Referencat dhe klientët tanë

Shembuj të projekteve të realizuara dhe shitjeve në të gjithë botën:

TitulliAdresaPërshkrimlidhje

 


Projektet kryesore të realizuara:

Republika Çeke

 • Minibëri Strachovice - realizimi i teknologjisë së plotë të fabrikës së birrës së vogël - Kompletní realizace minipivovaru
 • Shtëpia JM Cider s.r.o., Pragë - njësia e fermentimit dhe maturimit FUIC-CHP1C-2x150CCT - CK tankny jednotka s CK
 • Minibëri Velké Popovice - teknologji për përgatitjen e maltit - Technologie přípravy sladu
 • Makineri Olšovec s.r.o. - teknologji për përgatitjen e maltit - Technologie přípravy sladu
 • Minibere Chomout - pajisje për mbushjen e birrës në fuçi dhe fuçi shpëlarjeje - Zařízení pro plnění a mytí kegů
 • Birraria Silesian Havířov - teknologji për përgatitjen e maltit - Technologie přípravy sladu
 • Z. Šládek Šenov - teknologji për përgatitjen e maltit - Technologie přípravy sladu
 • Plzeňský Prazdroj, Pilsen - Mulli i maltit - Mačkadlo sladu
 • Minipivovar Paličák, Palačov - Larës dhe mbushës manual i fuçisë së birrës KCM-10
 • Kalabria s.r.o. , Kladno - Mbushës manual shisheje BFM4-500S + Kurorëzues manual shisheje CRW-M1
 • Pivovar Lužiny s.r.o., Pragë - Mbushës shishe manual BFM4-500S
 • Astram s.r.o. , Brno - Drafti i ftohësit të ujit të birrës 300L / orë për 4 linja birre
 • Jan Hanousek, Praha - Brewmaster i plotë i birrës së birrës: BREWMASTER BM-200, mulli i maltit MM-83, komplet fermentimi i plotë me 1x CCT-200SLP, ftohje direkte, këmbyes nxehtësie pllaka B10x80, bashkues mbushje bakri + 3 koka shtesë mbushje: Flach, Kombi, Korb, moduli WiFi
 • Písecký hradební pivovar si, Písek - Stacioni CIP-52 3x50L tipi I
 • Pivovar Konrad Vratislavice, Hols as. - Qiri Aeration ACOS01SS65 - çelik inox DN65

Slovakia

 • CiderHouse Láb Bratislava - të gjithë linjat e projektit për prodhimin e mushtit - Projektová dokumentace linky pro výrobu nápoje musht
 • Prvý piešťanský pivovar (Pishina e parë Piestany), Piešťany - Rondele dhe mbushës automatik i fuçive KCA-25 + mulli i maltit MM-503EWR 500 kg / orë me rrotulla ekstra të gjera
 • Normit s.r.o. Malacky - Stacioni CIP 2x 100L, stacioni Sanitační
 • VJET JPM s.r.o.Holi - Mbushës manual shisheje BFM4-500S, Plnička lahví
 • Zanat GM s.r.o., Preçov - CRW-M1 Kurora me shishe manual, Korunkovačka lahví
 • USHQIMI NORMIT s.r.o., Bratislava - BVP-3000 - Kondensatori i avullit të furrës së nxehtë me rigjenerimin e nxehtësisë
 • Minipivovar TATRAS, s.r.o., Poprad - Stacioni pastrues dhe pastrues CIP-102 2 × 100 litra

Gjermani

 • Hotel Zugbrücke Grenzau, Höhr-Grenzhausen - Vatia e hapur e fermentimit 600 litra - e izoluar, me dublikatorë, Pompë Portative MP-90
 • Wittorfer Brauerei GbR, Neumünster - Mbushës automatik KEG & mbushës KCA-25 + ESG-7 gjenerator elektrik me avull 7 kg / orë + stacion CIP1-50 CIP 3x50L tip I
 • Ian Faulkner në Balduin ales, Hamburg - 3 copë rezervuar cilindrik-konik CCT-1000C Klasik i izoluar 1000 / 1200L, SQ, Medium, CWC-C45MLT ftohës uji kompakt 4.2 kW (Tmin -10 ° C) Mikrokraneli, çisternë mbrojtëse nga mbingarkesa e rezervuarit për ftohës CWC-C 1Ph, TTMMCS1- 3AS Sistemi manual i matjes së temperaturës & për 3 copë fermentues me një zonë ftohëse

