користена литература СК - СЕРЧИО s.r.o. Обходна 2, Братислава, Словачка Опрема за полнење со шишиња
маркер - Користена литература СР - Пивара САС Нормандија Сите. de Cindais, 14320 Saint-André-sur-Orne, Francie BFM4-500S FourMan за рачно полнење шишиња
маркер - Користена литература НЕ - Хаугсфрукт Skulevegen 53, Lærdalsøyri, Норвешка Филтер плочи EUROPOR 200×200 K5 – 50 парчиња
маркер - Користена литература ЦК - SLOVPUB s.r.o. Námestie Ľudovíta Štúra 13, Банска Бистрица, Словачка PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература CZ - Лукаш Ешнер Na Vyhlídce 300, Králův Dvůr, Чешка FBW-24B Брза миење шишиња со 24 позиции
маркер - Користена литература CZ - Витал Цимошчанка Житавскехо 525, Збраслав, Чешка FBW-24B Брза миење шишиња со 24 позиции
маркер - Користена литература CZ - Měšťanský pivovar v Poličce as Пивоварска 151, Поличка, Чешка 5 парчиња PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература СП - Мендез Иноксидаблс Дена, СЛУ Камињо Сеиксињос, 7, 36992, Понтеведра, Шпанија SP-FRCR-1000S дробилка за овошје 1000 kg/час, 2.2 kW 1x230V - 22200
маркер - Користена литература БиХ - Никола Галиќ Вождовачка 28, Бања Лука, Босна и Херцеговина K5F01 Рачен адаптер за полнење за 5L буриња за забава (за забава/мини буриња)
маркер - Користена литература ДЕ - Стефан Лајпрехт Arcisstraße 64, Минхен, Германија KFM-02-A Глава за полнење за изобарично рачно полнење газирани пијалоци во KEG и петаини /А-спојка
маркер - Користена литература BE - DGW Консалтинг Motje 19, Ливегем, Белгија FRCR-300 Дробилка за овошје 300 кг/час + TFLCB-620 Резервоар со пловечки капак и конусно дно 620 литри + HPF-80 Хидраулична преса за овошје 80 литри/час (нерѓосувачки челик)
маркер - Користена литература ОК - By The Horns Ltd Самерстаун, Лондон SW17 0BQ, ОК K5F-01 Адаптер за рачно полнење за чанти од 5L (забава / мини чаши)
маркер - Користена литература СК - Ково стил s.r.o. Штефаникова 9, Иванка при Дунаји, Словачка MTS-RV1-DN25TC Апарат за регулирање притисок со манометар и заклучување за воздух за CCT-M модуларни ферментатори
маркер - Користена литература SK - корпорација Меквалд, s.r.o. Ливинске Опатовце 75, Ливинске Опатовце, Словачка PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература CZ - 1.Zichovecká sro Жичовец 46, Жичовец, Чешка BRM-M600 Рачна машина за плакнење шишиња со четири позиции + 3x FBD-24B Брза сушење шишиња со 24 позиции
маркер - Користена литература ДЕ - Вајс-Блау - Борис Прибе Knobelsdorffstraße 37, Берлин, Германија DTP-BA100 Исклучете ја славината во барок со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература САД - 49 Државна пиварница - Дејвид Мек Карти 7717 W 3rd Ave, Енкориџ, АК, САД 2 парчиња DTP-NO136G NOSTALGIA чешма за издавање пиво со компензатор, хромирана каросерија и златен дизајн
маркер - Користена литература САД - Пиво со слободен опсег - Џејсон Александар 2320n Северна Дејвидсон улица, центарот на градот Шарлот, Шарлот, NC, САД DTP-NO136C NOSTALGIA чешма за издавање пиво со компензатор, хромирана каросерија и дизајн
маркер - Користена литература ПЛ - МАГОРЗАТА БОГУЧКА Пилсудскиего 19, 83-140 Гњев, Полска FBW-24B Брза миење шишиња со 24 позиции
маркер - Користена литература CZ - Pivovar Štajner a Beránek s.r.o. 11, Блешно, Чешка 4 парчиња PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература IR - NaringTech Limited Киловен, округот Ватерфорд, X91 Y9VW, Ирска PLF-SPP2020-18 Пренослив филтер за плоча 200 x 200 со плочи од нерѓосувачки челик и пумпа - 18 плочи
маркер - Користена литература FR - Brasserie Bellenaert - Pierre-Benoît Billiet 4662 Route de la Belle Croix, Bailleul, Франција KCA-25 Автоматско перење буриња/ плакнење/ полнење 25 буриња/час
маркер - Користена литература CZ - Пивовар ФЕРДИНАНД s.r.o. Táborská 306, Бенешов, Чешка PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература CZ - Томаш Мрожек Zahradní 303, Chrudim II, Chrudim, Чешка PBFM-02 PEGAS ECOJET Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература ОК - By The Horns Ltd Самерстаун, Лондон SW17 0BQ, ОК K5F01 Рачен адаптер за полнење за 5L буриња за забава (за забава/мини буриња) + KEG-5LA-PSD Party Star Deluxe дозер за CO2 за мини буриња 5L
маркер - Користена литература CZ - Роман Лаибл Vodárenská 479, Лине, Чешка PFZ-27SK FermZilla стартер комплет - PET конусен ферментатор 27 литри 2.4 бари + FZA-PK01 Комплет за притисок за ферментаторите FermZilla
маркер - Користена литература FR - SARL BG'S - BRASSERIE GALU 16б Rue de la Version, La Guériniere, Франција BFM4-500S BFM4-500S Рачно полнење шишиња + CRW-P1 Рачна машина за покривање шишиња + BLM-BM1201 Еднострана полуавтоматска машина за етикетирање шишиња
маркер - Користена литература DE - Gehring GbR - Museums- und Traditionsbrauerei Wippra Bottchenbachstraße 1, Сангерхаузен, Германија DAF3 Филтер за свеќи со kieselguhr 2200L / ч
маркер - Користена литература САД - Марк Дејвид - Компанијата за пиво конфлуенс 1235 Томас Бек Rd, Des Moines, IA, САД DTP-NO100 Допрете ја чешмата Носталгија со компензатор - SS + GOLD
маркер - Користена литература СП - ЖОЗЕ РЕМОХИ ГИМЕНЕЗ - КАРЕР ДЕ КАНТАЛОПС Кале Динамарка, 14, Калп, Аликанте, Шпанија FBW-24B Брза машина за перење шишиња со 24 позиции + FBD-24B Брза машина за сушење шишиња со 24 позиции
маркер - Користена литература SK - Prvý zvolenský pivovar s.r.o. Tulská 9386/6a, Zvolen-Tepličky, Словачка 2 парчиња PBFM-03 PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за PET-шишиња + Pegas BEERCASE - Адаптер за полнење пиво во стаклени шишиња за сите вентили PEGAS
маркер - Користена литература ОК - Кристофер Робертс - Рексам Лагер Свети Ѓорѓи полумесечина, Wrexham LL13 8DB, ОК K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература SE - Kombuchafabriken Стокхолм AB Örkroken 2, Älta, Шведска CM-HEEL-230V 230V - 2200W - грејно тело - материјал за потрошувачка + 5 парчиња шахта за заптивање и грејач за HWT
маркер - Користена литература САД - Moonraker Brewing Co. 12970 Ерхарт Аве, Обурн, Калифорнија, САД DTP-BA100-17175 Целосен сет на дихтунзи и сито за чешмата за пиво Barock
маркер - Користена литература JAP - Kurayoshi 'Beer Co. - Imai Tsutomu 5-30-13 Такашимадаира, Итабаши Сити, Токио, Јапонија PBFM-03 PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за PET-шишиња + FBW-24B Брза миење шишиња со 24 позиции
маркер - Користена литература ОК - SLOPEmeisteR Brewing Company Ltd., Oak House Ерт, Фалкирк FK2 8JF, ОК KEG-5LA-PSD Party Star Deluxe дозер за CO2 за мини буриња 5L + K5F01 Забавно буре 5L
маркер - Користена литература ОК - Чарлс О'Рајли - Пиварница изгорена мелница Badley, Ipswich IP6 8RS, ОК K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература COL - COMERCIALIZADORA CYMA SAS Calle 136a #103f-59, Богота, Колумбија PCF-35SK Fermentasaurus 35L почетен комплет: PET конусен резервоар за ферментација 35 литри 2.4 бари
маркер - Користена литература CZ - Јан Ситалер Леховице 127, Леховице, Чешка PCF-35SN Fermentasaurus Snub Nose SN 35L стартер комплет; PET конусен резервоар за ферментација 35 литри 2.4 бари
маркер - Користена литература НЕ - Molo Brew AS - Ренди Џенсен Портата Кејзер Вилхелмс 2Б, Алесунд, Норвешка BFM4-500S FourMan за рачно полнење 300-500 парчиња шишиња на час
маркер - Користена литература CZ - Pivo To Go, s.r.o. Коларова 354, Чески Брод, Чешка PBFM-03 PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература RO - SC INOTEC SRL Strada Tăuțiului 19, Floreşti 407280, Романија CHU-HW18 Електричен грејач за топла вода 15kW
маркер - Користена литература FR - Le Decapsuleur - Жилиен Гримоен 3 Rue des Pelletiers, La Ferté-sous-Jouarre, Франција PBC-01 Pegas BEERCASE - Адаптер за полнење пиво во стаклени шишиња за сите вентили PEGAS
маркер - Користена литература FI - Poikain Parhaat Oy Ltd Hikivuorenkatu 18, Тампере, Финска PBA-200MG Потоплив пастеризатор за шишиња 200 шишиња на час
маркер - Користена литература CZ - Slavkovský pivovar s.r.o. U Mlýna 1422, Slavkov u Brna, Чешка BRM-M600 Рачна машина за плакнење шишиња со четири позиции + BWC-M600 Рачна машина за плакнење и стерилизирање шишиња со пумпа за рециклирање
маркер - Користена литература ОК - Cotswold Brewing Company Ltd. Челтенхем GL54 2HN, ОК K5F02 Рачна станица за полнење 5-литарски багажници
маркер - Користена литература NL - Bierbrouwerij Wentersch Kooweide 10, Ајберген, Холандија Опрема за контрола на температурата за резервоари
маркер - Користена литература DK - Подрум пиво бар Мортен Вингс Веј 37, Нибе, Данска TTMMCS1-1AS Прирачник за мерење на температурата на локален резервоар & контролен систем за 1 компјутер ферментатор со една зона за ладење + додатоци
маркер - Користена литература САД - Проект за пиво со визба, Марк Гудвин 86 Swannanoa Ave, Ешвил, NC, САД DTP-NO136C NOSTALGIA чешма за издавање пиво со компензатор, хромирана каросерија и дизајн
маркер - Користена литература PT - Holdout LDA - Hyland Mather Rua da Capela 212, Évora de Alcobaça, Португалија SP-FRCR-1000S дробилка за овошје 1000 kg/час, 2.2 kW 1x230V - 22200
маркер - Користена литература FR - Polytech прецизност Монако 3 Avenue de Saint-Roman, Монако Опрема за издавање пиво
маркер - Користена литература САД - Луа Бруинг 2935 SW Glenbrooke Blvd, Ankeny, IA 50023, USA DTP-NO100 Исклучете ја славината Носталгија со компензатор
маркер - Користена литература САД - Градска барел пиварница компанија 32 West 57th Terrace, Канзас Сити, MO 64113, САД DTP-136CR БАРОК славина за издавање пиво со компензатор, јадро од нерѓосувачки челик, хромирано тело
маркер - Користена литература RO - SC Turnul Berarilor SRL Булевардул Декебал 26, Пијатра Неамт, Романија PBFM-03 PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература ХУ - Терез Симон Piliscsaba, Árok u. 46, 2081 Унгарија MHP-26S Рачна хидраулична преса за овошје 24 литри
маркер - Користена литература ИТ - Џорџо Асколи Преку Џ. Кенеди, 1, 20060 Vignate, МИ, Италија BREWMASTER BM-20 Компактна машина за пијалак за пиво - 25L пиварница
маркер - Користена литература HU - AB Duó 2005 kft Kaposvár, Honvéd u. 55, 7400 Унгарија 3 парчиња PBFM-03 PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература PT - KARMUXILON LDA Руа де Ксабрегас 2, 1900-319 Лисабоа, Португалија DBWC-C306 Ладилник за проток на пијалоци 180-200 л/ч со шест линии за пијалоци + питони
маркер - Користена литература FR - BEAUSSIER Николас - Microbrasserie du Saule 7 Rue Aristide Briand, 77124 Villenoy, Франција CLC-4P2300 Компактен ладен течен ладилник 2.3 kW / 4 пумпи
маркер - Користена литература FR - Deli Malt - Оливие Мартинез 4 Rue du Faubourg du Courreau, 34000 Монпелје, Франција PBFM-01 PEGAS DRIVE Вентил за полнење за PET-шишиња + PBC-01 Pegas BEERCASE - Адаптер за полнење пиво во стаклени шишиња за сите вентили PEGAS
маркер - Користена литература RO - SC MOLDOCOM SA Strada Ștefan cel Mare 8, Bacău 607270, Романија Опрема за издавање пиво и буриња за пиво
маркер - Користена литература CZ - FABRIKA TM SPOL. С РО Европска, Прага 6, Чешка PBFM-01 PEGAS DRIVE Вентил за полнење за PET-шишиња + PBC-01 Pegas BEERCASE - Адаптер за полнење пиво во стаклени шишиња за сите вентили PEGAS
маркер - Користена литература AT - Ирски паб O'Hara Betriebs GmbH Tegetthoffstraße 7, 1010 Виена, Австрија BDT-BR8V Кула за дозирање пијалоци Bridge 8-вентили - бакар со заштитен лак + BDT-BR4V Кула за дозирање пијалоци Мост 4-вентили-Купер со заштитен лак
маркер - Користена литература EST - Osaühing Sillamäe Ollekoda Ranna 7, Sillamäe, 40231 Ida-Viru maakond, Естонија PBA-100MG Потоплив пастеризатор за шишиња 100 шишиња на час
маркер - Користена литература SWI - Hausbrauerei Kudibräu, Курт Хинтерман Mitteldorfstrasse 53, 5033 Buchs, Швајцарија PBA-100MG Потоплив пастеризатор за шишиња 100 шишиња на час
маркер - Користена литература SP - Distribuciones Vadillo SL C. Condado de Treviño, 1, 09001 Бургос, Шпанија BFM4-500S FourMan за рачно полнење 300 - 500 парчиња шишиња на час
маркер - Користена литература DE - Weinberg-Events GBR - Бастијан Христос Велбергер ул. 7, 91589 Аурах, Германија CLC-4P2300 Компактен течен ладилник 2.3 kW / 4 пумпи
маркер - Користена литература БиХ - Костовиќ Холдинг Доо Светосавска, Фоча, Босна и Херцеговина Комплетна пиварница Brewmaster BM-1000
маркер - Користена литература БЕ - VZW Vrienden van het Druivenstok Kruis Van Schoonbekestraat 155, 2018 Антверпен, Белгија PBFT2DRAGON Pegas DRAGON - кула за полнење шишиња ПЕТ + PBC-01 Pegas BEERCASE - Адаптер за полнење пиво во стаклени шишиња за сите вентили PEGAS + CLC-4P2300 Компактен течен ладилник 2.3 kW / 4 пумпи + 4 парчиња PBEGCO за полнење - шишиња
маркер - Користена литература DE - Bierkulturhotel Schwanen GmbH Schwanengasse 18, 89584 Ehingen (Донау), Германија DTP-NO100 Допрете ја чешмата Носталгија со компензатор - SS, CHROME
маркер - Користена литература САД - Иан Харвел - Контрола на земјата 4860 N Litchfield Rd, Litchfield Park, AZ 85340, USA DTP-NO100 Допрете ја чешмата Носталгија со компензатор - SS + CHROME
маркер - Користена литература SE - Бостром, Андерс Молехем H8X5+XG Конгсмаркен, Шведска DTP-NO100 Допрете ја чешмата Носталгија со компензатор - ss + хром
маркер - Користена литература SK - КАФЕ пијалоци s.r.o. Коперникова 1374/15, 920 01 Хлоховец, Словенско PBFM-02 PEGAS ECOJET Вентил за полнење за PET-шишиња + PBFM-03 PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за PET-шишиња
маркер - Користена литература ОК - Red Rock Brewery Ltd Хамбер Лејн, Хамбер, Теигмаут TQ14 9TD, ОК Опрема за издавање пиво
маркер - Користена литература УКР - Друштво со ограничена одговорност „Модерна технологија на пиво“ 11-a Tekstyl'na St, 1, Kherson, Kherson Oblast, Украина, 73000 BFM4-500S BFM4-500S Рачно полнење за шишиња + CRW-P1 Рачна машина за покривање шишиња
маркер - Користена литература САД - Данкан Браун 102 Shirley Rd, Сиракуза, NY 13224, САД DTP-AU100 Допрете ја славината Aurora со SS јадро, куќиште ХРОМ+ЗЛАТНО, - навој 35 mm
маркер - Користена литература САД - АМАНДИП СИНГ - Амансбер 26210 W Loomis Rd, Wind Lake, WI 53185, USA 2 парчиња од DTP-NO100 Допрете ја чешмата Носталгија со компензатор - SS + CHROME
маркер - Користена литература RO - CC PRO EQUIPMENT SRL 3GP9+JPF Budacu de Jos, Романија Станица за потпирање и дезинфекција CIP-52 2×50 литри + сад за неутрализирање - AISI 304 + ESG-7 Електричен генератор на пареа 7kg/hr + BFM4-500S BFM4-500S Рачно полнење шишиња
маркер - Користена литература SWI - Сент Лаурентиус Крафт Пиво АГ Feldstrasse 70, Bülach, Швајцарија PLF-IPE4040-20 Плочен филтер 400x400 со 20 парчиња PE плочи
маркер - Користена литература САД - Мајкл О'Конори 232 Принцот Вилијам Веј, Шалфонт, PA 18914 година, САД DTP-BA100 Дозирање чешма Барок со компензатор - не'рѓосувачки челик
маркер - Користена литература АТ - Улрих Лајтнер Во Ден Ребен 1, 7122 Гола, Австрија DTP-BA100 Исклучете ја славината во барок со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература ОК - Подрум Моише Лубецки Осбалдестон патот, Лондон N16 7DL, ОК MHP-50S Рачна хидраулична преса за овошје 50 литри - верзија од нерѓосувачки челик
маркер - Користена литература SE - Stjernsund Brygghus AB C4QP+QF Вестерби, Шведска ACOS-01 Заситена цевка-свеќа со камен за карбонизација или оксигенација - 1 1/2", DN40, SS - камен
маркер - Користена литература FR - Brasserie Bon Poison 92 Rue du 20E Corps Américain, 57000 Мец, Франција PBFM-03 PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература СК - СЈ Реал, сро 6P7C+39 Жилина, Словенско 3 парчиња од PBFM-03 PEGAS EVOLUTION вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература ДК - Враа Пивара А/С 9W3R+RW Vrå, Данска 2x STTC-SV24 Електромагнетниот вентил 24 VAC 1/2", обложен со никел
