CCT Karburantet fermentuese cilindrike-konike, CCF Fermentorët cilindrikë-konikë. Këto janë tanke të zakonshme të birrës, të cilat janë të dizajnuara veçanërisht për prodhimin e pijeve alkoolike si birra, verë e gazuar ose musht i pijeve. Ato janë të dizajnuara si për fermentimin primar dhe sekondar të pijeve alkoolike nën presion në fermentorin e njëjtë.

Designed për të përdorur me birrë, musht, verë të gazuar.

CCT - fermentuesit cilindrikë-konikëNë versionin e presionit, tanke janë në dispozicion edhe për procesin e fermentimit të mesëm (maturimi i pijeve nën presion). Në këtë rast, është e mundur që ato të përdoren edhe si tanke shërbyese (bright beer tanks – BBT) para mbushjes së pijeve në kegë ose shishe, kegë ose paketa të tjera. Ne prodhojmë të gjitha këto pajisje ose në konfigurimin e modeleve ose sipas kërkesave individuale të klientëve. Për shembull, ne mund të pajisim këtë lloj të tankeve edhe me armatura të tjera për filtrimin e pijeve, për nxjerrjen e HOPS në birrë të ftohtë (dry hopping, cold hopping).

Të gjitha tanke janë të pajisura me mekanizmin e kontrollit të fermentimit për rregullimin e mirë të presionit në tanke. Temperatura mund të jetë e rregulluar lehtë me sistemin e kontrollit lokal ose qendror.