Mbretëria e Bashkuar

 • Skinners Birraria, Truro - teknologji e plotë e fermentimit të birrarisë - 5x CCT4000 + 2x BBT4000 + ICWT-2000 + GCU-40 + CIP1-100 + TTMMCS-7AS + FCD-2 FCDB2 + FMS-5
 • Birraria RedRock, Teignmouth - pajisje për mbushjen e birrës në baktere dhe fuçi shpëlarjeje
 • Vitikit Limited Birraria, Ebford - pajisje për mbushjen e birrës në baktere dhe fuçi shpëlarjeje
 • Micron Bio-Systems, Bridgwater - pajisje për mbushjen e birrës në baktere dhe fuçi shpëlarjeje
 • Birraria e Fuqishme e Pyjeve, Lymington - pajisjet për shpërndarjen e birrës
 • Kompania Laine Pub, Brighton - pajisjet për shpërndarjen e birrës
 • Little Beer Corporation, Surrey - pajisje për mbushjen e birrës në baktere dhe fuçi shpëlarjeje
 • Morepour Ltd., Horley - pajisjet për shpërndarjen e birrës
 • Koha dhe Tide Brewing, Deal - Rezervuari i fermentimit dhe maturimit të birrës cilindrike-konike 40HL
 • Black Cats Bar, Chesterfield - pajisjet për shpërndarjen e birrës
 • Oast Shtëpia Inxhinieri Ltd Sheffield - rezervuarë për shërbim 11HL + 275 HL, pajisje për rigjenerimin e majave 320 litra, FUIC-2x1000CCT Fermentimi & maturim i vetë-ftohur njësi 2 × 1000/1200 litra 3.0 Bar SQ,, pajisje e plotë për filtrimin e birrës FCD3 + MFS5
 • Birraria Shetland, Ishujt Shetland - pajisje për mbushjen e birrës në baktere dhe fuçi shpëlarjeje
 • BREWERY PYJE VIBRANT, Lymington, Hampshire - pajisje për shpërndarjen e birrës
 • Maule Brewing Co., Northampton - pajisjet për shpërndarjen e birrës
 • Apple Company Donhead Ltd, Shaftesbury - Shtypi i rripave të frutave 300 kg / orë
 • Brass Castle Brewery Ltd, Malton - Pajisjet për mbushjen e birrës në fuçi
 • Boss Brewing Company, Swansea - Pajisjet për mbushjen e birrës në fuçi
 • Hemlock Birraria, Hemington - Pajisjet për mbushjen e birrës në fuçi
 • Hallets musht, Crumlin Caerphilly - Mbushës shishe manual BFM4-500S
 • Earl Soham Birraria Ltd, Debenham, Suffolk - Pajisjet për mbushjen e fuçisë së birrës
 • Greene King PLC, Bury St Edmunds, Suffolk - Pajisjet për aromatizimin e birrës
 • Foragjere Vintners, Ishulli i Njeriut - Pajisjet për mbushjen e fuçisë së birrës
 • Armët e para të bërjes së kokës Ltd, Manchester - pajisje për ajrosjen e birrës
 • Alasdair Stuart, Douglas, Ishulli i Njeriut - Mekanizmi i fermentimit
 • Barry Buttler, Faringdon, Oxfordshire - MHP-12S Shtypi manual i frutave hidraulike 12 litra çelik inox
 • HAMBLETON ALES, Melmerby - K5F02 Stacion manual i mbushjes për 5 litra
 • Saison 86 Limited, Londër - 2 copë të fermentuesit cilindrik-konik të birrës CCT-2000 L, 3.0 bar, i mesëm, SQ + 3 copë e rezervuarit të fermentimit cilindrik të mbyllur CFT-1000 1000 litra + 1 copë të rezervuarit të birrës BBTVI-1000 Bright 1000 l - vertikale, e izoluar , 3.0 Bar Medium, SQ + CIP stacion 2x50L + enë neutralizimi + Gurë ajrimi-karbonizim-oksigjenizim për rezervuarë
 • Brewing Brothers, Hastings, East Sussex - Bashkues mbushje bakri, bashkues S
 • THREE LEGS BREWING COMPANY LTD., Lisi i Madh, East Sussex - Pajisjet për mbushjen e bakrit
 • Graeme Wilson, Midbea Schoolhouse, Orkney - Pajisjet për karbonizimin e birrës në rezervuarët e prodhimit të birrës: Qiri i karbonizimit 800 mm

Irlandë

 • Peapod Café t / a Bërryl Lane Brew dhe Smokehouse, Kork - Rezervuarë për shërbim 4x 550 L, pajisje për mbushjen e birrës në fuçi dhe fuçi shpëlarjeje, pajisje për rigjenerimin e majave, makineri pastruese dhe pastruese e rezervuarëve CIP
 • COB Hotels, Baltimore, KS - Rezervuarët e fermentimit dhe maturimit të birrës cilindrike-konike 40 HL
 • IRL - AIB Financave dhe Lizingut, Dublin - Larës dhe mbushës KCM-10 Keg, Rondele / shpëlarës / mbushës Automatik Keg KCA-25 25 fuçi / orë
 • Diageo Ireland, Dublin - Pajisjet për mbushjen e bakrit
 • BYOB Ventures Ltd., Dublin - Pajisjet për mbushjen e birrës në shishe: Mbushësi manual i shisheve BFM4-500S