маркер - Користена литература FR - Brasserie Cap d'Ona 29 Ав. des Flamants Roses, 66700 Argelès-sur-Mer, Франција Моторизирани вентили DN15, 24VAC, нерѓосувачки челик
маркер - Користена литература SWI - La Brasserie des 5 Communes Sarl Chem. Massenet 8, 1228 Plan-les-Ouates, Швајцарија MM-160BT Мелница за жито од слад - машина за цедење зрна од слад, 160 кг/час
маркер - Користена литература ОК - PJ Kombucha Limited Хокли, Бирмингем B18 5HB, ОК 2 парчиња OFV-3000 Отворена тава за ферментација 4000 литри надворешна големина 2,3x1,5x1,4 m
маркер - Користена литература RO - ALUNIS SRL Страда Трандафирилор 72, Совата 545500, Романија Опрема за издавање пиво
маркер - Користена литература САД - Grand Central Brewhouse 2813 Sunset Way, плажата Свети Пит, ФЛ 33706, САД 5 парчиња од DTP-BA100 Дозирање чешма Барок со компензатор - не'рѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература SK - ENE-CO, s.r.o. Михала Петру 206, 976 71 Шумиац, Словенско PBC-01BEERCASE Pegas BEERCASE - Адаптер за полнење пиво во стаклени шишиња за сите вентили PEGAS + PBFM-03 PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за PET-шишиња
маркер - Користена литература FR - Brasserie Galemys - Alexandre Dupuy 30 Ав. des Pyrénées, 09100 Saint-Jean-du-Falga, Франција BFM4-500S FourMan за рачно полнење 300-500 парчиња шишиња на час
маркер - Користена литература NL - JS Advies en Training - John Schreurs Hoogstraat 12, 6245 LV Eijsden, Холандија MHP-26S Рачна хидраулична преса за овошје 26 литри - верзија од нерѓосувачки челик
маркер - Користена литература СК - Черновске древенице, s.r.o. Андреја Хлинку 72, 034 06 Ружомберок-Чернова, Ружомберок, Словенско BDR-KL50L-2T Кутија за фрижидер за издавање пиво за буре од 50 литри со две чешми
маркер - Користена литература RO - TOM BEER ZAL SRL Булевардул Михаи Витеазул 91б, Залау, Романија PBFM-03 PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература NL - BEWiSynbra RAW Zeedijk 25, 4871 NM Etten-Leur, Холандија PF-SPUV-H15-22 Безбедносен вентил за притисок-непритисок DN15 G1/2" PN10 0.058 бари/2.2 бари
маркер - Користена литература САД - Gridcitybeerworks, SALT LAKE CITY, UT M3QW + 63 Солт Лејк Сити, Јута, Спојен дом DTP-NO100 Исклучете чешма Носталгија со компензатор - ЗЛАТА
маркер - Користена литература САД - Подготвувајќи драстични мерки, Вадена, М.Н. 101 Stеферсон Сент С, Вадена, МН, САД DTP-BA100 Испратете ја славината во барок со компензатор - SS - GOLD
маркер - Користена литература САД - Поинт Ибел Пивар, Форт Мајерс, Флорида 17864-17870 FL-865, Форт Мајерс Бич, ФЛ 33931, Спојен стај америка DTP-BA100 Исклучете ја славината во барок со компензатор - нерѓосувачки челик, ЗЛАТЕН
маркер - Користена литература JAP - T's Factory Co., Ltd., Токорозава RF83 + CP Токорозава, Саитама, Јапонија PBFM-03 PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература HU - Моњо Пиво Кфт., Будимпешта F5M4 + MH Будимпешта, Унгарија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература СК - Гастросервис, спол. с ро, Банска Бистрица Вајанцехо Наместие 12, Банска Бистрица, Словачка Буриња за пиво + DHK-PYGA-FS Диспензирај глава PYGMY за буриња за пиво - тип А / целосен комплет со спојки црева
маркер - Користена литература ЦЗ - Леош Шастни, Шатек Радишевс 6, Шатец, Чешка MM-160BT Мелница за жито од слад - машина за цедење зрна од слад, 160 кг / час
маркер - Користена литература ЦЗ - Екорем како, Јемниче Stará cesta 1127, Јемнице, Чешка MM-160BT Мелница за жито од слад - машина за цедење зрна од слад, 160 кг / час
маркер - Користена литература Велика Британија - Пијалаци за карневал, Ливерпул, Мерсисајд Ливерпул L3 7HJ, Велика Британија Спојка за полнење буре KFM01 (kfm-01-рачно-вентил за полнење буре-пиво) - "S"
маркер - Користена литература Велика Британија - Пивара Dhillon, Лонгфорд Лонгфорд, Ковентри CV6 6AT, Велика Британија K5F-01 Пакет за буре 5L полнење + KEG-5LA-PS гумен приклучок за мини буре 5L
маркер - Користена литература ПЛ - Пржемислав Кучарски, Кжижановице 52FX + 9C Krzyżanowice, Полска Комплет за стартувања PCF-35SK Fermentasaurus 35L: резервоар за конусен ферментатор PET 35 литри 2.4 бари (# PCF-35SK)
маркер - Користена литература ЦЗ - Дан Šустер, Чеше Буџејовице Антонина Јанушка 14, Чешке Будејовице, Чешка PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература Велика Британија - CRAFTY СКОТСКИ ДИСТИЛЕРС ЛТД, NEWУТН СТИВАРТ Tonутн Стјуарт DG8 6AS, Велика Британија MM-503EWR Мелница за слад 500 кг / ч - екстра широки ролки
маркер - Користена литература HU - ProfiKomp Environment Technologies Ltd., Gödöllő Gödöllő, Kühne Ede utca 7, Унгарија Комплет за стартери PFZ-55SK FermZilla - ПЕТ конусен ферментатор 55 литри 2.4 бари
маркер - Користена литература МОANЕ - БРИСЕРИ ДУ МОНДЕ, Квебек J2P8 + 4G Saint-Hyacinthe, Квебек, Канада DTP-BA100 Исклучете ја славината во барок со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература ЛВ - СВР „LatIgMa“, Рига Jaunciema подготвува 161, Северен округ, Рига, Летонија DHK-PYGA-FS Распредели ја главата PYGMY за буриња за пиво - тип А / целосен комплет со спојки црева
маркер - Користена литература САД - Луа Пиво, Де Моин, ИА H9P6 + XP Des Moines, Ајова, САД DTP-NO100 Оддадете чешма Носталгија со компензатор - СС + хром
маркер - Користена литература JAP - Lina.co - Кимизу Томоја, Токио PQ2J + 5C Таито Сити, Токио, Јапонија BFM4-500S FourMan за рачно полнење 300-500 парчиња шишиња на час
маркер - Користена литература НЕ - Ајвинд Хогнестад, ТОНСТАД Tonstadveien 1859, Tonstad, Норвешка 100 парчиња буре за пиво од не'рѓосувачки челик KEG-50G-DIN KEG 50 литри DIN - G
маркер - Користена литература НЕ - Кристијан Виње, Мандал Heiveien 8C, Мандал, Норвешка 100 парчиња од цевката за пиво од не'рѓосувачки челик KEG-50G-DIN KEG 50 литри DIN - G
маркер - Користена литература SK - DragonFish пивовар, Мајчичов Мајчичов, Словачка Глава за полнење за изобарично рачно полнење газирани пијалоци во KEG и петаини, вентили за полнење шишиња PEGAS и многу други уреди за полнење шишиња, DBCS-40xCO Draft Beer Cooling System / CO2 вентил / без компресор - S
маркер - Користена литература ФР - САС БЕС - Гилберт Рувие, Сури ле Комтал 6D Rue des Verchères, Сури-ле-Комал, Франција 70 парчиња ПЕТ шише кафеаво 1.0 L (без капаче)
маркер - Користена литература БЕ - Питер Ван Варенберг, Вурст Wannegatstraat 30, Гавере, Белгија 100 парчиња цевка од пиво од не'рѓосувачки челик KEG 30 литри ЕУРО - S, 53 парчиња буре од пиво од не'рѓосувачки челик KEG 50 литри DIN-S
маркер - Користена литература FR - Аркаца Гарагардотегија, Ривесалтес RV3W + 8Q Ривесалтес, Франција KFM-02-A Глава за полнење за изобарско рачно полнење газирани пијалоци во буриња KEG и миленичиња
маркер - Користена литература РО - Georgeорџ Поповици, БИСТРИТА Страда Василе Петри 26, Бистрица, Романија KEG-5LA-PSK мини KEG стартер - комплет со диспензерот Party Star Deluxe CO2
маркер - Користена литература САД - asonејсон Витни, Т.J. Шихан, Newујорк 4Q6X + MH Ливерпул, Newујорк, САД DTP-BA100 BAROQUE чешма за издавање пиво со компензатор, јадро од не'рѓосувачки челик, хромирано тело
маркер - Користена литература JAP - RISE копродукции, Рибар, Кага QQV5 + 5G Адачи Сити, Токио, Јапонија PBFM-03 PEGAS EVOLUTION Вентили за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература НН - СВР 8784+23 Узвара, парохија Гаилиши, Лотишко DBCS-BPE25 Black Pearl Exclusive: Компактен ладилник за пиво / со компресор, 1/8 HP (# DBCS-BPE25-A)
маркер - Користена литература ФР - САС ЛЕС АКОЛИТИ, Тулуз HC49 + QJ Тулуз, Франција ACOS02 Свеќа со порозен камен за карбонизација на пијалоци - 800 mm, DIN32676-DN32 (TC)
маркер - Користена литература СК - ПИВНÁ ПОХОТОВОСŤ, s.r.o. , Липтовска Микулаш Борбисова 414/8, Липтовски Микулаш, Словачка Вентили за полнење на ПЕГАС ЕВОЛУЦИЈА за ПЕТ-шишиња + Пигерско пиво - Адаптер за полнење пиво во стаклени шишиња за сите вентили на ПЕГАС
маркер - Користена литература Велика Британија - Хоган Сидер Рибар, Ворвикшир Orchard Corner, Хаселор, Алчестер B49 6LX, Велика Британија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература SWI - Creative Technologies GmbH, Лангенбрук C262 + 84 Ерлинсбах, Швајцарија FUIC-CHP1C-2X200CCT ЕДИНИЦА ЗА ФЕРМЕНЦИЈА ЗА КОМПАКТ 2 X200 / 240 ЛИТРИ - Штаб - ПЕД
маркер - Користена литература HU - Темесвари Бенце ЕВ, Будимпешта F892 + R9 Будимпешта, Унгарија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература SK - NaturePharm s.r.o. КРУПИНА Svätotrojičné námestie 13/13, Крупина, Словачка FBW-24B Брзо миење на шишињата со 24 позиции
маркер - Користена литература СК - СИТОС s.r.o. , Ошова H7XP + JG Očová, Словенско FBW-12B Брзо миење шишиња со 12 позиции + FBD-12B Брз фен за шишиња со 12 позиции
маркер - Користена литература RO - SC Blue Container srl, Орадеа Булевар Дачија 35, Орадеа, Романија PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература Brewhouse and Kitchen Ltd., Лондон Улица Корзика, Лондон N5 1JJ, Велика Британија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература ДЕ - Фабијан Ковач, Берлин Колониестраже 26, Берлин, Германија DTP-NO100- Чешма за пиво носталгија
маркер - Користена литература DE- Пивара Хамблтон, Шоерфелд QRMP + RX Шоерфелд, Германија FBW-24B Брзо миење на шишињата со 24 позиции
маркер - Користена литература Велика Британија - Пивара Хамблтон, Рипон Мелмерби, Рипон HG4 5NB, Велика Британија K5F02 Рачна станица за полнење 5-литарски багажници
маркер - Користена литература САД - Мајкл МекФејден, Киркланд MRR2 + Q4 Киркланд, Вашингтон, САД DTP-BA100 Исклучете ја славината во барок со компензатор - нерѓосувачки челик, хром-ЗЛАТЕН
маркер - Користена литература САД - Биерстат Лагерхаус, ДОО, Денвер Q278 + 59 Денвер, Колорадо, САД Резервен дел за DTP-NO100 - Капаче за рачката на чешмата - Титан + Допрете чешма Носталгија со компензатор - ГОЛД + резервни делови
маркер - Користена литература ФР - Брасери де Корноа, КОНКАРНЕО 27 Чемин де Керлин, Конкарно, Франција Регулатор на температура на микропроцесор (# c2105)
маркер - Користена литература ХУ - ПАНА КОКТЕЈЛ КФТ, Нагитарча G778 + QC Нагитарча, Унгарија K5F-01 Пакет за буре 5L полнење + 1 компјутер KEG-5LA-PS
маркер - Користена литература НЛ - Де Праел Вест БВ, АМСТЕРДАМ 1013 БГ Амстердам, Холандија BFM4-500S Упатство за полнење шише
маркер - Користена литература ЛТ - LatIgMa, Рибар 25WF + 87 Rīga, Латвија Распредели ја главата PYGMY за пивски буриња - тип А / целосен комплет со спојки црева
маркер - Користена литература СК - Ресторани Медуза, s.r.o., Братислава Ајнштаинова 23, Петржалка, Словачка Вентили за полнење на ПЕГАС ЕВОЛУЦИЈА за ПЕТ-шишиња + Пигерско пиво - Адаптер за полнење пиво во стаклени шишиња за сите вентили на ПЕГАС
маркер - Користена литература СЕ - Јохансон Бјорн, Борос PXG4 + 83 Борос, Шведска FKRV-APM-02 МЕХАНИЗАМ НА ПРИМЕНУВАЕ НА ПРИТИСОК ЗА FKRV FEMENTAION не'рѓосувачки челик KEGS + FZA-CS01 Спирала за ладење / греење за ферментите на FermZilla
маркер - Користена литература РО - Мирчеа Терхечи, Крајова 8R9X + 3Q Крајова, Романија MHP-50S Рачна хидраулична преса за овошје 50 литри - верзија без челик
маркер - Користена литература ИТ - Паоло Гругни, Павија Преку Сан ovanованино, 13, Павија, провинција Павија, Италија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература ХУ - Сормувес Кфт, Будимпешта Будимпешта, Маглоди 47t XNUMX, Унгарија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература ПТ - Диого Армандо Рибеиро, Брага GPW7 + J2 Кампос, Португалија Комплет за стартери PFZ-55SK FermZilla - ПЕТ конусен ферментатор 55 литри 2.4 бари
маркер - Користена литература Велика Британија - Zerodegrees, полнење буре со забава K5F-01 Улица Бриџ, читање RG1 2LR, Велика Британија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература ЈАП - АРИГАТУ СЕРВИСИС копродукции, LTD, Имабари, Ехиме 2XVQ + V7 Имабари, Ехиме, Јапонија BFM4-500S Рачен филер за шишиња + CRW-P1 Рачна машина за затворање шишиња
маркер - Користена литература Велика Британија - Диво време Алес Рибар, Бургфилд Комунал, Беркшир Reading Road, Burghfield Common, Reading RG7 3BU, Велика Британија 30 парчиња гумен приклучок KEG-5LA-PS за мини буре 5L
маркер - Користена литература САД - Гемут Биергарден, Колумбо X279 + 7J Колумбос, Охајо, САД DTP-BA100 BAROQUE чешма за издавање пиво со компензатор, јадро од не'рѓосувачки челик, златно тело, 36мм
маркер - Користена литература САД - Стивен Карденас, Монровија 4XHX + C6 Монровија, Калифорнија, САД Чешма за издавање пиво DTP-NO100 NOSTALGIA со компензатор, хромирано тело и златен дизајн
маркер - Користена литература JAP - BFCInc. , Токио MQ8C + P2 Чуо Сити, Токио, Јапонија BFM-30 PEGAS CRAFTTAP 3 - Рачен систем за полнење шише
маркер - Користена литература Велика Британија - Томос ГТ-АМП Лилфорд Патот Бовертон, мајор Llantwit CF61 1YA, Велика Британија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература SE - Малме, Пивара Co, Малме H2V5 + 93 Малме, Шведска ACOS-02 Свеќа со порозен камен за карбонизација на пијалоци - 400 mm, DIN11851-DN32 (DC)
маркер - Користена литература RO - SC Transmixt SA, Јаси 5H9H + 72 asyази, Романија 48 парчиња Petainer Keg 30 литри класичен S-спојка со бела кутија
маркер - Користена литература БЕ - Брасери Ардене, Бастоњ Авенија Матие 21, Бастон, Белгија CLC-1P1200 Компактен течен ладилник-грејач 1.2 kW / 1 пумпа (clc-03)
маркер - Користена литература ФР - САРЛ Брасери ла Мандале, ЧАЈЛОН WJVQ + W4 Шајон, Франција Глава за полнење KFM-02 за изобарско рачно полнење газирани пијалоци во буриња KEG и мијалници - "A" + FKRV-APM-01 Механизам за прилагодлив притисок за буриња од не'рѓосувачки челик за проверка на FKRV
маркер - Користена литература RO - Fast Beer SRL, Алба Страда Тудор Владимиреску 48, Алба Јулија, Романија PBFM-03 PEGAS EVOLUTION Вентили за полнење за ПЕТ-шишиња + европски буриња од пиво од не'рѓосувачки челик DIN KEG 50 литри - А
маркер - Користена литература ЛВ - LatIgMa, Рибар Jaunciema подготвува 161, Северен округ, Рига, Летонија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература РО - Georgeорџ Поповици, БИСТРИТА Ул. Василе Петри 26, округ Бистрица-Насуд, Романија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература RO - MVT GLOBAL CONSULTING SRL, Отелу Росу, Карас-Севери Strada Revoluției 173, Ожелу Рожу, Романија ГЛАВА ЗА ПОЛНУВАЕ KFM01 ЗА ИСАБАРНО ПРИРАЧНИК ЗА ПОПОЛНУВАЕ ПИЈАЛКИ ВО МАКЕДОНИРАНИ ВО КАEGНИ ОСНОВИ И ПЕТАНИРИ - "А"
маркер - Користена литература Велика Британија - Нипсенд Бју Ко, Шефилд Шарроу Лејн, Шефилд S11 8AA, Велика Британија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература NL - Stadsbrouwerij de Vleeghel, Вегел Де Амерт 162а, Вегел, Холандија PBFM-03 PEGAS EVOLUTION Вентили за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература FR - ST Ouest, СВЕТИ АНДРА ТРЕИЗИ ВОИ XHF7 + XF Вилјевин, Франција Pegas BEERCASE - Адаптер за полнење пиво во стаклени шишиња за сите вентили PEGAS + PBFM-01 PEGAS DRIVE Вентили за полнење за PET-шишиња +
маркер - Користена литература Велика Британија - Блек ackек Пиво Рибар, Гринвеј Авенија, Манчестер Гринвеј авенија, Манчестер M19 3LQ, Велика Британија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература МОANЕ - Франсоа Леми, Сен-Ламберт, Сент Ламберт, QC J4P 1V1, Канада DTP-NO100 Оддадете чешма Носталгија со компензатор - ХРОМ
маркер - Користена литература Велика Британија - лан Патерсон, Броксбурн Глоуб Парк, Броксбурн EH52 6EF, Велика Британија Компактен систем за ладење на пиво DBCS-20XCO / вентил СО2 / без компресор - "S"
