CiderLine – Комплетни линии за производство на јаболковина:

– Претходно конфигурирани комплети.

– Комплетни решенија за производство на сопствени пијалоци од јаболковина.


нашата претходно конфигуриран Линиите за производство на јаболковина се комплетно решение за да започнете со производство на јаболковина. Секоја машина што ќе ви треба во процесот е вклучена во нашите комплети со можност да додадете повеќе опрема.

Чистење, дробење и пресување на овошјето? Опрема за овошје мора ферментација и созревање? Не се огромни преработени количини? Но, сепак ја сакате професионалната работна средина?

– Погледнете го нашиот CIDERLINE MODULO OASIC комплети.

Дали сте заинтересирани за попрофесионални, комплетни системи, испорачани заедно со CIP единица, резервоари за складирање и сервисирање, опрема за филтрирање и полнење? Можност да додадете повеќе опрема и да ги конфигурирате комплетите според вашите желби?

- Наши CIDERLINE МОДУЛОТ ПРОШИРЕН множества и CIDERLINE PROFI комплетите можеби се она што го барате.

Процес на производство на јаболковина - шема

Можеме да ви гарантираме врвен квалитет на изработка и добро техничко решение на технологијата за производство на јаболковина што ја нудиме. Имаме долгогодишно искуство со производство на клучните компоненти на сетовите CIDERLINES.