Printo Friendly, PDF & Email

Na dërgoni pyetjen ose kërkesën tuaj

  Na kontaktoni: Ju lutemi plotësoni dhe dërgoni formularin me kërkesën tuaj ...

  [cf7ic]


  Të gjitha informacionet e kontaktit

  Ndaluni dhe shikoni ne!

  Czech brewery system s.r.o.

  Kolofíkovo nábřeží 30

  74705 Opava

  Republika Çeke

  Na jepni një telefonatë

  Numrat tanë:

  +420-735-176-071 / +420-732-217-950

  Ekipi ynë i biznesit është i gatshëm të ofrojë një ofertë të veçantë për ju, ta optimizoni atë sipas kërkesave tuaja, si dhe më pas të ndihmojë me realizimin e projekteve tuaja.

  Czech brewery system s.r.o.

  Prodhimi qendror dhe adresa e zyrës:

  Czech brewery system s.r.o.

  Kolofíkovo nábřeží 30

  74705 Opava

  Republika Çeke

  TVSH CZ05783011

  Orari i punës: e hënë - e premte, nga 7:00 deri në 16:30 (zona kohore e Pragës)


  Ekipi ynë


  E-mail (i përgjithshëm): info (at) czechbrewerysystem.com

  (Mund të na shkruash në çdo gjuhë, do të të kuptojmë dhe pastaj do të përgjigjemi në gjuhën tënde)


  I. Departamenti i shitjes:

  Breweries, microbreweries, breweries artizanale, linjat e prodhimit të mushtit, pajisjet për prodhimin e birrës, verës dhe mushtit, shërbimet

  Telefoni: + 420 732 217 950 / E-mail: sales (at) czechbrewerysystem.com

  Tregtarët (shitjet):

  • Alena Machů (Ajo flet dhe shkruan: CZ, EN, RU) manager menaxhere e shitjeve

  Telefoni: + 420 735 176 071 / E-mail: machu (at) czechbrewerysystem.com

  • Aleš Jakimov (Ai flet dhe shkruan: CZ, EN, RU, SK, PL) director drejtori menaxhues

  Telefon: + 420 732 217 950 / E-mail: jakimov (at) czechbrewerysystem.com

  Ne mund të flasim me ju në telefon:
  (anglisht, gjermanisht, по-русски, po polski, česky, slovensky)
  … Ose ne gjithashtu mund të komunikojmë duke përdorur e-mail:
  Ju mund të na shkruani në çdo gjuhë, ne do t'ju kuptojmë dhe pastaj do të përgjigjemi në gjuhën tuaj

  II. Departamenti i prodhimit:

  • Aleš Jakimov (Ai flet dhe shkruan: CZ, EN, RU, PL, SK)

  Phone : +420 737 241 269 / E-mail : jakimov (at) czechbrewerysystem.com


  III. Departamenti i Marketingut:

  • Aleš Jakimov (Ai flet dhe shkruan: CZ, EN, RU, PL, SK)

  Telefoni: + 420 737 241 269 / E-mail: jakimov (at) czechbrewerysystem.com


  IV. Menaxhimi i zhvillimit &:

  • Aleš Jakimov, drejtor menaxhues, projektues dhe zhvillues, bashkëpronar

  Telefoni: + 420 737 241 269
  E-mail: jakimov (at) czechbrewerysystem.com

  • Pavel Hapl, projektuesi dhe zhvilluesi kryesor, bashkëpronar

  Telefoni: + 420 731 181 164
  E-mail: hapl (at) czechbrewerysystem.com

  • Jan Vácha, konsulent prodhimi, bashkëpronar

  Telefoni: + 420 608 377 886
  E-mail: vacha (at) czechbrewerysystem.com  Më shumë rreth nesh ...

  Referencat dhe klientët tanë ...