маркер - Користена литература САД - Бритни Карнахан, Сан Хозе 1031 Линколн суд, Сан Хозе, Калифорнија, САД DTP-BA100 Исклучете ја славината во барок со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература Велика Британија - True North Brew Co. Ltd., Шефилд Улицата Елдон, центарот на градот Шефилд, Шефилд S1 4GX, Велика Британија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература Велика Британија - Харе и Хаундс, Освалдтвистл, Акрингтон Патот Блекбурн, Освалдтвистл, Акрингтон ББ5 4НК, Велика Британија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература САД - Робин Петов, Перхем - Минесота HCRV + 82 Перхам, Минесота, САД DTP-BA100 Исклучете ја славината во барок со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература Велика Британија - Компанија за производство на пијалаци во Лајн, Пулборо Норт Хит, Палборо RH20 1DJ, Велика Британија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература CZ - SAP Mimoň spol. сро, Ралско JPJC + QG Ралско, Чешка ESG-150 генератор на електронски уреди + позиции на 156 кг / ч + проколени инсталации и докази до прозори + засколени
маркер - Користена литература Велика Британија - BrewPoint, Bedfort Бедфорд MK41 7FY, Велика Британија Мелница за слад MM-81 1ph230V верзија на MM80 60-80 кг на час
маркер - Користена литература Велика Британија - Девијантна & пивара Денди, Лондон Nursery Road, London E9 6PB, Велика Британија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература ИТ - Birrificio La Casa di Cura, Терамо Сенарика, провинција Терамо, Италија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература Велика Британија - ХЕКНИ БВЕВЕРИ ЛТД, Лондон Улица Лабурнум, Лондон Е2 8ББ, Велика Британија K5F02 Рачна станица за полнење 5-литарски багажници
маркер - Користена литература ИТ - Birrificio del Ducato srl, СОРАГНА Страда Аргине, 43, Сорагна, провинција Парма, Италија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература СК - Ладислав Трновец, Нитра Новомескехо 1, Нитра, Словачка Светилка за заситеност ACOS-01 со камен за карбонизација или оксигенација - 1 1/2 ", DN40, не'рѓосувачки челик
маркер - Користена литература SWI - Црн Врв Брауреи, Давос Плац RR2M + JJ Давос, Швајцарија ACO-4M Компресор за воздух 4.3 м3 / час со филтрационен резервоар за притисок &
маркер - Користена литература Велика Британија - Moor Beer Company LTD, Бристол Денови пат, Свети Филип, Бристол BS2 0QS, Велика Британија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература Велика Британија - Блек ackек Пиво Рибар, Манчестер Гринвеј авенија, Манчестер M19 3LQ, Велика Британија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература СК - Радослав Пакчи, Крупина Мајерски рад 79, Крупина, Словачка HBA-CS50BM- Спирала за ладење на кантарион за Brewmaster BM-50
маркер - Користена литература Велика Британија - Пивара Морн Маунтинс, Пивара ограничена, ryури Ryури BT34 3PN, Велика Британија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература Велика Британија - БИРМИНГАМ БЕВИНГ ФИРМИ ДОО Стиркли, Бирмингем Б30 2ПФ, Велика Британија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература САД - пиво „ЕксЛибрис“, Атланта QHMF + 5M Атланта, ГА, САД DTP-NO100 Исклучете ја славината Носталгија со компензатор
маркер - Користена литература Велика Британија - Пол Гримвуд - Ултракомида Дооел, Абериствит - Цередигион Llanbadarn Fawr, Aberystwyth SY23 3JQ, Велика Британија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература БИДИ - ДОРСТ, ЕВЕРГЕМ Барон Ван Лооан 2б, Евергем, Белгија BFM4-500S Упатство за полнење шише
маркер - Користена литература СК - Мавека, s.r.o., Братислава 542R + VJ Братислава, Словенско PEGAS EVOLUTION Вентили за полнење на ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература Велика Британија - Дејв Мекхарди - жестоко пиво, Абердин Авенија Хау Мос, индустриски имот Кирхил, Дајс, Абердин AB21 0GP, Велика Британија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература Велика Британија - Windmill Hill Brewing Co. Ltd, Leamington Spa Вилијамс Роуд, Радфорд Семеле, Лемингтон Спа CV31 1UR, Велика Британија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература ФР - Фрогбир Маит, Пјерфитет Сур Сена X964 + GG Pierrefitte-sur-Seine, Франција K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература САД - Компанија за пиво Мороу, Каное, Британска Колумбија Кану, п.н.е. V0E 1K0, Канада DTP-NO100 Исклучете ја славината Носталгија со компензатор-хром
маркер - Користена литература ДЕ - Даниел Калеја, Фрајбург им Брејсгау Am Neugraben 12, Freiburg im Breisgau, Германија DTP-NO100 Исклучете ја славината Носталгија со компензатор
маркер - Користена литература Велика Британија - Wild Weather Ales Ltd., Burghfield Common, Беркшир Reading Road, Burghfield Common, Reading RG7 3BU, Велика Британија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература ИТ - Дулац СРЛ, ГАЛБИЈА (Леко) R96H + 6J Galbiate, провинција Леко, Италија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература Велика Британија - ПИВАШНИЦА ЗА БРАСНИ КАСТЛЕ ОГРАНИЧЕНА, Малтон Јоркерсгејт, Малтон YO17 7AB, Велика Британија K5F-01 Пакет за буре 5L полнење + Изобаричен дво-вентил за полнење пиво во буриња и мијалници - "S"
маркер - Користена литература Велика Британија - Топ јаже за производство на пијалаци Рибар, Ливерпул - Мерсисајд Бамптон Роуд, Ливерпул L16 6AX, Велика Британија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература Велика Британија - Тенби пијалак копродукции, Тенби, Пемброкешир M7CQ + MW Тенби, Велика Британија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература DE - Two Fellas Brewery GmbH, Берлин GC4Q + HQ Берлин, Германија Pegas DRAGON - кула за полнење шишиња ПЕТ + вентили за полнење PEGAS EVOLUTION за шишиња ПЕТ
маркер - Користена литература СК - Санека Фармацевтикалс како, Хлоховец CR97 + XF Хлоховец, Словенско CIP-202 Sanitační станица 2x200L
маркер - Користена литература СК - Звармат-МД, s.r.o., Требичов JPJ8 + FV Требичов, Словенско OFV-600 Отворена ферментација ДДВ 600 литри
маркер - Користена литература ФР - Мала Мана САС, ХУЛИ-СУР-СЕИЛ H3R2 + JC Huilly-sur-Seille, Франција Нерѓосувачки челик буриња за пиво
маркер - Користена литература CZ - Оригинални вина sro, Праха 3FJX + 5H Праха, Чешка PEGAS EVOLUTION Вентили за полнење на ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература СК - Золт Сабо, Долно Салиби 3MMV + 5M Томашиково, Словенско PEGAS EVOLUTION Вентили за полнење на ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература САД - Друштво за производство на пиво со различна занает, Ленд О Лејкс, Флорида R8CH + WV Санкт Петербург, Флорида, САД DTP-BA100 Исклучете ја славината во барок со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература СК - Дос Амигос сро, Братислава 546H + R9 Братислава, Словенско PEGAS EVOLUTION Вентили за полнење на ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература СК - Realitná kancelária Romantické chalupy, s.r.o., Братислава 52VQ + W8 Братислава, Словенско Мелница за слад MM-81 1ph230V верзија на MM80 60-80 кг на час
маркер - Користена литература СК - ЈАНИŠ s.r.o., Турзовка CJ3G + HG Турзовка, Словенско ЕГОЕЗ на Пегас - ПОЛНУВАЕ ВАЛВИЛ ЗА ШИШИА ЗА МИЛЕНЦИ
маркер - Користена литература СК - клуб Матрикс, s.r.o., Канијанка RH6M + X5 Канианка, Словенско Вентил за полнење PEGAS ECOJET за шишиња ПЕТ
маркер - Користена литература ЦZ - Минипивовар Лабуш s.r.o. , Литомчице G4PP + 22 Литомерица, Чешка PEGAS ECOJET Вентили за полнење на ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература БЕ - Питер Хари - ФОСЦ 663M + 58 Бриж, Белгија ACOS02 Камен карбонат + други делови за резервоари за ферментација
маркер - Користена литература Велика Британија - Пиварницата Арундел RCC3 + 2W Арундел, Велика Британија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература ИТ - Бибиби сас ди бренди Флавиано PR2M + 3R Кастелалто, провинција Терамо, Италија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература МОANЕ - Мари-Аник Скот FHCH + RW Едмонтон, Алберта, Канада DTP-NO100 Исклучете ја славината Носталгија со компензатор
маркер - Користена литература ИТ - РОБЕРТО СЕГАМИГЛИЈА MGPQ + RH Викописано, провинција Пиза, Италија MHP-26S Рачна хидраулична преса за овошје 24 литри + HPF-PB26 - 10 парчиња кеси за филтрирање на текстил 26L за овошни преси
маркер - Користена литература Компанија од групацијата СК - ГС s.r.o. 45V4 + XQ Братислава, Словенско PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература БЕ - Ив Барт P6JW + C3 Хале, Белгија CLC-4P2300 Компактен ладен течен ладилник 2.3 kW / 4 пумпи
маркер - Користена литература SK - SAWPI s.r.o. 4W3F + 9C Мартин, Словенско PEGAS EVOLUTION + Pegas ECOJET Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња
маркер - Користена литература Велика Британија - 71 подготовка на пиво F256 + JF Данди, Велика Британија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература Велика Британија - Пивара Хамертон GVVP + 96 Холовеј, Велика Британија K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература АУС - Валтер Вурцер 2XF3 + 7Q Алтенмаркт ан дер Триестинг, Австрија BFM-30 PEGAS CRAFTTAP 3 - Рачен систем за полнење шише
маркер - Користена литература NL - Van Diemen Chemicals BV 4MVQ + 7G Alphen aan Rijn, Холандија CFSCT1-1XCFT-SNP-100 Комплетен комплет за ферментација со 1xCFT-SNP 120 литри
маркер - Користена литература САД - компанија за производство на пиво Клаус WCC8 + 49 geерси Вилиџ, Тексас, САД K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература ИТ - ФОРТЕ СВЕЧЕЕ СЛ 35XJ + X5 Брачано, Митрополит град Рим, Италија K5F01 Рачен адаптер за полнење за петлитарски буриња
маркер - Користена литература SE - Lindroths Maskinservice AB 8V5Q + VX Хилерсторп, Шведска BFM4-500S FourMan за рачно полнење шишиња од 300-500 парчиња на час, BLM-BM1202 Двострана полуавтоматска машина за обележување шишиња
маркер - Користена литература Велика Британија - Fестоко пиво 6Q5H + H7 Абердин, Велика Британија K5F01 Рачен адаптер за полнење за петлитарски буриња
маркер - Користена литература САД - Метју Наваро 5G4P + RP Лос Анџелес, Калифорнија, САД DTP-BA100 Исклучете ја славината во барок со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература ROM - SC BREW&Далови CO ​​VS SRL C9F8 + 4W Слатина, Романија Мелница за слад MM-83 3ph400V верзија на ММ-80 60-80 кг на час
маркер - Користена литература ЦЗ - Кофола како 3PW6 + 9G Крнов, Чешка 4 парчиња цилиндрично-конусен резервоар за ферментација CCT-4000C 4000 / 4517L, SQ, PED, технологија за ладење, технологија за контрола на температурата
маркер - Користена литература СК- Феколини s.r.o. 5JVC + 58 Sládkovičovo, Словенско ХПД-120 ХИДРАУЛИЧЕН ПРЕСТ ПРЕСТ 120 ЛИТРИ / ЧАС
маркер - Користена литература ISR - МОИ Полимери ДОО WR72 + JW Нес Цихона, Израел 100 парчиња KEG-20-DIN-A европско пиво DIN Keg20 литар А-спојка
маркер - Користена литература SWI - Биди вода Сарл 63MF + 5M Мејрин, Швајцарија Рачен хидрауличен преса за овошје MHP-50S 50 литри - верзија без стакло, HPF-PB50 - кеси за филтрирање на текстил 50L за преса за овошје
маркер - Користена литература САД - Пиво со пресвртница RRPP + 2X Бедфорд, Тексас, САД DTP-BA100 Испратете ја славината во барок со компензатор - нерѓосувачки челик, хром-KOH02112
маркер - Користена литература СК - БИРКОЛ, s.r.o. P49M + 6R Банска Бистрица, Словенско KCM-10 KEG мијалник & филер KCM-10 - глава за полнење тип "М"
маркер - Користена литература ICL - eB на СБ-Бруг 43RX + 5V Рејкјавик, Исланд DHK-PYGA Распрскувачка глава PYGMY за бочви од пиво - тип А
маркер - Користена литература ФР - АСТРАЕА 524X + 6X Ла Фарде, Франција DBWC-C204 Пропусен проток за пијалоци 200L / час со четири линии за пијалоци
маркер - Користена литература HU - Петер Шакач 36GV + HJ Pécs, Унгарија Рачен хидрауличен преса за овошје MHP-26S 26 литри, HPF-PB26 - 10 парчиња кеси за филтрирање на текстил 26L за овошни преси
маркер - Користена литература БГ - Николај Кулев 43.362323, 27.124228 Комплет за стартери PCF-35SK Fermentasaurus 35L и друга опрема за ферментација
маркер - Користена литература FR - Пивара Нормандија 49.126997, -0.378956 ACOS02 Свеќа со порозен камен за карбонизација на пијалоци - 800 mm, DIN32676-DN40
маркер - Користена литература САД - Компанија за пиво во картон 120 Прва авенија, Атлантик Хајленс, NJујорк, САД Испратете ја славината Носталгија со компензатор - ЗЛАТА
маркер - Користена литература ФИН - Ванмур Ој 353R + JC Taipalsaari, Финска BDT-CT5V Пијалоци дистрибуираат кула Класик-Т5-вентили-полиран челик
маркер - Користена литература НЛ - Brouwerij Puik Bieren Б.В. 52.186448, 5.963176 ACOS02 - Свеќа со порозен камен за карбонизација на пијалоци - 800 mm, DIN 11851-DN32, KFM01 - ISOBARIC ДВОЈН Вентил за полнење на пивото во контејнери и питанери
маркер - Користена литература САД - Компанијата Мејсон arар Лагер, Фукеј-Варина, НЦ 35.595399, -78.795469 DTP-BA100 Исклучете ја славината во барок со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература САД - iceенис Монтоја, Newу Орлеанс, ЛА 29.958610, -90.167147 DTP-BA100 Исклучете ја славината во барок со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература ЛВ - СВР МАДОНАС АЛУС, Мадонас новадс 56.827860, 26.363133 KCA-25 Автоматско мијалник / плакнење / полнење за полнење 25 буриња на час - Глава за полнење-A, Автоматски вентили-електромагнетни
маркер - Користена литература СЕ - Компанија за производство на пиво во Хускварна АБ, Хускварна 57.807043, 14.275283 Европски пивски барути од не'рѓосувачки челик DIN KEG 50 литри
маркер - Користена литература ЦЗ - Јан Хилгард, Баш 50.204164, 14.487035 Микро-пиварница Brewmaster 50 ECO
маркер - Користена литература ЦЗ - Касперски пивовар s.r.o. , Касперке Хори 49.144300, 13.555382 BFM4-500S FourMan - Рачен пополнувач за шишиња
маркер - Користена литература ЦЗ - Петр Номешек, Праха 6 50.084002, 14.367846 Микро-пиварница BREWMASTER PLUS 50 ОСНОВНО
маркер - Користена литература ЦZ - Пивовар Хејкал, s.r.o. , Ново Мосто на Морав 49.562099, 16.069319 BFM4-500S FourMan - Plnička pro plnění piva do lahví (# BFM4-500S)
маркер - Користена литература АУС - Ehrentrautmannsdorfer Biermanufaktur, Trautmannsdorf 48.025018, 16.639354 BFM4-500S Рачно полнење шишиња за рачно полнење 300-500 парчиња шишиња на час
маркер - Користена литература САД - ianанмарко Леонкавало, Хепел Хил 35.922876, -79.039443 DTP-NO100 Исклучете ја славината Носталгија со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература CZ - ОКСЕРВИС БиоПро, s.r.o. , Праха 9 50.117751, 14.636875 Микро-пиварница BREWMASTER PLUS 50
маркер - Користена литература ПЛ - М Волска сп. ј - Филиип Балејко, Варшава 52.272853, 20.982670 BFM4-500S Упатство за полнење шише
маркер - Користена литература ЦЗ - д-р Инг. Властимил Нечетил, Знојмо 48.853560, 16.049974 Микро-пиварница BREWMASTER PLUS 50 ECO
маркер - Користена литература ЦЗ - Јан Šустер, Чеше Буџејовице 48.959826, 14.486509 Резервоар за ферментација од не'рѓосувачки челик FD 120 литри
маркер - Користена литература ЦЗ - Вжелаштиви Смолик - Јиржи Смолик, Хонезовице 49.639462, 13.063102 Резервоар за ферментација од не'рѓосувачки челик FD 625 литри
маркер - Користена литература ЦЗ - Михаел Шатник, Варнсдорф 50.906650, 14.618507 Комплет пивара BREWMASTER PLUS 50 PRO