Norvegji

 • Minibirëse Smaken Ta Lom AS, Lom - realizimi i teknologjisë së plotë të birrës së vogël 1500 hl në vit me fabrikën e birrës Tritank 1000 dhe fermentuesit 10x 1000 litra tetor 2016
 • Crowbar&Bryggeri AS, Florø - Rezervuari i fermentimit dhe maturimit të birrës cilindrike-konike 70 HL
 • Trondhjem Mikrobryggeri AS, Trondhjem - njësia kompakte e fermentimit dhe maturimit të birrës FUIC-CHP2C-2x1200CCT
 • Grim & Greet Eco Pirate, Hareid - Vatia e fermentimit të birrës e hapur 40 HL
 • Atna ØL AS, Atna - CWCH-MCK181 - njësi ftohëse 20 kW
 • Jon Stjernlof Froland, Florø - Drafti i Sistemit të Ftohjes së Birrës / mini valvul CO2 / pa kompresor
 • Hogna Brygg AS, Kotsøy - Qiri i ajrit Malt Mill MM1010 3kW + ACOS01SS40
 • MikroMeyer Bryggerhus AS, Spydeber, Ostfold - Pompë portative MP-90
 • Rohne Bryggerus AS, Stange - Mbushës shishe manual BFM4-500S
 • GTK Automatikk AS, Florø - Mbushës shishe manual BFM4-500S
 • Einehaug Micro AS, Aalesund - Mbushës shishe manual BFM4-500S
 • Sagene Bryggeri AS, Oslo - Pompë centrifugale e lëvizshme 220W / 230V50Hz
 • Noisom AS, Fredrikstad - 2 copë Rezervuar Presioni Shërbimi 44 HL 1750 X 3150 i izoluar me dublikatorë 3,0 bar
 • Ego Brygghus AS, Torp - Njësia e fermentimit me dy rezervuarë cilindrik-konik 2000 litra FUIC 20 HL 3.0 Bar SQ
 • Sandar Haandverksbryggeri AS, Sandefjord - Njësia e fermentimit me dy rezervuarë cilindrik-konik 2000 litra FUIC 20 HL 3.0 Bar SQ
 • KVERNAFOSSEN BRYGGERI AS, Sande dhe Sunnfjord - MM-1000 Malt mulli 1000 kg / orë, dy çanta

Suedi

 • Fulltofta Gardsbryggeri AB, Hörby - pajisjet për karbonizimin e birrës në rezervuarë
 • Kungsbryggeriet handelsbolag, Alta - teknologjia për prodhimin e birrës, azhurnimi i fabrikës ekzistuese të birrës
 • Roslagens Brygghus AB, Akerseberga - 2 copë enë të fermentimit të birrës së hapur 1200 litra, pajisje për mbushjen e birrës në fuçi dhe fuçi shpëlarjeje, pajisje për etiketimin e shisheve
 • Oppigards Bryggeri AB, Hedemora - Stacioni CIP për pastrimin dhe pastrimin e teknologjisë së prodhimit të birrës
 • Coppersmiths Birraria, Vasteras - pajisjet për karbonizimin e birrës në rezervuarë
 • Beer Studio AB, Umea - Rezervuari i fermentimit dhe maturimit të birrës cilindrike-konike 30 HL
 • Stripabryggeriet AB, Guldsmedshyttan - pajisjet për ftohjen e birrës
 • MB Konsult och Utbildning, Sävar - Pajisjet për shpërndarjen e birrës
 • Sibbarps Husbryggeri AB, Limhamm - Rezervuar fermentimi cilindrik-konik 4x 1000 litra 3 bar
 • AB Brygghuset Finn, Lund - Rezervuar fermentimi cilindrik-konik 4x 25 HL 3.0 Bar (HQ), tepër i gjerë
 • BURGSVIKBRYGGERI, Burgsvik - Pajisjet e ajrimit të lëngut të birrës
 • Fabrika e Birrës Leksand AB, Leksand - Pajisjet e ajrimit të lëngut të birrës
 • VHAS AB / Dalabryggeri, Rättvik - 3 copë rezervuar fermentimi cilindrik-konik 30 HL
 • Pine Ridge Birraria, Falkenberg - Linja e mbushjes dhe etiketimit të shisheve të pajisura plotësisht
 • Birraria Piraya AB, Strömstad - Stacioni CIP 3x50L tipi I
 • Nordik Kiwi Brewers AB, Ekerö - Ftohës-ngrohës uji CWCH-M90 kompakt 10.7 kW + ftohës i lëngshëm kompakt i lëngshëm CLC-03 1200 watts
 • Rocksolid Brewing, Sundbyberg - Pajisjet për ftohjen e birrës
 • Kackelstugan AB, BORGHOLM Ftohës kompakt dhe ajrosës i wort 500 l / h - pajisje për ajrosjen dhe ftohjen e lëngut të birrës
 • Nordic Kiwi Brewers AB, Ekerö - Ftohës i birrës: Ftohës i lëngshëm kompakt CLC-03 1200 vat
 • Uppsala Brygghus AB, Uppsala - Gurë ajrimi-karbonizim-oksigjenim për rezervuarë, 400 mm, strukturë 1 + Gurë ajrimi-karbonizim-oksigjenim për rezervuarë, 400 mm, strukturë 15 + Valvula e marrjes së mostrave e sanitizueshme DN10 TC + Valvula lehtësuese me manometër dhe bllokimi i fermentimit DN25 TC
 • Nynäshamns angbryggeri, Nynäshamn - Gurët e karbonizimit për prodhimin e birrës
 • Bergslagens Brygghus, Smedjebacken - Drafti i qeses së birrës Beer Drive 1000 litra horizontale - 16cs

