Kush jemi ne

Czech Mini Breweries Është një shenjë tregtare e kompanisë Czech brewery system s.r.o.. Kjo kompani është një prodhues Çeke për breweries dhe linjat industriale për prodhimin e birrës, verës dhe pijet e tjera të carbonizuara. Ne prodhojmë të gjitha pajisjet e prodhimit të pijeve bazuar në një konceptim tradicional dhe modern Çeke. Misioni kryesor i kompanisë është që të përhapë reputacionin e birrës çeke të cilësisë së lartë, breweries çeke dhe linjave të tjera tradicionale të prodhimit të pijeve në të gjithë botën.

Ajo që ne ofrojmë

Ekipi ynë i projektimit dhe prodhimit ofron ndërtimin dhe modernizimin e breweries dhe microbreweries. Ne gjithashtu prodhojmë anije të posaçme prej çeliku inoks (tanke nën presion, kontejnerë të ftohur me xhaketë, enë me agitatorë, kontejnerë për rritjen e majave etj.) Ne gjithashtu ofrojmë projekte për projekte të breweries të reja ose rindërtimin e birrësve aktuale dhe linjat e prodhimit për birrë cider, Shërbimet e birrës dhe këshillimi për prodhuesit e birrës, verës dhe pijeve cider.

Kush janë klientët tanë

Breweries dhe pajisjet e birrës të prodhuara nga sistemi i birrës çeke instalohen në Suedi, Holandë, Norvegji, Irlandë, Britani të Madhe, Finlandë, Francë, Belgjikë, Zvicër, Poloni, Malajzi, Kore, Japoni, Rossia dhe në shumë vende të tjera - shih referencat tona

Fabrika jonë


Referencat tona:

... shih më shumë referencat dhe klientët tanë


Si duket si një kontratë për blerjen e pajisjeve?

Shkarko dhe lexo .... Modeli i marrëveshjes së shitjes për pajisjen nga kjo eshop