маркер - Користена литература FR - SAS Brasserie Brutale, Иври Сур Сена 48.808113, 2.370309 Комплетна пиварница: BREWORX TRITANK 1000: Машина за подготовка на кантарион - пиварница, MM-503EWR мелница за слад - машина за стискање на сладолед, 500 кг / час - екстра широки ролки, ЕСГ-120 Електричен генератор на пареа 120 кг / час, HWT-2000SH - HWT-2000 Резервоар за топла вода 2000 литри - пареа + електричен, ITWT-2000 - ITWT-2000 Резервоар за вода третиран со мраз 2000 литри, 6x CCT-2000 L, класичен, изолиран 2000 / 2203L, SQ, PED, CCCT-A20S целосно опремен temp.контролен систем за 20 парчиња зони за ладење, централен контролен ормар, компактен ладилник WCASB1000 и аератор од 1000 литри на час - четири сензори, GCU80 единица за кондензатор за ладење Гликол 16.3 kW, ICWT-1200 Индустриски резервоар за вода за ладење 1200 литри, ACO-25 Компресор за воздух со микрофилтрација 25м3 / ч, станица за чистење и санирање CIP-102 2 × 100 литри + сад за неутрализирање, AISI 304, SBT1 - комплет алатки за подготовка, машина KCM-10 за рачно плакнење и полнење кеги 7-10 кегали / ЧАС,
маркер - Користена литература САД - Елиот Хофман 37.292751, -121.886502 DTP-BA100 Исклучете ја славината BAROQUE со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература SWE - Хускварна пиварска компанија АБ, Хускварна 57.807060, 14.275251 Европски буриња од пиво од не'рѓосувачки челик DIN KEG 50 литри - спојка "S"
маркер - Користена литература САД - Локална компанија за подготовка на даб, Винтервил, НЦ 35.534291, -77.357085 DTP-NO100 Исклучете ја славината Носталгија со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература МОANЕ - Северна пиварска компанија - Питер Бурбриџ, ДАРТМУТ, Нова Шкотска 44.671456, -63.503454 DTP-BA100 Исклучете ја славината BAROQUE со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература CZ - Јарослав Костера - JKFOOD s.r.o., Ватишковице 49.783444, 17.819200 GSG-350 -10 350 kg / h 10 бари - Генератор на гасна пареа 350kg / час 10bar
маркер - Користена литература ЈЗУ - Маркен Абоитиз - Пивара Буахинија, Метро Манила 14.536547, 121.045750 DTP-NO100 Исклучете ја славината Носталгија со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература САД - CORY KING - Производство на несакани проекти, MAPLEWOOD, MO 38.611997, -90.321920 DTP-NO100 Исклучете ја славината Носталгија со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература СК - Звармат-МД, s.r.o., Михаловце 48.758041, 21.897841 OFV-600 Отворена ферментација ДДВ 600 литри
маркер - Користена литература САД - Арон Дарета, компанија за подготовка на Кејн, Океан, NJујорк 40.236738, -74.045019 DTP-NO100 Исклучете ја славината Носталгија со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература САД - Емануел Гонзалес - Производство за производство на пијалаци од Комонвелт, ПРАЗ ВИРGИНИЈА, ВА 36.913549, -76.131956 DTP-NO100 Исклучете ја славината Носталгија со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература СК - ДРЕВОВИЈА, сро - Питер Бакор, Ружмоберок 49.083329, 19.299947 PBFM-02 PEGAS EVOLUTION Вентил за полнење за ПЕТ-шишиња, европско цевче за пиво од не'рѓосувачки челик DIN KEG 50 литри - М, европско цевче за пиво од не'рѓосувачки челик DIN KEG 30 литри - "А"
маркер - Користена литература СК - Санека Фармацевтски производи, ХЛОХОВЕЦ 48.419943, 17.813669 CIP-202 станица за чистење и санирање 2x200L
маркер - Користена литература САД - Кејси Мотес - Еурека Хајтс, пиварница Co, HOUSTON, TX 29.801869, -95.416292 DTP-NO100 Исклучете ја славината Носталгија со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература БГ - Николај Кулев, ШУМЕН 43.273268, 26.939017 Комплет за стартувања PCF-35SK Fermentasaurus 35L: ПЕТ конусен резервоар за ферментација 35 литри 2.4 бари (# PCF-35SK) + целосна врска и систем за ферментација на пиво
маркер - Користена литература НЛ - Брувериј Пуик Бирен БВ, АПЕЛДООРН 52.186454, 5.963198 ACOS02 Свеќа со порозен камен за карбонизација на пијалоци - 800 mm, DIN 11851-DN32,. KFM01 ИСОБАРИЧЕН ДВОЈНОТ Вентил за полнење на пивото во кеги и миленичиња - "S"
маркер - Користена литература КРО - ХАЈСОНБЕРГ ЈДОО, Хрватски Лесковац 45.741908, 15.886215 KFM01 Изобараичен дво-вентил за полнење пиво во буриња и миленичиња - "S"
маркер - Користена литература САД - asonејсон Уфема, Срамежливиот пивски мечка, Луистаун 40.617852, -77.552394 DTP-BA100 Исклучете ја славината BAROQUE со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература САД - Волк пијалак копродукции, Харизбург, ПА 40.332638, -76.817098 DTP-BA100 Исклучете ја славината BAROQUE со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература САД - Ли Брианте, Лос Анџелес, Калифорнија 34.118269, -118.212490 DTP-NO100 Исклучете ја славината Носталгија со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература НОР - Веселгарден Бриггус, Санидал 58.903022, 9.253713 CLC-4P2300 Компактен ладен течен ладилник 2.3 kW / 4 пумпи
маркер - Користена литература ГЕР - Карстен Габерт, Зосен 52.211322, 13.454438 CFSCT1-2XCFT200SNP Комплетен сет за ферментација со 2XCFT-SNP 240 литри, KFM01 iSOBARIC ДВОЈН Вентил за полнење на пивото во кеEGи и питанери-А
маркер - Користена литература GER - SILICOL GmbH, Билефелд 52.004956, 8.607115 MTS-SV1-DN8TC Вентил за земање примероци санибилизира DN8TC-DIN 32676, со дијаметар 50,5
маркер - Користена литература САД - Топлинг Голијат, ДЕКОРА, ИА 43.293404, -91.777217 DTP-NO100 Исклучете ја славината Носталгија со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература САД - Кристофер Вестгард, Шарлот, НЦ 35.178896, -80.791770 DTP-NO100 Исклучете ја славината Носталгија со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература САД - Кори Брич, ДЕЛАВЕР, ОХ 40.368549, -82.959602 DTP-NO100 Исклучете ја славината Носталгија со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература РО - Брза храна Бонито, Бухуси, округ Бакау 46.580379, 26.915280 BDT-BT1V Кула за димензии на пијалоци Барел-Т 1-вентил
маркер - Користена литература JAP - Група за апликации & за млечен материјал, млечна индустрија Моринага, Зама-Хигашихара, Канагава 35.478745, 139.426151 Филтрирање кизелгур BECOGUR 1200, филтрација кизелгур BECOGUR 3500
маркер - Користена литература САД - Кевин Бартон, Лок Сток Бар и Грил, Канандаигва 42.756121, -77.404361 DTP-NO100 Исклучете ја славината Носталгија со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература САД - Соработник за пиво на добриот волк, Труки, Калифорнија 39.338640, -120.179318 DTP-NO100 Испратете ја славината Носталгија со компензатор - нерѓосувачки челик, хром Задна навојна цевка 5/8 "x должина од клиент - Не'рѓосувачки челик - 30,5 см
маркер - Користена литература ГЕР - Дорфладен / Гетронке Мурхаузер, КОЛНБУРГ 49.046569, 12.858384 CLC-4P2300 Компактен ладен течен ладилник 2.3 kW / 4 пумпи
маркер - Користена литература СК - Милош Кремеш, Повашка Бистрица 49.158635, 18.460637 HPF-80 Хидрауличен овошен печат 80 литри / час
маркер - Користена литература СК - БИРКОЛ, сро, Банска Бистрица 48.718135, 19.134498 KEG мијалник & полнење KCM-10 - глава за полнење тип "М"
маркер - Користена литература САД - Подготвување и мешање на постариот бор, Гејтерсбург, д-р 39.221505, -77.083419 DTP-BA100 Искористете ја славината BAROQUE со компензатор - нерѓосувачки челик, хром, DTP-NO100 Допрете допрете Носталгија со компензатор - не'рѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература САД - Недостасува соработка во планинското пиво. , Кујахога водопад, ОХ 41.148317, -81.468511 DTP-BA100 Исклучете ја славината BAROQUE со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература FR - Brasserie de Cornouaille - Erwan Cadic, КОНКАРНЕО 47.887660, -3.928100 C2105 регулатор на температура на микропроцесор (# c2105)
маркер - Користена литература FR - Пивара САСУ Нормандија, САНТ-АНДР-СИР-ОРНЕ 49.126997, -0.378945 ACOS02 Свеќа со порозен камен за карбонизација на пијалоци - 800 mm, DIN32676-DN40 | (TC)
маркер - Користена литература СК - Плжењско Праздрој Словенско, како и Вешки Шариќ 49.044015, 21.208730 СИП-503А специјална - Станица за чистење и дезинфекција 3x500 литри / автоматска верзија
маркер - Користена литература Велика Британија - Холи Пакет Бјуерс Дооел - Пиварницата во Игл Воркс, Шефилд 53.393977, -1.438525 DTP-NO100 Исклучете ја славината Носталгија со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература ХУН - БудаПрес Кфт., Етиек 47.247866, 18.964617 KCM-10 Машина за рачно плакнење, санирање и полнење на буриња за пиво - користени
маркер - Користена литература САД - Томас Ханрахан - Летечка чинија, Хјустон, ТХ 29.759029, -95.363138 DTP-BA100 Исклучете ја славината BAROQUE со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература САД - Божествено барелево пиво ДОО, Шарлот, НЦ 35.238434, -80.806687 DTP-NO100 Оддадете чешма Носталгија со компензатор - СС, ХРОМИЈА + ЗЛАТА
маркер - Користена литература ГЕР - Lippelt GmbH & Co. KG, Волфсбург 52.371414, 10.746321 CM-HEEL-230V - 2200W - греен елемент за CIP
маркер - Користена литература САД - Гери Jonонас, Траверс Сити, МИ 44.763712, -85.613750 DTP-NO100 Исклучете ја славината Носталгија со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература САД - Пивара за еквилибриум, Мидлтаун, NYујорк 41.446420, -74.422230 DTP-NO100 Исклучете ја славината Носталгија со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература САД - Пивара Moat Mountain Smoke House &, Северен Конвеј, НХ 44.068535, -71.143672 DTP-BA100 Исклучете ја славината во барок со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература ИТ - Мулино деи Бјанки соц. агрс.с. , ПЕРУГИЈА 43.351951, 12.525709 K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература САД - Gridcitybeerworks, Солт Лејк Сити, УТ 40.704896, -111.818953 DTP-NO100 Исклучете ја славината Носталгија со компензатор - нерѓосувачки челик, хром + злато
маркер - Користена литература САД - Компанија за пиво Икарус, Лејквуд, NJујорк 40.079863, -74.178789 DTP-NO100 Испуштете ја славината Носталгија со нерѓосувачки челик, хром + злато
маркер - Користена литература СК - ТМК-инвестирај,s.r.o., Брезно 48.800346, 19.645237 Подносни нозе D100 за резервоари и машини, за чиста околина - гума & од не'рѓосувачки челик
маркер - Користена литература САД - Кенит Прај, Доктор, Доктор 39.538998, -76.841919 DTP-BA100 Испратете ја славината BAROQUE со компензатор - нерѓосувачки челик, хром (# DTP-136CR)
маркер - Користена литература САД - Проект за несигурно пиво, Вилијамсбург 37.270200, -76.706044 Чешма за издавање пиво DTP-NO100 NOSTALGIA со компензатор - нерѓосувачки челик, хром (# DTP-NO136CR)
маркер - Користена литература ЦЗ - Мартин Меџички, Праха 50.088598, 14.509347 Комплет за стартувања PCF-35SK Fermentasaurus 35L: резервоар за конусен ферментатор PET 35 литри 2.4 бари (# PCF-35SK)
маркер - Користена литература САД - Westbrook Brewing Company LLC, MT. ПРЕКРАСНО 32.846782, -79.876864 Комплет резервни делови за DTP-NO-100 Допрете допрете Носталгија со компензатор - нерѓосувачки челик, хром (# DTP-NO136CR)
маркер - Користена литература САД - Пиво во Girlерси, Хакетстаун, .ујорк 40.857500, -74.777911 DTP-NO100 Исклучете ја чешмата Носталгија со компензатор - нерѓосувачки челик, хром (# DTP-NO136CR)
маркер - Користена литература ДЕН - Николас Флинт, Гиструп 56.986090, 9.985353 MHP-12S рачен хидрауличен овошен преса 12 литри нерѓосувачки челик
маркер - Користена литература САД - ilаволски пијалак, Ксенија, Ох 39.683229, -83.929497 Чешма за издавање пиво DTP-NO100 NOSTALGIA со компензатор - нерѓосувачки челик, хром + злато (# DTP-NO136CG)
маркер - Користена литература САД - Gridcitybeerworks, Солт Лејк Сити, УТ 40.704904, -111.818953 DTP-NO100 Оддадете чешма Носталгија со компензатор - СС, ХРОМИЈА + ЗЛАТА
маркер - Користена литература CZ - TRIPLEX sro, пивовар БЛЕШНО 50.213919, 15.928109 BFM4-500S BFM4-500S Рачно полнење шишиња со пијалоци во шишиња, шишиња за затворање и обележување, CRW-P1 машина за рачно затворање шишиња, BLM-BM1202 Двострана полуавтоматска машина за обележување шишиња
маркер - Користена литература Велика Британија - Осет пиварска компанија ЛТД, Вејкфилд, Западен Јоркшир 53.664896, -1.587273 Поставете 2 парчиња рачна станица за полнење K5F02 за 5-литарски буриња за забави
маркер - Користена литература САД - City Steam, Хартфорд, КТ 41.767904, -72.672872 DTP-BA100 Испратете ја славината во барок со компензатор - нерѓосувачки челик, хром + ЗЛАТ
маркер - Користена литература САД - Луа Пиво, Де Моин, ИА 43.070513, -76.147013 DTP-NO100 Оддадете чешма Носталгија со компензатор - СС + хром
маркер - Користена литература САД - Данкан Браун - Универзитет Сиракуза, Сиракуза, NYујорк 43.035830, -76.134451 BDT-BR4V Кула за издавање пијалоци Мост 4-вентили - БАКАР со заштитен лак, 2x DTP-NO100 Допрете чешма Носталгија со компензатор - не'рѓосувачки челик, хром + злато
маркер - Користена литература GER - BmVB GmbH - Ралф Страуш, Шварц 49.335355, 6.862451 HPF-PB26 - 10 парчиња кеси за филтрирање на текстил 26L за овошни преси, HPF-PB50 - 10 парчиња кеси за филтрирање на текстил 50L за овошни преси
маркер - Користена литература САД - Соработник за производство на добриот волк, Труки, Калифорнија 39.338370, -120.179807 DTP-NO100 Оддадете чешма Носталгија со компензатор - ХРОМ + ЗЛАТ
маркер - Користена литература Велика Британија - Ник Десаи - Зеродегрис, Лондон 51.453716, -0.973352 K5F-01 Рачен адаптер за полнење за буриња со пет литри
маркер - Користена литература САД - Дејвид Карпентер, Форт Колинс, Колорадо 40.578283, -105.062155 DTP-NO100 Оддадете чешма Носталгија со компензатор СС
маркер - Користена литература Нов Зеланд - The Spirits Workshop Limited, Крајстчрч -43.542203, 172.633007 BWB-M600 Рачна машина за плакнење шишиња со вентилатор за воздух - четири млазници
маркер - Користена литература СК - Питер Графенау, Нитра 48.325914, 18.093796 MHP-26W Рачен хидрауличен овошен печат 26 литри дрво
маркер - Користена литература БГ - Амитица ООД, РАЗЛОГ, Благоевград 41.882061, 23.348512 Рачен хидрауличен преса за овошје MHP-12S 12 литри нерѓосувачки челик, HPF-PB12 - 10 парчиња вреќи за филтрирање 12l за овошна преса
маркер - Користена литература ИТ - Хотел Интерски ди Демец Алберто е Ко, Санкт Кристина во Греден 46.560754, 11.729058 CLC-1P1200 Компактен течен ладилник-грејач 1.2 kW / 1 пумпа (clc-03)
маркер - Користена литература ICL - Алдур, Мосфелсбар 64.156811, -21.704942 CLC-4P2300 Компактен ладен течен ладилник 2.3 kW / 4 пумпи
маркер - Користена литература САД - Пивара за еквилибриум, Мидлтаун, NYујорк 41.446420, -74.422338 DTP-NO100 Исклучете ја чешмата Носталгија со компензатор - нерѓосувачки челик, хром (# DTP-NO136CR)
маркер - Користена литература FR - Ла Биератеза, Берат 43.393175, 1.171194 MTS-RV2-DN32DC Прилагодлив вентил под притисок со манометар и заклучување на ферментација DN32 DairyCoupling, ACOS01SS50 ACOS01SS50 Aeration Candle - не'рѓосувачки челик DN 50, 2 "
маркер - Користена литература FIN - Аромтек Ој, Торнио 65.852174, 24.180501 CIP-52 Станица за чистење и дезинфекција 2 × 50 литри + сад за неутрализирање, AISI 304, DN25 TriClamp
маркер - Користена литература GER - Состојки & Applications GmbH, Lemgo 52.034939, 8.827625 CIP-52 Станица за чистење и дезинфекција 2 × 50 литри + сад за неутрализирање-AISI 316
маркер - Користена литература САД - Стивен Елдриџ, Феникс 33.457472, -112.071062 DTP-NO100 Исклучете ја чешмата Носталгија со компензатор - нерѓосувачки челик, хром (# DTP-NO136CR)
маркер - Користена литература САД - Jamesејмс Меси - Две плими, Савана 32.054226, -81.102069 DTP-BA100 Исклучете ја славината во барок со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература ФР - Брасери Ла Барби, Ла Равоар 45.543921, 5.958998 Аерациска свеќа ACOS01SS25 - не'рѓосувачки челик DN 25
маркер - Користена литература СК - Винарске Заводи Топожајанки 48.422125, 18.408178 Изобаричен дво-вентил за полнење пиво во буриња и миленичиња - А.