Finlandë

 • Pyynikin Käsityöläispanimo Oy - 2x Rezervuarë fermentimi dhe maturimi cilindrik-konik të birrës 80 HL
 • Niemisbygard Oy, Rääkkylä - Rezervuarë për birrë 3x 5 HL, pajisje për karbonizimin e birrës në rezervuarë
 • Biokimi, Universiteti Abo Akademi, Turku - pajisje për mbushjen e birrës në shishe
 • Cool Head Brew / Plan Beer OY, Helsinki - Pompë portative
 • HÄMEEN AMLIKUARIKOU OY, HÄMEENLINNA - Rezervuar cilindrik i fermentimit 50/60 litra
 • Salo Brewing Group Oy, Suomusjärvi - pajisje për ajrosjen e birrës
 • Winresta OY, Tampere - Seti i shisheve të birrës: BFM4-500S Mbushës manual shisheje + CRW-M1 Kurorë manuale shishe
 • Viini-Pihamaa Oy, Kalkkinen - Stacioni pastrues dhe pastrues CIP-52 2 × 50 litra + enë neutralizuese, mbushës manual shisheje BFM4-500S, kurora shishe manual CRW-M1. Gyp ushqimi JG 6.7 x 9.5 mm - 50 metra

Danimarkë

 • Skanderborg Bryghus A / S, Skanderborg - Pajisjet e filtrimit të birrës
 • Vraa Birraria A / S, Vraa - Mbushësi KEG & mbushës KCA-25
 • Nordic Energy Denmark ApS, Brabrand - pajisjet për karbonizimin e birrës në rezervuarë
 • CARLSBERG BREWERIES A / S, Kobenhavn - Rondele / shpëlarës / mbushës automatik të Kegut KCA-25 25 fuçi / orë + Pompë centrifugale Portative PP-22 220W / 230V50Hz + FP10 - Filtër pllake FD 400 × 400/10 - 10 pllaka - 200 l / hod + Pastrim CIP 1-50 dhe stacioni sanitues 2x 50L + ESG-7 Gjenerator elektrik me avull 7kg / orë + ACO-8 Kompresor ajri me mikrofiltrim 8m3 / orë + ACOS01DR40 Gurë gazimi-karbonizimi-oksigjenimi, tub çeliku i shpuar, bashkim qumështi DN40
 • Bryggeriet Olsnedkeren, Skævinge - MM-1000 Mulliri i maltit 1000 kg / orë - me dy çanta, katër këmbët statike
 • Warwik Bryghus, Vejen - Valvul lehtësimi me manometër dhe bllokim fermentimi DN25 TC

Islandë

 • Einfalt ehf, Hveragerði - Larës dhe mbushës KEG KCM-10
 • Dondi ehf. , Héðinsbraut, Húsavík - Rondele KEG KCM-10, 81 copë KEG-20-DIN-A Birrë Evropiane DIN Keg20 Litër A-bashkues, 76 copë KEG-15-DIN-A Birrë Evropiane DIN Keg 15 Litër A-bashkues

Estoni

 • Realisti Joogid OÜ, Rummu Vasalemma - pajisjet për karbonizimin e birrës në rezervuarë
 • PAHAD POISID Oü, Tartu - pajisje për përgjimin e birrës nga rezervuarët

Letoni

 • SIA "AISIS", Riga - teknologji për përgatitjen e maltit
 • SIA Mikela alus daritava, Ozoleki - MFS-1 Stacioni i mikrofiltrimit të birrës 400-600 L / orë me CIP
 • SIA Lennewarden, Lielvarde - Mbushës shishe manual BFM4-500S

Lituani

 • UAB VIDGINTA, Vilnius - projekti për modernizimin e fabrikës së birrës, furnizimi i teknologjisë së fermentimit të birrës - rezervuarë cilindrik-konik 7x 2000 l, sistem ftohës
 • Fabrika e makinerive Astra AB, Alytus - pajisje për ajrosjen e birrës
 • UAB "A" - Valvola lehtësuese me manometër dhe bllokim fermentimi DN25 TC

