Rezervuarët e fermentimit cilindrik-konik - Fermentuesit profesionistë të konëve
CCT / CCF: Tanke presioni universal me modelin klasik dhe me një pajisje profesionale të destinuar për fermentimin parësor dhe sekondar dhe kondicionimin e birrës, mushtit, verës së gazuar në të njëjtin fermentues

Fermentuesit cilindriko-konik të CCF, rezervuarët cilindriko-konikë CCT, enët e fermentimit të birrës më të përdorura, me model dhe pajisje klasike - për shumicën e birrarive, mikro-birrës dhe prodhuesve të mushtit të gazuar alkoolik. Rezervuarë të izoluar të ftohur nga uji (ose glikoli). Ato janë të pajisura me xhaketë të dyfishtë për ftohje efikase dhe kontroll të temperaturës gjatë gjithë procesit të fermentimit.

Designed për të përdorur me birrë, musht, verë të gazuar.

Depozitat konike cilindrike CCT janë rezervuarë tipikë birrarie që janë krijuar posaçërisht për prodhimin e pijeve alkoolike si birrë, verë të karbonizuar ose musht. Ato janë të dizajnuara për fermentimin e pijeve alkoolike nën presion. Në versionin e presionit, rezervuarët janë në dispozicion edhe për procesin sekondar të fermentimit (maturimi i pijeve nën presion). Në këtë rast, është e mundur të përdoren ato edhe si rezervuarë për shërbim (depozita birre të ndritshme - BBT) përpara se të mbushni pije në fuçi ose shishe, fuçi ose pako të tjera. Ne i prodhojmë të gjitha këto pajisje ose në konfigurimin e modelit ose sipas kërkesave individuale të klientit. Për shembull, ne mund ta pajisim këtë lloj rezervuarësh edhe me armatura shtesë për filtrimin e pijeve, për nxjerrjen e kërcellit në birrë të ftohtë (kërcitje e thatë, kërcitje e ftohtë).

Të gjitha tanke janë të pajisura me mekanizmin e kontrollit të fermentimit për rregullimin e mirë të presionit në tanke. Temperatura mund të jetë e rregulluar lehtë me sistemin e kontrollit lokal ose qendror.