маркер - Користена литература ГР - Атанасиос Малисовас, Ханија, Крете 35.507166, 24.017795 Пивара BREWMASTER: BM-200 компактна машина за подготовка на кантарион + комплетна галантерија, BDT-BR4V Кула за дистрибуција на пијалоци Bridge 4-вентили, BLM-BM1202 Двострана полуавтоматска машина за обележување шишиња, MM-80 мелница за слад 80 kg / h, целосно опремена систем за контрола на температурата за 4 парчиња зони за ладење со централен контрол, CRW-P1 рачна машина за затворање на шишиња, компактен ладилник за вода и грејач CWCH-M50 6.4kW
маркер - Користена литература Велика Британија - Ник Десаи - Зеродегрис, Лондон 51.580988, -0.214792 Рачен адаптер за полнење за FEG-литри KEG
маркер - Користена литература Велика Британија - Полжави банка Сидер, Бромирд 52.179255, -2.511081 KFM-01 изобаричен дво-вентил за полнење пиво во KEG и етанери - С.
маркер - Користена литература ИТ - Алберто Соарди, Дарфо Боарио Терме, Бреша 45.885828, 10.194894 K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература IT - Distilleria Basilicata srl, Тито 40.581572, 15.678977 Мелница за слад MM-813 2,2 kW 3ph 400V 800 kg / час - еден торбајзер
маркер - Користена литература RO - GLOBAL DURAMA SRL, Аргес 44.896991, 24.739387 GPBBF-300MG Пастеризер за гас и систем за полнење на BAG-IN-BOX 300 литри / час за не-карбонизирани пијалоци
маркер - Користена литература RO - Fabrica Grivita SRL, BUCURESTI 44.462909, 26.076604 KFM01 изобаричен дво-вентил за полнење пиво во буриња и миленичиња - С.
маркер - Користена литература HU - Szalai Sörfőző Kft. , Замоли 47.315773, 18.415223 ESG-7 Електричен генератор на пареа 7 кг / час
маркер - Користена литература ИТ - Паоло Гругни, Павија 45.186437, 9.171187 60 парчиња пластична кеса BEERDRIVE 1000 литри хоризонтално
маркер - Користена литература ЦЗ - ЛОНЗА БИОТЕК s.r.o. , Кучим 50.004299, 14.972438 CIP-52 Станица за чистење и дезинфекција 2 × 50 литри + сад за неутрализирање
маркер - Користена литература Велика Британија - Ендру Хипвел - Ampersand Brew Co. Ltd, Бунгај, Сафолк 52.450406, 1.391425 BFM4-500S Упатство за полнење шише
маркер - Користена литература FR - Брасери Ла Барби, ЛА РАВОР 45.543861, 5.958933 ACO-12M Компресор за воздух 11.7 м3 / час со филтрација Резервоар за притисок & + CLC-4P2300 Компактен течен ладилник 2.3 kW / 4 пумпи + Компактен систем за ладење на пиво DBCS-20xCM / мини вентил CO2 / без компресор - A, автоматски
маркер - Користена литература SE - Jokkmokks Bryggeri AB - c / o Outdoor Lapland, JOKKMOKK 66.607542, 19.823222 ДРВИШТЕЛ ЗА ОВОШЈЕ FRCR-1500 1500 КГ / ЧАС + HPF-120 ХИДРАУЛНО ПРЕС ОД ПРЕСТ 120 ЛИТЕРИ / ЧАС + KCM-10 МАШИНА ЗА ПРИРАЧНИК ЗА ПЛИКАЕ И ПОПОЛНУВА OFЕ КЕГИ 7-10 КЕГС / ЧАС
маркер - Користена литература САД - Beachwood Blendery, Seal Beach 33.741107, -118.105403 DTP-NO100 Исклучете ја чешмата Носталгија со компензатор - нерѓосувачки челик, хром (# DTP-NO136CR)
маркер - Користена литература САД - BEVFLO Inc., Вилистон парк, NYујорк 40.758503, -73.641283 DTP-BA100 Исклучете ја славината во барок со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература САД - Компанија за подготовка на Мунракер АУБУРН, Калифорнија 38.950599, -121.081741 DTP-NO100 Исклучете ја славината Носталгија со компензатор - нерѓосувачки челик 9+ хром
маркер - Користена литература МОANЕ - Кристофер Рејнолдс, Халифакс - Нова Шкотска 44.650413, -63.602807 DTP-BA100 Исклучете ја славината во барок со компензатор - нерѓосувачки челик, ХРОМИЈА + ЗЛАТА
маркер - Користена литература ЈАП - ЦИКЛО-инк, Осака 34.646298, 135.491434 BFM4-500S FourMan за рачно полнење 300-500 парчиња шишиња на час
маркер - Користена литература ЦЗ - ПЕКАС s.r.o. , Плжеж 49.748524, 13.428109 CIP-53 Станица за чистење и дезинфекција 3 × 50 литри + сад за неутрализирање + ESG-60MWT Електричен генератор на пареа, компактен 60 кг / час
маркер - Користена литература ИРЛ - ДУБЛИНСКА ФИРМА ЗА ЛАГЕР, КИЛКОУЛ, ЗЕМЈА ВИКЛОВ 53.100606, -6.072721 DHK-MMCS Распредели ја главата MicroMatic за буриња од пиво - тип S
маркер - Користена литература SWI - BrauKunst Bern GmbH, Берн 46.948449, 7.401846 Аерација свеќа ACOS01SS25 - не'рѓосувачки челик DN25
маркер - Користена литература PL "- BIURO OBSŁUGI PROJEKTÓW KAPITAŁOWYCH ZENON ADAMUS. Краков 50.010756, 19.811856 2 парчиња DBTHN-500SW Резервоар за пиво хоризонтално неизолиран не'рѓосувачки челик / без рамка + ACO-6M компресор на воздухот 6 м3 / час со филтрационен резервоар под притисок &, 50 парчиња CWC-PFH2532 -10 пластична храна за вода / ПИВО / ВИНО 32-44 ММ 10 БАР, ACOS02-DN1040TC Аерација-карбонизација-оксигенационен камен за резервоари, 400 мм, текстура 1, 6 парчиња адаптер за црево за поставување цевки Три стегач O50.5mm - H32mm, не'рѓосувачки челик AISI 304-ВКЛУЧУВА
маркер - Користена литература САД - компанија за производство на пиво во дрво, Чарлтон 42.139323, -72.017214 DTP-NO100 Исклучете ја славината Носталгија со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература САД - коприва пиво копродукции, Ашевил, НЦ 35.588182, -82.553795 DTP-NO100 Оддадете чешма Носталгија со компензатор - SS - хром
маркер - Користена литература НЕ - Веселгарден Бриггус, Санидал 58.890657, 9.301673 CLC-4P2300 Компактен ладен течен ладилник 2.3 kW / 4 пумпи
маркер - Користена литература ISR - MY Polymers Ltd, Нес Цихона 31.914247, 34.802366 6 парчиња KEG-20-DIN-A европско пиво SS - ДИН Кег20 литарско спојување-СОСТАНУВА ASЕ АСТРАНА!
маркер - Користена литература ИТ - Meesoo srla Сосио Унико, Басано дел Грапа VI-Виченца 45.768755, 11.734451 CIP-102 Станица за чистење и дезинфекција 2 × 100 литри + сад за неутрализирање
маркер - Користена литература БРА - КОАЛА САН Ц ЕИРЕЛИ, Нова Лима, Минас Гераис -20.058149, -43.979751 4 парчиња DTP-NO100 Оддадете ја чешмата Носталгија со компензатор - нерѓосувачки челик, хром + злато
маркер - Користена литература FR - SAS LES PETITES РЕТЕАХ, LE BOIS PLAGE EN RE 46.163314, -1.352394 MM-101EWR Слаб мелница 100 kg / h - екстра шири ролки
маркер - Користена литература FR - NOS ANCETRES LES GAULOIS, Париз 48.851939, 2.356122 DTP-AU100 Оддадете ја славината Аурора со компензатор SS + ХРОМ
маркер - Користена литература FR - LE VEILLEUR DE BIERES, Мурет 43.460726, 1.325313 ACOS02 Аеративна свеќа S02 SS 600 mm
маркер - Користена литература СП - Бајас гарагардотегија, Ојардо (АЛАВА) 42.989857, -2.928373 TEA-FLI-GP2000 Стаклена прегледна цевка за индикатор за ниво на датотека DN20x2000mm
маркер - Користена литература ЛВ - „НОК, ЛТД“, Резекне 56.526313, 27.382266 BDT-LE1V Огледало со дисплеј за пијалоци LUX ELEGANCE 1-вентил
маркер - Користена литература NL - VOF VAN KINSBERGEN, DEN HAAG 52.082007, 4.294303 Млазница за санирање на HBA-CSN-25 CIP
маркер - Користена литература ЦЗ - Касперски пивовар s.r.o., Касперке Хори 49.144314, 13.555393 BFM4-500S Упатство за полнење шише
маркер - Користена литература ЦЗ - Павел Штајгервалд, Праха 50.058401, 14.387961 Поставено е ферментација на пивото
маркер - Користена литература ЦЗ - Јан Хилгард, Баш 50.204144, 14.487045 Микро пивара Brewmaster 50 ECO - комплетен комплет
маркер - Користена литература ЦЗ - Михајло Бабурнич, Пардубице 50.041655, 15.782218 Баре за ферментација
маркер - Користена литература CZ - JM20 s.r.o., Острава 49.835321, 18.206454 Цилиндрично-конусен ферментатор без челик FD60, Braumeister mobil, Gärmeister CONTROL, единица за ладење COOL 0,3 kW
маркер - Користена литература СК - Група Викторија, s.r.o., Мартин 49.091675, 18.889009 BFM4-500S Рачен пополнувач за шишиња + CRW-M1 Рачно крунско шише
маркер - Користена литература ЦЗ - Традишни пивовар против раковници, како што е, Раковник 50.106307, 13.726897 Фитинзи за ферментатори од не'рѓосувачки челик
маркер - Користена литература ЦЗ - Вчелавсти Јиржи Смолик, Хонезовице 49.638561, 13.059333 Резервоар за ферментација од не'рѓосувачки челик FD 625 литри
маркер - Користена литература ЦЗ - Алеш Кобулеј, Чешка Тебова 49.899589, 16.432811 Микро-пиварница BREWMASTER PLUS 20 PRO
маркер - Користена литература ФРА - Брасерие ду Тонелие, Свети М'Ерве 48.148014, -1.130015 Машина за плакнење, санирање и полнење KEG KCM-10
маркер - Користена литература БЕЛ - СЦС Ли птит бресен, Фосс-Ла-Вил 50.405372, 4.684790 CIP-53 Станица за чистење и дезинфекција 3 × 50 литри + сад за неутрализирање
маркер - Користена литература Велика Британија - Пивара Staneyhill Ltd T / A Пивара Лервик, РЕАВИК, Шетланд 60.183283, -1.418386 Спојка за полнење буре KFM01 (kfm-01-рачен-вентил за полнење буре-пиво)
маркер - Користена литература ИТА - Векиато Микеле - Интербрау, ПАДОВА 45.495224, 11.797879 K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература САД - JM Distribution, Brea, CA 33.916792, -117.899831 DTP-NO100 Исклучете ја чешмата Носталгија со компензатор - нерѓосувачки челик, хром (# DTP-NO136CR)
маркер - Користена литература SWI - Брасери Доктор Габос С.А., Пуиду 46.488024, 6.767279 KFM-01: Изобарен дво-вентил за полнење пиво во буриња и миленичиња - S (# kfm-01s)
маркер - Користена литература КРО - Hen-Mar Proces doo, ЗАГРЕБ 45.812142, 15.924940 ПЕТ-вентил за полнење BFM02
маркер - Користена литература RO - SC КОТНАРИ ВИН ГРУП ГРУП,. Asyези 47.158808, 27.623911 Аерациска свеќа ACOS01SS40 - нерѓосувачки челик DN 40 + JOX-02 дифузер со кислород за напитоци за резервоари
маркер - Користена литература САД - asonејсон Сендквист - Занаетчија на дивиот ум Алеш, Минеаполис 44.893235, -93.281463 DTP-BA100 Исклучете ја славината во барок со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература САД - Пивара Dunedin, Dunedin, FL 28.014085, -82.787539 DTP-BA100 Исклучете ја славината во барок со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература САД - ОЕЦ пијалак, Оксфорд 36.309997, -78.572369 DTP-BA100 Исклучете ја славината во барок со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература САД - Компанија за пиво Шилинг, Литлтон, НХ 44.305965, -71.772910 Оддадете ја чешмата Носталгија со компензатор - СС, хром
маркер - Користена литература ФРА - Бумер САС, ВЕТОЛШАЈМ 48.057483, 7.298822 CIP-52 Станица за чистење и дезинфекција 2 × 50 литри + сад за неутрализирање-AISI 304, MM-1000 мелница за слад 1000 kg / h 3 Kw - со еден торбар, статички четири нозе - MM-1013
маркер - Користена литература СЕ - Apex öl i Bergslagen AB, Нора 59.520432, 15.027685 Регулатор на температура на микропроцесор (# c2105)
маркер - Користена литература ФРА - Брасери Ла Барби, ШАПАРЕИЛАН 45.473195, 5.982358 CLC-4P2300 Компактен ладен течен ладилник 2.3 kW / 4 пумпи
маркер - Користена литература ДЕН - Изработено од, КОБЕНХАВН 55.667836, 12.531971 Грејни елементи за станицата CIP
маркер - Користена литература САД - Шилинг Бир копродукции, Литлтон 44.306051, -71.771163 Испратете ја славината Носталгија со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература САД - Хантер Смит - Шампион, Шарлотсвил 38.022124, -78.461569 Оддадете ја чешмата Носталгија со компензатор
маркер - Користена литература FIN - компанија за дестилерија Кир, ISOKYRÖ 62.984380, 22.353157 CLC-1P1200 Компактен течен ладилник-грејач 1.2 kW / 1 пумпа
маркер - Користена литература САД - Кристофер Бок, Бостон 42.358987, -71.067199 Испратете ја славината Носталгија со компензатор - СС + хром
маркер - Користена литература САД - Колумбос Пивар Ко, Колумбос, ОХ 39.967517, -83.069232 Оддадете ја чешмата Носталгија со компензатор, SS-хром
маркер - Користена литература Велика Британија - Хоџис ГТ-АМП Дрејк Дизајн Рибар, Лестер - Лестершир 52.630894, -1.135966 Исклучете ја славината од барок со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература Велика Британија - Тачер Сидер Ко Доо - Фарма Миртл, Сандфорд - Северен Сомерсет 51.333255, -2.834563 Испратете ја славината Носталгија со компензатор - СС + ХРОМ
маркер - Користена литература СЕ - Бриггверкет АБ, Умеа 63.837806, 20.223386 Аерациска свеќа ACOS01SS40 - не'рѓосувачки челик DN 40
маркер - Користена литература САД - Компанија за пиво Zillicoah, Ешвил - НЦ 35.596068, -82.553497 Исклучете ја славината од барок со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература САД - Пиво со лути столици, Тампа 28.005208, -82.459215 Испратете ја славината од барок со компензатор - нерѓосувачки челик, хром + злато
маркер - Користена литература НЕ: Нордлисет електро инсталација - Г-дин Енвер Битмез, Лоренског 59.939588, 10.957185 Регулатор на температура на микропроцесор (# c2105)
маркер - Користена литература ДЕН: ФЛЕКС-БИЛЕН - Кенет Петерсен, Сканденборг 56.048311, 9.954951 MHP-26S Рачна хидраулична преса за овошје 24 литри
маркер - Користена литература FR: LE VEILLEUR DE BIERES - Борис Ронгон, Мурет 43.460608, 1.325771 ACOS02 Свеќа со порозен камен за карбонизација на пијалоци-400мм, DIN32676-DN40 (tc)
маркер - Користена литература ДЕ: CraftZentrum Berlin GmbH, Берлин 52.542277, 13.223096 4 парчиња цилиндрично-конусен резервоар CCT-5477-CRAFT-SQ 4000/5477 L Занает модел 2017 Стандарден квалитет
маркер - Користена литература СК: Роланд Киш - БОНО, Кошице 48.735419, 21.254232 Опрема за полнење пиво во ПЕТ шишиња
маркер - Користена литература FR: Les Bieres de Belleville SAS, Париз 48.874450, 2.387700 BFM4-500S Рачен филер за шишиња + CRW-P1 Рачна машина за затворање шишиња
маркер - Користена литература САД: Факел Хоп Пиво, Атланта 33.772415, -84.379306 Барок издава вентили за пиво
маркер - Користена литература ГР: ВИНЕРИЈА ЗА НИКОЛОУ - НИКОЛАУ НУТУНИ 8 ГТ-АМП АТАНАСИУ АГЕЛИ, Коропи-Атики 37.901259, 23.872731 ACOS01SS40 Сатурациона цевка-свеќа со камен за карбонизација или оксигенација - 1 1/2 "DN40
маркер - Користена литература САД: Пишувањето Орфеј, Атланта 33.751435, -84.299514 Барок издава вентили за пиво
маркер - Користена литература САД: Пивара и ресторан „Слепи тигар“, Топека 39.000374, -95.684745 Носталгијата издава вентили за пиво
маркер - Користена литература ФР: Брасери Облик, Максент 47.984054, -2.043351 KCM-10 Машина за рачно плакнење и полнење пивски буриња 7-10 буриња на час
маркер - Користена литература САД: Шон Николас Олери, Сан Франциско 37.723074, -122.393607 Носталгијата издава вентили за пиво
маркер - Користена литература Велика Британија: Ampersand Brew Co. Ltd, Бунгај 52.450426, 1.391457 Опрема за полнење буречки за забави
маркер - Користена литература РО: АМ МЕERNУНАРОДНА КОМПАНИЈА ДЕ ПРОДУКТИЕ СИ ПУБЛИЦИЈАТЕ СА, ОПШТИНА БУКУРЕŞИ 44.482908, 26.062274 112 парчиња европско пиво KEG-50-DIN-A DIN Keg 50 литри А-спојка
маркер - Користена литература SE: Södra Stockholms Brygghus AB, Rönninge 59.191506, 17.738899 GCU-64 - GCU-64 - Гликолна единица за ладење 12.6 kW + ICWT-2000 - ICWT-2000 Резервоар за вода за ладење 2000 литри + CCCT-A10S Целосно опремен систем за контрола на температурата за 10 парчиња ладни зони со централен контролен ормар + додатоци
маркер - Користена литература ФР - БРИСЕРИЈА ЛА ХУРАСИКА - лео-пети, ПУПИЛЛИН 46.883277, 5.758291 KCA-20D Машина за автоматско плакнење и полнење буриња 8-20 буриња / час - спојка А.