Poloni

 • JAMROZOWA POLANA HOTEL&BROWAR, RACIĄŻ - pajisje për mbushjen e birrës në baktere dhe fuçi shpëlarjeje
 • BRS Karol Sloma - rezervuari i maturimit të birrës / rezervuari i shërbimit 25 HL
 • BWRz Sp. Z oo - pajisje për mbushjen e birrës në baktere dhe fuçi shpëlarjeje
 • BeerLab sp. Z oo, Piaseczno - pajisjet për karbonizimin e birrës në rezervuarë
 • Jakub Szydłowski, Wroclaw - teknologji për përgatitjen e maltit
 • SolArM sc, Nawojowa - 2x Rezervuarë fermentimi dhe pjekjeje cilindrike-konike të birrës 15 HL me certifikatë GUM
 • PRACOWNIA PIWA SP. Z OO MODLNICZKA - Mbushës shishe manual BFM4-500S
 • Gozdawa sp.z oo, Rybnik - Mulli i maltit MM-83 3ph400V 60-80 kg në orë
 • PPUH SAGA Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k, Wroclaw - Valvulat e marrjes së mostrave të sanitizueshme DN10 / 8 TC 50,5 mm (# MTS-SV1-DN10TC)
 • PHU TERMO-GAZ ZOFIA SEK, KRZESZOWICE - Valvola lehtësuese me manometër dhe bllokim fermentimi DN25 TC

Hungari

 • Faktum Kft., Debrecen - pajisje për mbushjen e birrës në baktere dhe fuçi shpëlarjeje
 • HEINEKEN Hungari Sörgyárak Zrt, Sopron - Nano-brewhouse BREWMASTER BM-50, mulli i maltit 15-30 kg / orë, komplet fermentimi i plotë me 1x CCT-100SLP, ftohje direkte

Austri

 • Lughofer & Haginger Gesbr, Vjenë - Stacioni CIP për pastrimin dhe pastrimin e teknologjisë së prodhimit të birrës
 • MCI Management Centre Innsbruck - Nano-brewhouse BREWMASTER BM-50, CCT-SLP-200DE-BT Pjekja-pjekja cilindrike-konike dhe pajisje të tjera për mësimin e teknologjive të pirjes
 • Financimi për fuçi & Logistics, McLaren Vale - Larës KEG KCM-10

Holandë

 • Van de Streek Bier, Utrecht - Rezervuari i fermentimit dhe maturimit të birrës cilindrike-konike 30 HL
 • Berging Brouwerij, Purmerend - Kondensatori i avullit BVP-1000 Brewhouse me rikuperimin e nxehtësisë
 • BV. Brouwerij Kleiburg, Amsterdam - Gjenerator elektrik me avull ESG-130, mulli i maltit MM-1000 1000 kg / orë, scr-4000 - transportues vidhos SCR-4000 4m, stacion CIP 3 × 100
 • Stadsbrouwerij De Koperen Kat, Delft - MM-1000 Mulliri i maltit 1000 kg / orë - me dy valixhe
 • Oroboros BV, Leiden - Mbushës shishe manual BFM4-500S
 • Viep brouwers bv, Nijmegen - Pajisjet për mbushjen e fuçisë së birrës
 • Bierbrouwerij Wentersch, Winterwijk - Gjenerator elektrik me avull ESG-100 + HWT-1500 Rezervuar me ujë të nxehtë 1500 litra + Ftohës kompakt WCASB-2000 dhe ajrosës i vajit 2000 l / h + CIP 1-50 Stacioni pastrues dhe sanitar 2 × 50 litra + GCU-40 - Glikol Njësia ftohëse 9.4 kW + ICWT-1200 Rezervuari i ujit për ftohje akulli 1200 litra + CCCT-B8S Sistemi i kontrollit të temperaturës së kabinetit qendror për 8 zona + MM-800 Mulli i maltit 800 kg / orë, lidhje 1-faza, 1 valixhe + MP-90 Pompë e lëvizshme 750W Çelik inox, motor i modifikuar për temperatura të larta
 • Brouwerij Sint Crispijn VOF, Waalwijk - Mbushës-mbushës KEG KCM-10
 • Brouwerij Hoop BV, Zaandijk - Mbushës shishe manual BFM4-500S
 • Oproer Brouwerij, Utrecht - Sistemi i kontrollit të temperaturës së mikroprocesorit për fermentuesit e birrës