маркер - Користена литература ФР - Брасери ду Петит Сент Бернард, БУРГ СВ МОРИС 45.611132, 6.767438 KCM-10 Машина за чистење и полнење на буриња за пиво + BFM4-500S Рачно полнење шише + Електричен генератор на пареа 7 кг / час + АЦО-4М Компресор за воздух 4.3 м3 / час со филтрационен резервоар за притисок & + петел за сечење CO2 редуктор помеѓу СО2
маркер - Користена литература САД - Мет Вилијамс - Блок 15 Brewing Co., Corvallis 44.562307, -123.262349 Распредели ги славините Носталгија
маркер - Користена литература SK - agaSSe, s.r.o. , Братислава 48.146347, 17.101224 CRW-P1 Машина за рачна капање за шишиња
маркер - Користена литература IRL - компанија за производство на пиво во Карлоу, Багеналстаун 52.697194, -6.979415 ЦИЦ-500С Цилиндрично-конусен резервоар за ферментација КЛАСИК, изолиран, 500 / 600L + CCT-7000C Цилиндрично-конусен резервоар за ферментација КЛАСИК, изолиран, 7000 / 8236L
маркер - Користена литература ПЛ - Јозеф Вилчек, Јаворно 50.221473, 19.218909 ICWT-6000 Индустриски резервоар за вода за ладење 6000 литри-без пумпи и испарувач
маркер - Користена литература COL - Липа Цервецерија, Хуила 2.932405, -75.287455 PBA-200 Bath Pasteruriser + OFV-1000 Отворена ДДВ за ферментација 1000 литри со горниот капак и санитарен туш + BFSA-MB221 Полуавтоматска машина за плакнење, полнење и затворање на шишиња 2-2-1.
маркер - Користена литература СК - Пивовар TURÁK&VNUK, Стара Тура 48.780317, 17.684087 CRW-P1 Машина за рачна капање за шишиња
маркер - Користена литература БГ - СОФДРИНКС ДООЕЛ, Софија 42.732688, 23.231474 ESG-75 Електричен генератор на пареа 75 кг / ч
маркер - Користена литература САД - UBC Distribution USA, Inc., O´Fallon 38.806846, -90.726901 K5F02 Рачна станица за полнење 5-литарски багажници
маркер - Користена литература НЕ - Ророс Бригери и Минералваннфабрик, Ророс 62.557602, 11.323687 Мобилна пумпа 750W нерѓосувачки челик, модифициран мотор за високи температури
маркер - Користена литература НЛ - План за Пивоварна, Соест 52.182715, 5.303923 Аерација свеќа ACOS01SS40 - не'рѓосувачки челик DN 40 - 11/2 "за карбонизација на пиво во резервоарот
маркер - Користена литература SE - SVEDAFLEX AB, Анхелхолм 56.254171, 12.974167 CIP-52 Станица за чистење и дезинфекција 2 × 50 литри + сад за неутрализирање
маркер - Користена литература EST - ТЕРМИН НА НАФТА ОÜ, Каркси - Нуја 58.107157, 25.544801 ESG-7 Електричен генератор на пареа 7 кг / час
маркер - Користена литература ФИ - Хаилодон Панимо Ој, Хаилото 65.019844, 24.740643 Рачен пополнувач за шишиња BFM4-500S + CRW-P1 машина за рачно затворање на шишиња + црева
маркер - Користена литература ES - AREN Emprendedores SL, Сабадел 41.120442, 1.244272 BFM4-500S Рачен пополнувач за шишиња - КАПЕР
маркер - Користена литература ДЕ - КелерБраж, Дорфен 48.275871, 12.151846 ACOS01SS32 Аерациска свеќа за уред за пиво - нерѓосувачки челик DN 32, 1 1/4 "
маркер - Користена литература БГ - АНА ИЛИЕВА, Херб Дооел, Софија - Град 42.686654, 23.299064 ДЕБГ-200 Филтриран кизелгур БЕКОГУР 200/100 кг за филтри за пиво
маркер - Користена литература Велика Британија - Виго ограничена, Хонитон, ДЕВОН 50.863728, -3.226048 PCH-480 Кабинет-пастеризер + PCH-360 Кабинет-пастеризер + GSG-150 Генератор на пареа за гас 150 кг / час + CIP-202 Станица за чистење и санирање 2 × 200 литри + сад за неутрализирање
маркер - Користена литература МОANЕ - Брасери Овал - Бен Кугар, Вал д´Еспор Квебек 48.493417, -64.387695 DTP-BA100 Исклучете ги славините Барок со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература SWI - Брасери Доктор Габос С.А., Пуиду 46.487546, 6.767432 Опрема за полнење пиво во буриња
маркер - Користена литература CRO - Hen-Mar Proces doo, Загреб 45.812147, 15.924865 Опрема за полнење пиво во ПЕТ шишиња
маркер - Користена литература SE - Münchenbryggeriet Event & Konferens, Стокхолм 59.320691, 18.056186 Аерациска свеќа ACOS01SS40 - не'рѓосувачки челик DN 40
маркер - Користена литература AUS - CentriTech - Саша Викинг, Лавертон Северна Викторија -37.815983, 144.814079 CIP-102 Станица за чистење и дезинфекција 2 × 100 литри, сад за неутрализирање AISI 304 +
маркер - Користена литература РО - Д-р Кристијан Андреј, БУКУРЕСТИ 44.429490, 26.069190 MHP-26S Рачна хидраулична преса за овошје 24 литри + FRCR-150 Дробилка за овошје 150 кг / час
маркер - Користена литература DE - BmVB GmbH - Ралф Страуш, Шварц 53.229235, 12.782588 FRCR-500 дробилката за овошје 500 kg / час
маркер - Користена литература БЕ - ИНВЕСИ ТЕХНОЛОГИИ, Дендермонд 51.024374, 4.144191 MM-101EWR Слаб мелница 100 kg / h - екстра шири ролки
маркер - Користена литература JP - KF-Works, TokyoShinjuku-kuNishi Shinjuk8 35.695617, 139.692871 CFSCT1-1XCFT-SNP-10H Комплетен комплет за ферментација со 1x CFT-SNP-100H, директно ладење
маркер - Користена литература PL - REST-D GASTROX Sp. z oo, Żивиец 49.688586, 19.196058 Резервоар за притисок до зреење на пивото - вертикален, изолиран 800 / 959L, SQ-стандарден квалитет, PED + HX-25 Хоплач за суво скокање 25 литри + Пневматска пумпа за дијафрагма SS / PTFE + ACO-1MN Компресор за воздух 1 м3 / час со филтрација + Аерациска свеќа S02 SS 400 mm + Комплет за црева
маркер - Користена литература ДК - Подрумски пивски бар, Алборг 57.046090, 9.929117 Мелница за слад MM-81 1ph230V верзија на MM80 60-80 кг на час + CWC-C25MLT Компактен ладилник за вода 2.2 kW (Тмин -10 ° C) Микроканал + CWC-PFH2532 -10 ПЛАСТИЧНО ЦРТЕНО ХРАНА ЗА ВОДА / ПИВО / ВИНО 32-44 Комплет за заштита од прелевање на резервоар MM 10 BAR + CWC-C1OFP за Chilly - Ar.N-11697
маркер - Користена литература SE - Subbe Bryggeri AB - Мартин Сунесон, Варберг 57.109923, 12.275845 Аерациска свеќа ACOS01SS40 - не'рѓосувачки челик DN 40
маркер - Користена литература RO - AM МЕERNУНАРОДНА КОМПАНИЈА ДЕ ПРОДУКТИЕ СИ ПУБЛИЦИЈАТЕ СА, ОПШТИНСКО БУКУРЕИ, СЕКТОР 1 44.482675, 26.056150 5 парчиња европско пиво KEG-50-DIN-A DIN Keg 50 литри А-спојка
маркер - Користена литература ECU - Avenida de La Cultura Y Ruta del Spondylus, екопарк Galpones -1.075569, -80.497345 Опрема за полнење пиво во буриња
маркер - Користена литература САД - Vivalu Investments за сметка на Cerveceros Artesanales SA- Cervecsa, NEWУЈОРК 40.780386, -73.958390 Опрема за полнење пиво во буриња
маркер - Користена литература FR - Брасерија на куви Николас Фернандез, САСЕНАEN 45.206189, 5.681175 ACOS02 Свеќа со порозен камен за карбонизација - 400 MM-DIN11851-DN 40 (DC)
маркер - Користена литература ЈП - АКАРИ пијалак копродукции, Рибар, Тотори 35.460831, 134.056941 Рачен филтер за шишиња BFM4-500S ЗА 300 - 500 шишиња за час + CRW-P1 машина за рачно затворање на шишиња
маркер - Користена литература СП - Цервезас Артесанас Баикс Маестрат С.Л., Пенискола, Кастелон 40.362002, 0.399455 Полнење за полнење KEG & KCM-10 - спојка A + S
маркер - Користена литература Велика Британија - Red Rock Brewery Ltd. Teignmouth 50.566499, -3.555066 Опрема за полнење пиво во буриња
маркер - Користена литература NL - DE BREWPU B .V, Амстердам 52.368646, 4.952195 CIP-52 Станица за чистење и дезинфекција 2 × 50 литри + сад за неутрализирање
маркер - Користена литература СП - CERVESA DE MARIA SL, Марија де ла Салут 39.669071, 3.075777 Мелница за слад MM-81 1ph 220-240V / 50Hz - MM80 60-80 kg на час
маркер - Користена литература RO - ПЕТРУТА ПЛЕСКА, БУКУРЕШТ 44.459896, 26.106990 MHP-26S Рачна хидраулична преса за овошје 24 литри
маркер - Користена литература САД - Пивара Хил Фармстид, Гринсборо Бенд, ВТ 44.606706, -72.263409 DTP-NO100 Исклучете ја чешмата Носталгија со компензатор - нерѓосувачки челик, хром (DTP-NO136CR)
маркер - Користена литература SWI - Black Peak Brauerei, Давос Дорф 46.806593, 9.833910 BVP-250 Пареа кондензатор на пареа со рекуперација на топлина
маркер - Користена литература SWI - Bear'N'Stein GmbH, Цирих 47.372541, 8.526027 BDT-BR8V Пијалоци дистрибуираат кула Мост 8-вентили - полиран челик
маркер - Користена литература ЈП - Аита Такао - Канагава, Сахамихара 35.573568, 139.373690 DTP-BA100 Испратете ја славината во барок со компензатор - нерѓосувачки челик, хром + ЗЛАТ
маркер - Користена литература PL - МЈ ГРУП Ј.РУДНИЧКИ М.ИЛНИЧКИ СПÓŁКА ЈАВНА, ВРОЦŁАВ 51.095623, 17.069625 4 парчиња MTS-SV1-DN8TC вентил за земање примероци, санитабилен DN8TC, DIN 32676 „Три клема“, промир 34 mm DN 8 / NW 8.
маркер - Користена литература SW - Пиво во скршен град - Фабио Коломбо, Давеско-Сорањо 46.031571, 8.973262 Систем за мерење и контрола на резервоарите за ферментација, HX-25 Хоплач за сува скокање 25 литри, Аерација-карбонизација-оксигенационен камен за резервоари, 400 mm, текстура 1
маркер - Користена литература СП - ЦЕРВЕЗАС РИО АЗУЛ, Севиillaа 37.389132, -5.984409 BFM4-500S Упатство за полнење шише
маркер - Користена литература RO - SC Inotec SRL, Флорести, Клуж 46.716227, 23.503063 Аерација свеќа ACOS01SS25 - не'рѓосувачки челик DN25
маркер - Користена литература ЦЗ - Инг. Павел Пешта, Праха 50.021652, 14.522253 2 парчиња DBTHN-500SW Резервоар за пиво нацрт хоризонтално неизолиран нерѓосувачки челик / со рамка 2100 мм макс.