Belgjikë

 • Brasserie Artisanale du Pays, Liege - Stacioni CIP për pastrimin dhe pastrimin e teknologjisë së prodhimit të birrës
 • Sas Distilleries BVBA, Stekene - teknologji për përgatitjen e maltit
 • Brouwerij de Poes bvba - Rezervuar me ujë të nxehtë
 • Brouwerij Malheur, Buggenhout - Depozitat e maturimit të birrës 2000 litra të izoluara
 • Brasserie Coopérative Liégeoise, Lantin - MM-283EWR Mulliri i maltit 280 kg / orë - rrotulla shtesë të gjerë
 • Brasserie Coopérative Liégeoise, Lantin - MM-283EWR Mulliri i maltit 280 kg / orë - rrotulla shtesë të gjerë
 • Brouwerij Het Nest, Oud-Turnhout - pajisje për ajrosjen e birrës
 • Bar kokërr d'Orge, Plombières - Pajisjet e kontrollit dhe matjes së temperaturës së rezervuarit
 • Primrose Laboratories NV / SA, Torhout - Stacioni CIP1-50 CIP 3x50L tipi I
 • Brasserie Grain d'Orge, Hombourg- 2 copë ACOS01SS32 Aeration Candle - çelik inox DN 32, rezervuar cilindrik, jo i izoluar 300 / 349L, SQ, 3.0 bar, + modifikime, rezervuar cilindrik, joizolues 1000 / 1203L, SQ, 3.0 bar + modifikime

Francë

 • Brasserie la Margoutie, Blis Et Born - pajisje për mbushjen e birrës në baktere dhe fuçi shpëlarjeje
 • Brasserie Vénus Barbare, Shën Martin de Crau - teknologji për përgatitjen e maltit
 • BRASSERIE COREFF, Carhaix - pajisje për mbushjen e birrës në fuçi
 • BRASSERIE du Giffre, Verchaix - pajisje për mbushjen e birrës në fuçi
 • LES BIERES DU DONJON, Clamecy - pajisje për mbushjen e birrës në fuçi
 • SARL BRASSERIE GALIBIER, Valloire - YSTP12G - Rezervuari i presionit të majasë 120 litra, CIP 1-100 Stacioni i pastrimit dhe pastrimit 2 × 100 litra
 • Brasserie Cap d'Ona, Argeles-sur-Mer - 3 copë të rezervuarit të fermentimit cilindrik-konik 50 HL-dublikatorë të izoluar 3 Bar HQ - ekstra i gjerë, CCCT-B8S Sistemi i kontrollit të temperaturës së kabinetit qendror për 6 zona
 • BIG BANG BEERS SAS, CERCOTTES - MM-283EWR Mulliri i maltit 280 kg / orë - rrotulla shtesë të gjerë
 • SAS Birrarisë Normandisë, Angerville - CFSOT1-4xCCT1000C Komplet i plotë për fermentimin e birrës me 4x CCT-1000C, kontroll mbi rezervuar, stacion CIP 3x100L tip I
 • La Nébuleuse SA, Renens - 6 copë rezervuar cilindrik-konik CCT-SLP-200DE, 200 litra, 1.2 bar, i thjeshtuar, me kanale ftohëse
 • SARL Përshkrim i Shkurtër: Le Bec Jaune, Morzine - Ftohës uji për birrë drafti DBWC-C206 200L / orë për 6 linja birre
 • EURL Brasserie au Pif, Steenvoorde - Mbushës automatik KEG & mbushës KCA-25 + mulli i maltit 800 kg / orë, një çantë
 • GARATELLE SARL, ZA La Combe - Makinë kompakte për ftohjen e birrës së lëngshme
 • Obieres SARL, Clermont-Ferrand - Larës KEG KCM-10 + Gjenerator elektrik me avull ESG-7
 • LES BIERES DU DONJON, CLAMECY - Makinë larëse-mbushëse KEG KCM-10
 • SARL La Berlue, GAILLAC - Stacioni CIP 3x50L tipi I
 • SASU Brasserie Artisanale ALZINA, BOULETERNERE- Rezervuar modular i fermentimit cilindrik-konik 1500/1800 L (# CCTM-1500B2), HQ + Black Pearl Exclusive: Ftohës kompakt birre / me kompresor, 1/8 HP (# DBCS-BPE25-A)
 • KONCEPTI E SHKURTIMIT EURL, SCHILTIGHEIM - Pajisjet për mbushjen e birrës në fuçi dhe shishe: MP-90 Mobile pompë 750W Çelik inox, Makinë për mbushjen e shpëlarjes së fuçisë së birrës KCM-10, BFM4-500S Mbushës manual i shisheve, CRW-M1 Kurora manuale e shishes

Itali

 • QEBERE SNC DI CAGIONI LUIGI, Piasco - pajisje për mbushjen e birrës në baktere dhe fuçi shpëlarjeje
 • Hotel Interski di Demetz Alberto e Co, Santa Cristina - Sistemi i plotë i ndjenjës së shisheve dhe fuçisë
 • Forte Brewing SRL, Romë - Mbushës shishe manual BFM4-500S
 • Azienda Agricola Lorenzo Serroni, Polazzo - Pajisjet për mbushjen e fuçisë së birrës
 • Birrificio Mukkeller, Porto Sant'elpidio, FERMO - Pajisjet për mbushjen manuale të fuçive të birrës
 • La Fenice Srl, nga Moie di Maiolati Spontini - Pajisjet manuale për mbushjen e fuçive të birrës K5F-01 Mbushës 5g
 • Az.Agr. Rizzi Luigino e Claudio, Verona - Pajisjet për mbushjen e fuçisë së birrës
 • BOGNANCO RESORT SRL, Bognanco - Blower manual & larës manual shishesh BWB-M600 - 4 grykë, kurorë shisheje manual CRW-M1, mbushës manual shisheje BFM4-500S

Portugali

 • SUMMERCORNER, AMOURA QUARTEIRA - Pajisjet për shpërndarjen e birrës
 • Jose Zacarias, Carnaxide - Pajisjet për shpërndarjen e birrës
 • Bejekaseira Lda, Sobral Monte Agraço - Rondele KEG KCM-10 + MM-101EWR Mulliri i maltit 100 kg / orë - rrotulla ekstra të gjera
 • Birraria Gíria Unipessoal Lda, Guimaraes - MM80 - Mulli i maltit, versioni 3ph, 400V, 60-80 kg në orë

Zvicër

 • Bachweg Brewing GmbH, Edlibach - Rezervuari i shërbimit 1000 litra me pajisje karbonizimi të birrës
 • La Brasserie du Temps, Payerne - makinë ftohëse për fermentimin e birrës
 • Damien & Cie, Brasserie du Virage, Plan-les-Ouatess - Pajisjet për mbushjen e fuçisë së birrës
 • Barfuss Brauerei GmbH, Wuppenau - Makinë kompakte për ftohjen e birrës së lëngshme
 • Dr Brauwolf GmbH, Curych - Gjenerator elektrik me avull ESG-100MWT
 • Brasserie de Couvaloup Sarl, Molla - PFH-DIN11851-25 Qendra për mbushjen e produkteve DN25
 • Obersee Brau Union GmbH, Wetzikon - Mbushës shishe manual BFM4-500S

Spanjë

 • Oferta më e mirë SL, Málaga - pajisje për mbushjen e birrës në baktere dhe fuçi shpëlarjeje
 • TALLERES LANDALUCE, SA, Requejada - Cantabria - teknologji për përgatitjen e maltit
 • Në Extremis SL, Ribarroja del Turia - pajisje për mbushjen e birrës në fuçi
 • ESP - TALLERES LANDALUCE, SA, Requejada - Cantabria - pajisje për mbushjen e birrës në baktere dhe fuçi shpëlarjeje
 • YAYSI SPAIN SL, Pamplona - Navarra - Mbushës-mbushës KEG KCM-10
 • EKSPERIENCAT BONEVIVANT, Málaga - Pajisjet për mbushjen e birrës në shishe
 • CERVECEROS GARAGE, SL, BARCELONA - 2 copë të rezervuarit të presionit të majasë 80 litra
 • Cervecera Octavo Arte, SL, La Lastrilla, Segovia - Makinë larëse-mbushëse KEG KCM-10
 • Cervexeiros Xura sl, Mos Pontevedra - KCM10 - Larës KEG KCM-10 + bashkuesit: A, G, S
 • URVA FLUIDOS INDUSTRIALES SL, SEVILLA - Qiri Aeration ACOS01SS25 - çelik inox DN25

Greqi

 • BREWERY OF THESSALY, Karditsomagoula Karditsa - pajisje për mbushjen e birrës në baktere dhe fuçi shpëlarjeje
 • FAKAS E. - TSOUKALAS AOE, Kavala - Mbushës shishe manual BFM4-500S

Kroacia

 • Letina Intech doo, oveakovec - Mbushës automatik KEG & mbushës KCA-25 + Malt Mill 1000 + transportues vidhos 5000 + lidhje
 • 2D Tim Pivovara doo, Zagreb - Larës KEG KCM-10 + ESG-7 Gjenerator elektrik me avull 7 kg / orë + BFM4-500S Mbushës manual shisheje

Serbia

 • RAZBEERBRIGA DOO, BUKOVAC - Stacion CIP 3x50L tip I + KEG-mbushës mbushës KEGM-10

Slovenia

 • Kmetija Ratajc, Studenec - Qiri Aeration ACOS01SS40 - çelik inox DN 40

Bosnja dhe Hercegovina

 • Vokar Piramida, Visoko - Thërrmues frutash 3000 kg / orë + Pompë lëng frutash për prodhimin e mushtit
 • AB Petrol doo, Kakanj - Makineri për përpunimin e frutave në prodhimin e mushtit: FBP-300P Shtypja e rripave të frutave 300 kg / orë me pompë, FWDC-1000P Tharëse frutash-tharëse frutash-thërrmuese 1000 kg / orë me pompë

Bullgari

 • Mund Furnizim PLTD, Blagoevgrad - Pajisjet për mbushjen e birrës në fuçi

Maqedoni

 • Kozuvkanka Doo, Kavadar - teknologji për përgatitjen e maltit

Rumani

 • CAT PLAST SRL, Bucuresti - Rezervuari i fermentimit dhe maturimit të birrës cilindrike-konike 4 HL
 • SC BACK DHE PËRPARA SRL, Silistea Snagovului - Mbushës shishe manual BFM4-500S
 • APIS SRL, BLAJ - ACOS01SS32 Aeration Candle - çelik inox DN 32 + KFM01 bashkues mbushës
 • Dan Baranga, Jud. Giurgiu - Nano-brewhouse BREWMASTER BM-50, mulli i mullirit 15-30 kg / hl, Komplet i fermentimit me 1x CFT-SNP-100H, ftohje e drejtpërdrejtë, Brewmaster vendosur gete 10 metra për sistemin BM-50