маркер - Користена литература НЛ - Биербрувериј де Ветеран, Емен 52.762575, 6.917623 CTTCS-A4S Целосно опремен систем за контрола на температурата за 4 парчиња ладење зони со централен контролен кабинет
маркер - Користена литература Трговија СЛО - ЗОТТЕЛ, ДОО, ШАЛЕЦ 46.248934, 15.155534 12 парчиња Безбедносен вентил под притисок под притисок DN 15G1 / 2 "PN 10
маркер - Користена литература ФРА - Брасери ду Буфај, Каркефу 47.310411, -1.507537 CIP-503 Станица за чистење и дезинфекција со автоматизација 3 × 500 литри AISI 304
маркер - Користена литература СПА - ЦЕРВЕЗАС РИО АЗУЛ, Севиillaа 37.389283, -5.984622 BFM4-500S Упатство за полнење шише
маркер - Користена литература ROM - SC Inotec SRL, Флорести, Клуж 46.712018, 23.505867 Аерација свеќа ACOS01SS25 - не'рѓосувачки челик DN25
маркер - Користена литература РОМ - Трансилванија Пијалак SRL, Зимбор 47.001891, 23.258614 Резервоари за точење пиво - вреќи
маркер - Користена литература ПТ - Бејекасеира Лда, Сао Домингос де Рана 38.723780, -9.338145 ACOS02 Свеќа со порозен камен за карбонизација - 400 mm, DIN32676-DN40 (TC)
маркер - Користена литература ИТА - Анџело Гиларди - Пивница за пијалак Монанги, Далмин 45.648456, 9.614952 Резервоари за точење пиво - вреќи
маркер - Користена литература ФРА - ЛА БРИСЕРИЈА БАРGEЕ САС, РАМБУЈ 48.641787, 1.857879 Резервоари за точење пиво - вреќи
маркер - Користена литература FIN - Соларна храна Oy, ЛАППЕЕНРАНТА 61.062088, 28.096114 ESG-75 Електричен генератор на пареа 75 кг / ч
маркер - Користена литература Велика Британија - БРИКБУРН СТРИЕТ БВЕРВЕРИ ЛТД, CУКАСТЛ По Тајн 54.973107, -1.588843 KFM01 спојка за полнење бакали S
маркер - Користена литература ГЕР - Таделе Менгисту Им Експорт, Хамбург 53.567813, 9.980014 FUIC150P30 2 x Цилиндрично-конусен резервоар за ферментација 500L 3.0 Bar (НЕ ПЕД сертификат), SQ, + YSTP4G - YSTP4G - Резервоар за складирање на притисок од квасец 40 литри + HWT-3000EH Резервоар за топла вода 3000 литри / електрично греење + МП-90 Мобилна пумпа 750W нерѓосувачки челик, модифициран мотор за високи температури + ПП-22 Преносна центрифугална пумпа 220W / 230V50Hz
маркер - Користена литература ЈАП - Јуни Матсуи, Чиба 35.709135, 139.958926 KFM01 спојка за полнење бакали со КОПУЛЕР С
маркер - Користена литература НЛ - Бруверселокаал бв, Гроеде 51.379759, 3.506622 BFM4-500S Упатство за полнење шише
маркер - Користена литература СК - МАСЛОВЕН ЈПМ, s.r.o. , Холиќ 48.813228, 17.156555 BFM4-500S Рачен филер за шишиња - 3-вентил
маркер - Користена литература ГЕР - Пивара Круг &, Хамбург 53.608014, 10.006797 Рачен филер за шишиња BFM4-500S + ACO-12M Компресор за воздух 11.7 м3 / час со филтрација Резервоар за притисок & + мелница за слад MM-83 3ph400V верзија на MM-80 60-80 кг на час + CWC-C45MLT Компактен чилер за вода 4.2 kW (Tmin -10 ° C) Микроканал + TTMMCS1-6AS Локален температурен резервоар за рачно мерење на системот за контрола на & за 6 парчиња единечна зона за ладење
маркер - Користена литература SWE - Упсала Бриггус АБ, Упсала 59.854391, 17.662713 5 парчиња вентил за олеснување MTS-RV1-DN25TC со манометар и заклучување на ферментација DN25 TC, 6 парчиња TEA-DVS-DN2525TC диск вентил DN25TC / DN25TC, резервно стакло MTS-RV1-DN25TC Прилагодлив вентил под притисок со манометар и заклучување на ферментација DN25 TC
маркер - Користена литература SWE - Пивара Alskute Farm &, Хемсе 57.282918, 18.266606 CLC-03 Компактен течен ладилник 750 вати
маркер - Користена литература SWE - Subbe Bryggeri AB - Мартин Сунесон, Варберг 57.062287, 12.313750 MM-1000 Мелница за слад 1000 кг / ч - со два торбари, Статички четири нозе 3kW
маркер - Користена литература СПА - Алгарве Рок Пивара, Фаро 37.067016, -7.973970 BFM4-500S Упатство за полнење шише
маркер - Користена литература Велика Британија - Пивара Шарпс Рибар, Вејдбриџ, Корнвол 50.551882, -4.891300 K5F-01 полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература KOR - BrewOne копродукции., Deogyang-gu 37.713004, 126.859761 HX-25 Хоп екстрактор за суво скокање 25 литри + PDP-VA20SSTF пневматска пумпа за дијафрагма SS / PTFE + комплет за црево - DN35
маркер - Користена литература AUS - Fresenius Kabi Austria GmbH, Линц 48.305958, 14.325140 CIP-201SA Станица за чистење-санирање 200 литри Специјално за санирање на резервоари со голем волумен
маркер - Користена литература ЛАТ - СВР „ВФ ФУД“, Балву 57.166176, 27.209604 FWDC-1000 Овошна машина за миење садови-дробилката 1000 kg / час
маркер - Користена литература САД - Westbrook Brewing Company LLC, MT. ПРЕКРАСНО 32.846782, -79.876917 DTP-BA100 Исклучете ја славината во барок со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература ФИН - Турун Панимо Ој, Турку 60.449663, 22.264518 Рачна машина за затворање CRW-P1 за шишиња + BFM2-250S TwoMan за рачно полнење шишиња од 150-250 парчиња на час
маркер - Користена литература ФРА - Сас Ле Вилиџ, Апрузезе колин 44.628205, 5.020975 BFM4-500S Рачно полнење шише + CRW-M1 Рачно круно шише + Вентил за редукција за шишиња под притисок со гас СО2
маркер - Користена литература ФРА - ГАРАТЕЛ САРЛ, Ла Комб 46.605220, -1.762860 CLC-03 Компактен течен ладилник 750 вати
маркер - Користена литература SWI - B40 AG / Барби, Берн 46.958755, 7.454219 Аерација свеќа ACOS01SS25 - не'рѓосувачки челик DN25
маркер - Користена литература ИТА - АХПАХ НЕЗАВИСНА ДИ СНЕЈАНА ЦАРА, ВАЛСТАГНА VI 45.870843, 11.668571 Цилиндрично-конусен резервоар за ферментација CCT-600C-SQ-PED КЛАСИК, изолиран, 600 / 654L / SQ / PED, DBTHN-1000SF Нацрт резервоар за пиво хоризонтално неизолиран нерѓосувачки челик / со рамка, BBTVI-200-HQ-NOPED Цилиндрично складирање резервоар, вертикална, изолирана 200 / 233L / HQ / без PED, HX-25 екстрактор за хоп за суво скокање 25 литри, компактен ладилник WCASB-500 и аератор од кантарион 500 l, мелница за слад MM-83 3ph400V верзија на MM-80 60 -80 кг на час + Пневматска пумпа од нерѓосувачки челик дијафрагма 6.0-9.6 м3 / час + Компресор за воздух 6 м3 / час со филтрација Резервоар за притисок & + Намален вентил за шишиња под притисок со гас СО2 + Свеќа со порозен камен за карбонизација на пијалоци DN40 / DN10 / 400mm
маркер - Користена литература КРО - ХАЈСОНБЕРГ ЈДОО, Хрватски Лесковац 45.744959, 15.890279 CIP-52 Станица за чистење и дезинфекција 2 × 50 литри + сад за неутрализирање + BFM4-500S Рачен пополнувач за шишиња + CRW-M1 Рачен крунски шише + MM-800 мелница за слад 800 кг / ч, 3-фазен приклучок, 1 торбар, вентил за ослободување со манометар и заклучување на ферментација DN25 TC + вентил за земање мостри санитабилен DN10 TC (# MTS-SV1-DN10TC) + WCASB-1000 - WCASB-1000 - блок-ладилник-аератор 1000 l / h
маркер - Користена литература БЕЛ - Брасери Артизанале Милеверт, Тинтигни 49.695923, 5.490175 MA-PLEXIGLAS-24 цевка од плексиглас за индикатори за ниво на поднесување 25/19 / 4000mm - за цилиндрични ферментирачи на пиво
маркер - Користена литература ЦЗ - Пивовар Остравар, Острава 49.838901, 18.273640 BFM4-500S Рачен пополнувач за шишиња + CRW-M1 Рачно крунско шише
маркер - Користена литература ИТ: ПЕРИСУТТИ ГИНО, Форни ди Сопра 46.423387, 12.582017 BFM4-500S Упатство за полнење шише
маркер - Користена литература ГРЕ - ЛАКОНИКИ ПИВАШНИЧКИ ЕДИНСТВЕН ЧЕСТ, Ксанија Василакиу 36.761133, 22.564020 Двоен вентил за полнење и полнење KEG KCM-10 + KFM01 Изобар
маркер - Користена литература ЦЗ - ЕЛМОНТИЈА како, Праха 50.076933, 14.441678 4 парчиња од DBTHN-500SW резервоар за пиво хоризонтално неизолиран нерѓосувачки челик / без рамка
маркер - Користена литература СП - Кервес Ла Пирата, СЛ, Сарија (Барселона) 41.813280, 1.760111 KEG-плакнење-филер KCM-10 + Електричен генератор на пареа 7kg / час ESG-7
маркер - Користена литература АУС: Браухаус Вазендорф Фризенбихлер ОГ, Васендорф во дер Вахау 48.379635, 15.453991 KEG плакнење - филер KCM-10
маркер - Користена литература COL - COMPANIA CERVECERA BRUDER DE COLOMBIA SAS, Туња 5.537755, -73.360533 Аерациска свеќа ACOS01SS40 - не'рѓосувачки челик DN 40
маркер - Користена литература FRA - SASU Brasserie Artisanale ALZINA, BOULETERNERE 42.650809, 2.586876 Модуларен цилиндрично-конусен резервоар за ферментација 1500/1800 L (# CCTM-1500B2), HQ + Black Pearl Exclusive: Компактен ладилник за пиво / со компресор, 1/8 HP (# DBCS-BPE25-A)
маркер - Користена литература БЕЛ - Брасери Грејн д´Орге, Хомбург 50.728475, 5.914271 2 парчиња ACOS01SS32 Aeration Candle - не'рѓосувачки челик DN 32, цилиндричен резервоар, неизолиран 300 / 349L, SQ, 3.0 бари, + модификации, цилиндричен резервоар, неизолиран 1000 / 1203L, SQ, 3.0 бар + модификации
маркер - Користена литература PL - PPUH SAGA Spóka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k, PPUH SAGA Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k, Wroclaw 51.121876, 16.999302 Вентил за земање мостри санитабилен DN10 / 8 TC 50,5 mm (# MTS-SV1-DN10TC)
маркер - Користена литература ДЕН - Варвик Бригус, Вејен 55.472473, 9.086468 Олеснителен вентил со манометар и заклучување на ферментација DN25 TC
маркер - Користена литература Мраз, Донди ехф. , Хесинбраут, Хасавик 66.048097, -17.344260 KEG-мијалник KCM-10, 81 парчиња KEG-20-DIN-A европско пиво DIN Keg20 литарско спојување, 76 парчиња KEG-15-DIN-A европско пиво DIN кег 15 литарско спојување
маркер - Користена литература ЈАП - ЛИНА СО, ООД. , Токио Таито 35.699557, 139.784673 BFM4-500S Упатство за полнење шише
маркер - Користена литература PL - PHU TERMO-GAZ ZOFIA SEK, KRZESZOWICE 50.134372, 19.578765 Олеснителни вентили со манометар и заклучување на ферментација DN25 TC
маркер - Користена литература ЛИТ - УАБ „А“ 54.689450, 25.259790 Олеснителни вентили со манометар и заклучување на ферментација DN25 TC
маркер - Користена литература КОР - Парк Хјојин, Гаун-еуп 36.639435, 128.083413 Аерациска свеќа ACOS01SS40 - не'рѓосувачки челик DN 40
маркер - Користена литература ПЛ - РИДЕНБЕРГ ПИВО СПИКА З ОО, ЧОРЗИВ 50.294304, 18.953018 BFM4-500S Рачен пополнувач за шишиња + CRW-M1 Рачно крунско шише
маркер - Користена литература САД - Westbrook Brewing Company LLC, MT. ПРЕКРАСНО 32.846682, -79.876917 Исклучете ја славината од барок со компензатор - нерѓосувачки челик, хром
маркер - Користена литература ФИН - Виини-Пихамаа Ој, Калкинен 61.296663, 25.681330 CIP-52 Станица за чистење и дезинфекција 2 × 50 литри + сад за неутрализирање, BFM4-500S Рачен пополнувач за шишиња, CRW-M1 Рачно крунско шише. Црево за храна JG 6.7 x 9.5 mm - 50 метри
маркер - Користена литература HU - HEINEKEN Hungária Sárgyárak Zrt, Сопрон 47.690818, 16.567532 Нано-пиварница BREWMASTER BM-50, мелница за слад 15-30 кг / ч, комплетен комплет за ферментација со 1x CCT-100SLP, директно ладење
маркер - Користена литература НЛ - Индунова - Оно Распе, Ајберген 52.100164, 6.664017 TSC-08 Сензори за температура за плакари CTTCS 8 метри, доказ за вода
маркер - Користена литература НЛ - Биербрувериј Вентерш, Винтервијк 51.978323, 6.709738 Сензор за температура за ладење единица CWP-300
маркер - Користена литература IRL - Дијагео Ирска, Даблин 53.343379, -6.284621 Опрема за полнење буре
маркер - Користена литература Велика Британија - ТРИ НЕГИ КОМПАНИЈА ЗА ПОЧЕТУВАЕ ООД., Брод Оук, Источен Сасекс 50.945352, 0.611315 Опрема за полнење буре
маркер - Користена литература ЦЗ - Пивовар Конрад Вратиславице, Холс како 50.750855, 15.086177 Аерација свеќа ACOS01SS65 - не'рѓосувачки челик DN65
маркер - Користена литература РОМ - Дан Баранга, Judуд. Iирџу 43.892812, 25.969752 Nano-brewhouse BREWMASTER BM-50, Слаб мелница 15-30 kg / hl, комплетна ферментација во собата со 1x CFT-SNP-100H, директно ладење., Brewmaster црево сет 10 метри за BM-50 систем
маркер - Користена литература CZ - Алфа Лавал - Пивара Остравар, Острава 49.8388275, 18.2736106 BFM4-500S Рачен пополнувач за шишиња, CRW-M1 Рачно крунско шише
маркер - Користена литература CZ - HOLS akciová společnost 50.752281, 15.088721 Аерација свеќа ACOS01SS65 - не'рѓосувачки челик DN65
маркер - Користена литература ГЕО - Глобал Пиво Georgiaорџија ДОО, Тбилиси 41.780497, 44.826177 Опрема и арматури од не'рѓосувачки челик за пиварскиот систем.