 

Gjeorgji

 • TBC Leasing Sh.A., Tbilisi - Pajisjet për mbushjen e birrës në fuçi birre: Makina për mbushjen e shpëlarjes së fuçisë së birrës KCM-10

Izrael

 • Bshara Dakwar, Maalot - Tarshiha - pajisje për mbushjen e birrës në fuçi

Japoni

 • Birraria Sakura, Tokio - pajisje për mbushjen e birrës në baktere dhe fuçi shpëlarjeje
 • KIUCHI SYUZOU GOUSHI KAISHA, Naka-shi, Ibaraki-ken - MM-1000 Mulliri i maltit 1000 kg / orë
 • LINA CO., LTD. , TokioTaito - Mbushës shishe manual BFM4-500S

Filipinet

LABTRADERS, INC, Qyteti i Quezon - CRW-M1 Kurora me shishe manual

Malaysia

 • Kështjellë artizanale, Kuala Lumpur - pajisje për mbushjen e birrës në fuçi dhe fuçi shpëlarjeje, stacioni CIP për pastrimin dhe pastrimin e teknologjisë së prodhimit të birrës, rezervuarët e fermentimit të birrës cilindrike-konike 3x

Korea e jugut

 • Luwak Korea Co Ltd, Seul - Makinë e fuqishme për larjen e fuçive dhe mbushjen e birrës në baktere ose mbajtëset e kafshëve - 52 fuçi / orë
 • Yongchul Kwon, Drrobbin - pajisje për mbushjen e birrës në fuçi dhe fuçi shpëlarjeje 10 kegů / h, mbushës birre për shishet
 • BETWINSPACE, Seul - A-bashkues KEG-50A Birrë Evropiane 50 litra
 • Park Hyojin, Gaeun-eup - Qiri Aeration ACOS01SS40 - çelik inox DN 40

Kinë, Hong Kong

 • Prodhimi i birrës Moonzen Ltd, Kwun Tong - teknologji për përgatitjen e maltit
 • Shanghai Instalimi Xiantong Pajisje Co, Ltd, Shanghai - pajisjet për karbonizimin e birrës në rezervuarë
 • CHI - Tianxiang Company, INC., Pekin - Kursi i krijimit të SMB-2W në Republikën Çeke - 2 javë

Indi

 • Tregtarët e Paqësorit, Jalandhar, Punjab - pajisje për mbushjen e birrës në fuçi
 • Restorante birrash Restorante & Microbrewery Pvt. Shpk, Bangalore - pajisje për mbushjen e birrës në baktere dhe fuçi shpëlarjeje
 • Rian Hospitalites Pvt Ltd. Hapsirat Pune - Mbushës K5F-01 Party fuçi 5L, Stacion mbushje manual K5F02 për fuçi 5 litërshe

Kili

 • Comercial Monte Lago SPA., Puerto Varas - pajisjet për shpërndarjen e birrës
 • SERVICIOS Y REPUESTOS A LA CARTA KUFIZUAR, Temuco - teknologji për përgatitjen e maltit

SHBA

 • Bierstadt Lagerhaus, Denver - pajisjet për shpërndarjen e birrës
 • Fabrikë birre Dovetail, Çikago - pajisjet për shpërndarjen e birrës
 • Distillery Co Dampfwerk, St. Louis Park, Minnesota - pajisje për ajrosjen e birrës
 • Michael Johnson, Fife - FPSP-12 Filtri i pllakës 200 × 200/12 maks. 60L / orë
 • Westbrook Brewing Company Sh.PK, MT. PLEASANT- Shpërndani rubinetin Barok me kompensues - çelik inox, krom

Kanadë

 • Tren Brewing & Distilling Inc., Prince George, British Columbia - Kurs praktik 30-ditor i prodhimit birrë çek birrë

Australi

 • Goodieson Birraria, McLaren Vale South Australia - Makinë larëse-mbushëse KEG KCM-10 + valvul shtesë

Zelanda e Re

 • Kompania e Brewing Moa, Auckland - Kondensatori i avujve të ujit BVP-1000
 • Ka tregtimin e Birrës si Heyday Beer Co., Wellington - Makinë larëse-mbushëse KEG KCM-10 + mulli i maltit 1000 kg / orë - Katër këmbë statike, gati për transportues me vida, 3-faza

Brazil

 • Cervejaria Caraça, Belo Horizonte - Pajisjet e përgjimit të birrës

 

 

 


 

Më shumë rreth nesh ...