маркер - Користена литература СЕ - Hernö Hantverksöl AB, Härnösand 62.632715, 17.958201 Компактен ладилник WCASB-300 и аератор на кантарион 300 l / h
маркер - Користена литература ФИН - Нилко Ој, Мантијарџу 61.421174, 26.900677 Нацрт торба за пиво Beer Drive 1000 литри хоризонтално - комплет 16cs
маркер - Користена литература NL - Oproer Brouwerij, Утрехт 52.127510, 5.051002 Регулатор на температура на микропроцесор (# c2105) - систем за мерење и контрола за ферментирачи на пиво
маркер - Користена литература SWI - Airpharm SA, Прателн 47.523292, 7.676765 Вентили за земање мостри санитабилни DN10 TC (# MTS-SV1-DN10TC) за резервоари за производство на пиво
маркер - Користена литература ГЕО - ТБЦ Лизинг АД, Тбилиси 41.708034, 44.739658 Опрема за полнење пиво во буриња за пиво: Машина за полнење-плакнење буре со пиво KCM-10
маркер - Користена литература Велика Британија - Грем Вилсон, Училиште Мидбеа, Оркни 59.290391, -2.976949 Опрема за карбонизација на пиво во резервоарите за производство на пиво: Карбонизациона свеќа 800 мм
маркер - Користена литература IRL - BYOB Ventures Ltd., Даблин 53.407181, -6.358272 Опрема за полнење пиво во шишиња: BFM4-500S Рачен филер за шишиња
маркер - Користена литература ТРГОВСКИ КОНЦЕПТ НА ЕУ - ЕУРЛ, ШИЛТАЈТАЈМ 48.614421, 7.708422 Опрема за полнење пиво во буриња и шишиња: MP-90 Мобилна пумпа 750W нерѓосувачки челик, машина за полнење плакнење буре KCM-10, BFM4-500S рачно полнење шише, CRW-M1 рачно круно шише
маркер - Користена литература БГ - Може да снабдува PLTD, Благоевград 41.998948, 23.104294 Опрема за полнење пиво во буриња
маркер - Користена литература ИТ - БОГНАНКО РЕСОРТ СТЛ, Богнано 46.122825, 8.207036 Вентилатор за рачно миење шишиња & BWB-M600 - 4 млазници, рачно крунско шише CRW-M1, рачен пополнувач за шишиња BFM4-500S
маркер - Користена литература СК - минипивовар ТАТРАС, s.r.o., Попрад 49.054640, 20.302326 CIP-102 Станица за чистење и дезинфекција 2 × 100 литри + сад за неутрализирање, врски DN40
маркер - Користена литература СП - URVA FLUIDOS INDUSTRIALES SL, СЕВИЛА 37.388508, -5.919799 Аерација свеќа ACOS01SS25 - не'рѓосувачки челик DN25
маркер - Користена литература СЕ - Бергслагенс Бриггус, Смедјебакен 60.140536, 15.412133 Нацрт торба за пиво Beer Drive 1000 литри хоризонтално - комплет 16cs
маркер - Користена литература САД - Мајкл Johnонсон, Фајф 47.244149, -122.368766 FPSP-12 филтер за плочи 200х200 / 12 макс. 60L / ч
маркер - Користена литература ГРЕ - ФАКАС Е. - ТСУКАЛАС АОЕ, Кавала 40.940128, 24.406542 BFM4-500S Упатство за полнење шише
маркер - Користена литература СПА - Сервексеирос uraура сл, Мос Понтеведра 42.205472, -8.657489 KCM10 - KEG мијач KCM-10 + спојници: A, G, S
маркер - Користена литература ИТ - Аз.Агр. Рици Луигино е Клаудио, Верона 45.337842, 11.310409 Опрема за полнење буре со пиво
маркер - Користена литература ДЕ - Јан Фокнер c / o Balduin ales, Хамбург 53.584205, 9.963279 3 парчиња цилиндрично-конусен резервоар CCT-1000C Класично изолиран 1000 / 1200L, SQ, среден, CWC-C45MLT компактен ладилник за вода 4.2 kW (Tmin -10 ° C) микроканал, комплет за заштита од прелевање на резервоарот за ладилници CWC-C 1Ph, TTMMCS1-3AS Рачен систем за мерење на температура & систем за контрола на 3 парчиња ферменти со една зона на ладење
маркер - Користена литература ЦЗ - Писецка храдебни пивовар како, Писек 49.308900, 14.150290 Станица CIP-52 3x50L тип I
маркер - Користена литература ДЕН - Бригериет Олснедкерен, Скавинге 55.906904, 12.181245 MM-1000 Мелница за слад 1000 кг / ч - со два торбари, Статички четири нозе
маркер - Користена литература КОР - БЕТВИНСПАС, Сеул 37.548041, 127.040576 KEG-50A Европско пиво за пиво 50 литри А-спојка
маркер - Користена литература ЦЗ - Јан Ханоусек, Праха 50.029650, 14.365850 Комплетна микро-пиварница Brewmaster: BREWMASTER BM-200, мелница за слад MM-83, комплетно комплет за ферментација со 1x CCT-200SLP, директно ладење, плоча разменувач на топлина B10x80, спојка за полнење буриња + 3 дополнителни глави за полнење: Flach, Kombi, Korb, WiFi модул
маркер - Користена литература СПА - Цервецера Октаво Арте, СЛ, Ла Ластрилја, Сеговија 40.965528, -4.105342 KEG машина за полнење и полнење KCM-10 S / N
маркер - Користена литература NL - Brouwerij Hoop BV, Заандијк 52.476130, 4.811081 BFM4-500S Упатство за полнење шише
маркер - Користена литература ПЗУ - ЛАБТАРДЕРДИ, ИНЦ., Квезон Сити 14.627885, 121.024257 CRW-M1 Рачно круно за шише
маркер - Користена литература ПТ - Универзална пивара Гирија Lda, Гимараеш 41.447593, -8.285176 MM80 - мелница за слад, 3ph, 400V верзија, 60-80 kg на час
маркер - Користена литература NZD - ИМ тргува на пиво како Heyday Beer Co., Велингтон -41.333752, 174.778523 KEG машина за полнење и полнење KCM-10 + мелница за слад 1000 кг / ч - статички четири нозе, подготвена за подвижна подвижна лента, 3-фази
маркер - Користена литература СВК - НОРМИТ ХРАНА s.r.o., Братислава 48.176088, 16.982066 BVP-3000 - Кондензатор на пареа за пиво со закрепнување на топлина
маркер - Користена литература СЕ - Нињашамнс англиски, Нинашамн 58.901130, 17.951332 Карбонизирани камења за производство на пиво
маркер - Користена литература Велика Британија - Браќа за пиво, Хастингс, Источен Сасекс 50.859928, 0.584216 Спојник за полнење барути, спојувач на S (KFM-01)
маркер - Користена литература АУС - Пивара Гудисон, Мекларен Вале Јужна Австралија -35.217663, 138.578907 KEG машина за полнење и полнење KCM-10 + дополнителен вентил
маркер - Користена литература ИНД - Риан Хоспиталите Пвт Рибар .Хадапсар Пуна 18.518510, 73.935001 K5F-01 Пакетче за полнење 5L, K5F02 Рачно пополнување за 5-литарски забави
маркер - Користена литература РОМ - АПИС СЛ, БЛАЈ 46.171989, 23.939571 Аерациска свеќа ACOS01SS32 - нерѓосувачки челик DN 32 + KFM01 спојка за полнење кег
маркер - Користена литература СЕ - Упсала Бриггус АБ, Упсала 59.854348, 17.662712 Аерација-карбонизација-оксигенационен камен за резервоари, 400 мм, текстура 1 + Аерација-карбонизација-оксигенациона камен за резервоари, 400 мм, текстура 15 + Вентил за земање примероци санитабилен DN10 TC + Олеснувачки вентил со манометар и заклучување на ферментација DN25 TC
маркер - Користена литература ФРА - САРЛ Ла Берлу, AАILLАК 43.923469, 1.894710 CIP станица 3x50L тип I + Tri стегач DN 50,5 mm
маркер - Користена литература СЕ - Нордиски киви пивари АБ, Екеро 59.284652, 17.831128 Ладилник за пиво: CLC-03 Компактен течен ладилник 1200 вати
маркер - Користена литература Велика Британија - Saison 86 Limited, Лондон 51.514780, -0.123789 2 парчиња цилиндрично-конусен ферментатор за пиво CCT-2000 L, 3.0 бари, среден, SQ + 3 парчиња затворен цилиндричен резервоар за ферментација CFT-1000 1000 литри + 1 парче резервоар за пиво BBTVI-1000 Bright 1000 l - вертикален, изолиран, 3.0 Bar Medium, SQ + CIP станица 2x50L + сад за неутрализација + камен за аерација-карбонизација-оксигенизација за резервоари
маркер - Користена литература ИТА - La Fenice Srl, Moie di Maiolati Spontini 43.505558, 13.159032 Рачна опрема за полнење буре со пиво K5F-01 Полнење за буре со забава 5L
маркер - Користена литература СИ - Кметија Ратајц, Студенец 46.088256, 14.892958 Аерациска свеќа ACOS01SS40 - не'рѓосувачки челик DN 40
маркер - Користена литература ФИН - Винереста ОЈ, Тампере 61.499125, 23.780433 Сет за шишиња за пиво: BFM4-500S Рачно полнење шише + CRW-M1 Рачно круно шише
маркер - Користена литература SWI - Obersee Brau Union GmbH, Вецикон 47.327284, 8.805628 BFM4-500S Упатство за полнење шише
маркер - Користена литература БиХ - АБ Петрол доо, Какањ 44.124098, 18.117356 Машини за обработка на овошје до производство на јаболковина: FBP-300P Преса за овошни појаси 300 кг / час со пумпа, FWDC-1000P фен за сушење овошје-дробење 1000 кг / час со пумпа
маркер - Користена литература Велика Британија - ХАМБЛЕТОН АЛЕС, Мелмерби 54.173623, -1.479545 K5F02 Рачна станица за полнење 5-литри
маркер - Користена литература ФРА - ЛЕС БИЕРЕС ДУ ДОНЈОН, КЛАМЕЦИ 47.473625, 3.517210 KEG машина за полнење и полнење KCM-10
маркер - Користена литература Велика Британија - Бери Батлер, Фарингдон, Оксфордшир 51.624574, -1.485020 MHP-12S рачен хидрауличен овошен преса 12 литри нерѓосувачки челик
маркер - Користена литература ИРЛ - АИБ финансии и лизинг, Даблин 53.329376, -6.227072 KCA-25 Автоматско миење буре / плакнење / филер 25 буриња на час
маркер - Користена литература NL - Brouwerij Sint Crispijn VOF, Валвијк 51.681119, 5.069098 Пополнувач за полнење KEG KCM-10
маркер - Користена литература Велика Британија - Аласдаир Стјуарт, Даглас, Остров на Мен 54.147232, -4.478161 TEA-PAA5-DN15 - Апарат за прилагодување на притисок DN15
маркер - Користена литература ЦЗ - Астрам s.r.o. , Брно 49.229049, 16.589215 Нацрт Ладилник за вода за пиво 300L / час за 4 линии за пиво
маркер - Користена литература ЛВ - СВР Леневарден, Лиелвард 56.720857, 24.799805 BFM4-500S Упатство за полнење шише
маркер - Користена литература ROM - SC BACK AND FORWARD SRL, Силистеа Снаговулуи 44.744425, 26.171875 BFM4-500S Упатство за полнење шише
маркер - Користена литература ПЛ - Гоздава сп.з оо, Рибник 50.101778, 18.563348 Мелница за слад MM-83 3ph400V 60-80 кг на час
маркер - Користена литература СУИ - Барсерија де Кувалуп Сарл, Јаболка 46.555601, 6.432971 PFH-DIN11851-25 Центар за полнење производи DN25
маркер - Користена литература ПЛ - ТЕХНУМ Јакуб Сидјовски, Вроцлав 51.146876, 16.985723 ММ-800 Мелница за слад 800 kg/h, 3-фазен приклучок, 1 bagger + MM-1023 слад мелница 1000 kg/h - со два багери, статични четири нозе
маркер - Користена литература BE - Primrose Laboratories NV / SA, Torhout 51.061474, 3.128917 CIP1-50 CIP станица 3x50L тип I
маркер - Користена литература ДК - ПИВАТИ ЗА КАРЛСБЕРГ А / С, Кобенхавн 55.667300, 12.535041 KCA-25 Автоматско перење / плакнење / полнење / полнење 25 буриња на час + PP-22 Преносна центрифугална пумпа 220W / 230V50Hz + FP10 - филтер за плочи FD 400x400 / 10 - 10 плочи - 200 l / hod + CIP 1-50 Станица за чистење и санирање 2x 50L + ESG-7 Електричен генератор на пареа 7кг / час + ACO-8 Компресор за воздух со микрофилтрација 8м3 / час + ACOS01DR40 Аерација-карбонизација-оксигенационен камен, дупчат не'рѓосувачка цевка, млечна спојка DN40
маркер - Користена литература СРБ - РАЗБЕЕРБРИГА ДОО, БУКОВАЦ 44.813457, 20.452243 CIP станица 3x50L тип I + KEG-полнење за полнење KCM-10
маркер - Користена литература ЦЗ - Пивовар Лужини, s.r.o. , Прага 50.043458, 14.332224 Рачен филер за шишиња BFM4-500S Isobaric
маркер - Користена литература SE - Пивара Риџ Пивара, Фалкенберг 56.915703, 12.518366 Автоматско полнење шишиња BFA-MB1000 + BLA-MB1000 автоматско обележување шишиња + подвижни шишиња BCCS-2000 + опционална опрема
маркер - Користена литература ЦZ - Минипивовар Палижак, Палашов 49.550473, 17.922334 KCA-10 Мијалник и филер за буриња за пиво
маркер - Користена литература НОР - Ноисом АС, Фредрикстад 59.196739, 10.951108 2 парчиња резервоар за притисок 44 HL 1750 X 3150 изолиран со дупликатори 3,0 бари
маркер - Користена литература НОР - Его Бриггус А.С., Торп 59.242542, 11.009321 Единица за ферментација со два цилиндрично-конусни резервоари 2000 литри FUIC 20 HL 3.0 Bar SQ
маркер - Користена литература НОР - Сандар Хаандверксбриџгери АС, Сандефјорд 59.130259, 10.224103 Единица за ферментација со два цилиндрично-конусни резервоари 2000 литри FUIC 20 HL 3.0 Bar SQ
маркер - Користена литература NL - Stadsbrouwerij De Koperen Kat, Делфт 51.995471, 4.366459 MM-1000 Мелница за слад 1000 кг / ч - со два торбари, Статички четири нозе
маркер - Користена литература КРО - Летина Интех доо, Čаковец 46.386664, 16.421922 Автоматско полнење KEG & полнење KCA-25 + слад мелница 1000 + подвижна подвижна лента 5000 + врски
маркер - Користена литература FRA - La Nébuleuse SA, Рененс 46.532000, 6.591569 6 парчиња цилиндрично-конусен резервоар CCT-SLP-200DE, 200 литри, 1.2 бари, поедноставен, со канали за ладење
маркер - Користена литература ФРА - САРЛ Ле Бек Хаун, Морзин 46.181450, 6.700707 DBWC-C206 Предлог-ладилник за пиво со вода 200L / час за 6 линии за пиво
маркер - Користена литература ЕСТ - Пахад Поисид Ош, Тарту 58.379895, 26.723224 Пијалоци дистрибуираат кула Classic-T 4-вентили - БАКЕР СО ЗАШТИТА НА ЛЕК
маркер - Користена литература НОР - КВЕРНАФОСЕН БРИГГЕРИ АС, Санде и Санфјорд 61.325747, 5.796312 MM-1000 мелница за слад 1000 кг / ч, два торбари, четири тркала стои + CIP-52 CIP станица 50 литри
маркер - Користена литература ICL - Ејнфалт ехф, Хвеагерчи 63.999458, -21.195111 Мијалник и полнење KEG KCM-10
маркер - Користена литература ДЕН - Нордиска енергија Данска ApS, Брабранд 56.172413, 10.043039 Аерациска свеќа ACOS01SS25 - не'рѓосувачки челик DN25 - аератор за пиво
маркер - Користена литература СЕ - Пиварницата Пираја АБ, Штрмштад 58.943288, 11.207797 CIP станица 3x50L тип I
маркер - Користена литература ФРА - ЕВРЛ Брасери ау Пиф, Стинвоорд 50.813381, 2.627267 Автоматско полнење KEG & полнење KCA-25 + мелница за слад 800 кг / ч, еден торбар, 3-фази
маркер - Користена литература ЦЗ - Калабрија s.r.o. , Кладно 50.140714, 14.121231 BFM4-500S Рачен пополнувач за шишиња + CRW-M1 Рачно крунско шише
маркер - Користена литература ДЕ - Виторфер Брауреи ГбР, Нојумстер 54.066903, 9.973060 Автоматско полнење KEG & полнење KCA-25 + ESG-7 Електричен генератор на пареа 7 кг / час + CIP1-50 CIP станица 3x50L тип
маркер - Користена литература LT - Фабрика за машини Astra AB, Alytus 54.383719, 24.052053 Аерација-карбонизација-оксигенационен камен за цевки, DN25, дупчат нерѓосувачка цевка
маркер - Користена литература БРА - Цервејарија Карача, Бело Хоризонте -19.919714, -43.987400 Нацрт-вреќи за пиво Пиво вози 1000 литри хоризонтално
маркер - Користена литература НЛ - Ороборос БВ, Лајден 52.147185, 4.488120 BFM4-500S Упатство за полнење шише
маркер - Користена литература CRO - 2Д Тим Пивовара доо, Загреб 45.775013, 16.049054 Пополнувач за полнење KEG KCM-10 + ESG-7 Електричен генератор на пареа 7 кг / час + BFM4-500S Рачен пополнувач за шишиња
маркер - Користена литература ИТА - Азиенда агрикола Лоренцо Серони, Полацо 45.858387, 13.491303 Опрема за полнење буре со пиво
маркер - Користена литература SWI-Damien & Cie, Brasserie du Virage, Plan-les-Ouatess 46.158067, 6.124311 Опрема за полнење буре со пиво
маркер - Користена литература НЛ - Viep brouwers bv, Нијмеген 51.829360, 5.858240 Опрема за полнење буре со пиво
маркер - Користена литература Велика Британија - потрага по Винтнерс, остров на Мен 54.059353, -4.804225 KFM01 Опрема за полнење пиперско пиво
маркер - Користена литература Велика Британија - First Chop Brewing Arm Ltd, Манчестер 53.456901, -2.271081 Аерациска свеќа ACOS01SS32 - не'рѓосувачки челик DN 32
маркер - Користена литература ФРА - ГАРАТЕЛ САРЛ, ЗА Ла Комб 45.071916, 3.757901 Компактен течен ладилник CLC-03 1200 вати - ладилник за пиво
маркер - Користена литература SWI - Barfuss Brauerei GmbH, Вупенау 47.494335, 9.105030 Цевка и систем за фитинг за собирање резервоари за пиво
маркер - Користена литература СЕ - Нордиски киви пивари АБ, Екеро 59.284646, 17.831107 CWCH-M90 Компактен ладилник-грејач на вода 10.7 kW + CLC-03 Компактен течен ладилник 1200 вати
маркер - Користена литература ЛВ - СВР Микела алус даритава, Озолниеки 56.692778, 23.786898 MFS-1 Станица за микрофилтрација на пивото 400-600 L / h со CIP
маркер - Користена литература СЕ - Пиво во Роксолид, Сандбиберг 59.357584, 17.973180 Компактен течен ладилник CLC-03 1200 вати - ладилник за вода за пиво
маркер - Користена литература SWI - д-р Брауволф ГмбХ, Курих 47.363584, 8.512458 Електричен парогенератор ESG-100MWT
маркер - Користена литература ФРА - Обиерес САРЛ, Клермон-Феран 45.784455, 3.125712 KEG-машина за полнење KCM-10 + Електричен генератор на пареа ESG-7
маркер - Користена литература ИТА - Бирифрицио Мукелер, Порто Сант'елпидио, ФЕРМО 43.240200, 13.748339 Опрема за рачно полнење на буриња за пиво
маркер - Користена литература Велика Британија - Ерл Сохам Пивара Рибар, Сафолк 52.223431, 1.184349 Опрема за рачно полнење на буриња за пиво
маркер - Користена литература СЕ - Какелстуган АБ, БОРГОЛМ 56.795007, 16.621477 WCASB-500 - Кулер-аератор за блокирање на кантарион 500 l / h - опрема за аерација и ладење на пиво
маркер - Користена литература НЛ - Биербрувериј Вентерш, Винтервијк 51.978268, 6.709715 Електричен генератор на пареа ESG-100 + HWT-1500 Резервоар за топла вода 1500 литри + WCASB-2000 Компактен ладилник и аератор од кантарион 2000 l / h + CIP 1-50 Станица за чистење и санирање 2x50 литри + GCU-40 - единица за ладење на гликол 9.4 kW + ICWT-1200 Резервоар за ладење за вода со мраз 1200 литри + CCCT-B8S Систем за контрола на температурата на централниот ормар за 8 зони + ММ-800 мелница за слад 800 кг / ч, 1-фазен приклучок, 1 торбај + MP-90 Мобилна пумпа 750W нерѓосувачки челик , модифициран мотор за високи температури
маркер - Користена литература БЕЛ - Брувериј Хет гнездо, Уд-Турнут 51.325800, 4.970630 ACOS02-DN1040TC Аерација-карбонизација-оксигенационен камен за резервоари, 800 mm, текстура 1, млечна спојка DN32 - Опрема за карбонизација на пиво во резервоари
маркер - Користена литература ФИН - Група за пиво на Сало Ој, Суомусјарви 60.378487, 23.584464 ACOS02-DN1040TC Карбонизиран камен, 400мм, текстура 1 - Опрема за карбонизација на пиво во резервоари