MHP-12S Shtypni manualin hidraulik të frutave litra 12 - version çeliku inox
MHP-12S Shtypni manualin hidraulik të frutave litra 12 - version çeliku inox
MHP-12S Shtypni manualin hidraulik të frutave litra 12 - version çeliku inox

MHP-12W manual manual frutash MHP-12W me kapacitet vëllimi XNUMX litra është projektuar si shtypi i lirë hidraulik për prodhuesit e mushtit me kapacitet prodhues të vogël.

nuk vlerësuarat 277 Duke përjashtuar taksën Shtoni në të Shporta
MHP-12W Shtypni manualin hidraulik të frutave litra 12 - version druri
MHP-12W Shtypni manualin hidraulik të frutave litra 12 - version druri
MHP-12W Shtypni manualin hidraulik të frutave litra 12 - version druri

MHP-12W manual manual frutash MHP-12W me kapacitet vëllimi XNUMX litra është projektuar si shtypi i lirë hidraulik për prodhuesit e mushtit me kapacitet prodhues të vogël.

nuk vlerësuarat 290 Duke përjashtuar taksën Shtoni në të Shporta
MHP-26S Shtypni manualin hidraulik të frutave litra 26 - version çeliku inox
MHP-26S Shtypni manualin hidraulik të frutave litra 26 - version çeliku inox
MHP-26S Shtypni manualin hidraulik të frutave litra 26 - version çeliku inox

Shtypja manuale e frutave hidraulike MHP-26S me kapacitet vëllimi litra 26 është projektuar si shtyp i lirë hidraulik për prodhuesit e mushtit me kapacitet të vogël prodhimi.

nuk vlerësuarat 306 Duke përjashtuar taksën Shtoni në të Shporta
MHP-26W Shtypni manualin hidraulik të frutave litra 26 - version druri
MHP-26W Shtypni manualin hidraulik të frutave litra 26 - version druri
MHP-26W Shtypni manualin hidraulik të frutave litra 26 - version druri

MHP-26W manual manual frutash MHP-26W me kapacitet vëllimi XNUMX litra është projektuar si shtypi i lirë hidraulik për prodhuesit e mushtit me kapacitet prodhues të vogël.

nuk vlerësuarat 319 Duke përjashtuar taksën Shtoni në të Shporta
MHP-50S Shtypni manualin hidraulik të frutave litra 50 - version çeliku inox
MHP-50S Shtypni manualin hidraulik të frutave litra 50 - version çeliku inox
MHP-50S Shtypni manualin hidraulik të frutave litra 50 - version çeliku inox

Shtypi manual frutash hidraulik MHP-50S me kapacitet vëllimi litra 50 është projektuar si shtyp hidraulik i lirë për prodhuesit e pijeve frutore me kapacitet të vogël prodhimi.

nuk vlerësuarat 485 Duke përjashtuar taksën Shtoni në të Shporta
MHP-50W Shtypni manualin hidraulik të frutave litra 50 - version druri
MHP-50W Shtypni manualin hidraulik të frutave litra 50 - version druri
MHP-50W Shtypni manualin hidraulik të frutave litra 50 - version druri

Shtypja manuale e frutave hidraulike MHP-50W me kapacitet vëllimi litra 50 është projektuar si shtyp hidraulik i lirë për prodhuesit e pijeve frutore me kapacitet të vogël prodhimi.

nuk vlerësuarat 502 Duke përjashtuar taksën Shtoni në të Shporta
HPF-80 Shtyp frutash hidraulike 80 litra / orë
HPF-80 Shtyp frutash hidraulike 80 litra / orë
HPF-80 Shtyp frutash hidraulike 80 litra / orë

Shtynat frutash hidraulike HPF-80 me kapacitet prodhues 80 litra të domate duhet të dorëzohen në linjat e prodhimit të mushtit me volum të vogël dhe të mesëm të prodhimit. Ato janë pajisje më të fuqishme se shtytësit manual, por çmimi i tyre dhe kërkesat e shërbimit janë dukshëm më të ulëta se shumica e shtyneve pneumatike.

nuk vlerësuarat 1 379 Duke përjashtuar taksën Shtoni në të Shporta
HPF-120 Shtyp frutash hidraulike 120 litra / orë
HPF-120 Shtyp frutash hidraulike 120 litra / orë
HPF-120 Shtyp frutash hidraulike 120 litra / orë

Shtynat frutash hidraulike HPF-120 me kapacitet prodhues 120 litra të domate duhet të dorëzohen në linjat e prodhimit të mushtit me volum të vogël dhe të mesëm të prodhimit. Ato janë pajisje më të fuqishme se shtytësit manual, por çmimi i tyre dhe kërkesat e shërbimit janë dukshëm më të ulëta se shumica e shtyneve pneumatike.

nuk vlerësuarat 1 819 Duke përjashtuar taksën Shtoni në të Shporta
HPF-170 Shtyp frutash hidraulike 170 litra / orë
HPF-170 Shtyp frutash hidraulike 170 litra / orë
HPF-170 Shtyp frutash hidraulike 170 litra / orë

Shtynat frutash hidraulike HPF-170 me kapacitet prodhues 170 litra të domate duhet të dorëzohen në linjat e prodhimit të mushtit me volum të vogël dhe të mesëm të prodhimit. Ato janë pajisje më të fuqishme se shtytësit manual, por çmimi i tyre dhe kërkesat e shërbimit janë dukshëm më të ulëta se shumica e shtyneve pneumatike.

nuk vlerësuarat 1 991 Duke përjashtuar taksën Shtoni në të Shporta
HPF-250 Shtyp frutash hidraulike 250 litra / orë
HPF-250 Shtyp frutash hidraulike 250 litra / orë
HPF-250 Shtyp frutash hidraulike 250 litra / orë

Shtynat frutash hidraulike HPF-250 me kapacitet prodhues 250 litra të domate duhet të dorëzohen në linjat e prodhimit të mushtit me volum të vogël dhe të mesëm të prodhimit. Ato janë pajisje më të fuqishme se shtytësit manual, por çmimi i tyre dhe kërkesat e shërbimit janë dukshëm më të ulëta se shumica e shtyneve pneumatike.

nuk vlerësuarat 2 395 Duke përjashtuar taksën Shtoni në të Shporta
HPF-600ES Shtypi frutor hidraulik 220 litra
HPF-600ES Shtypi frutor hidraulik 220 litra
HPF-600ES Shtypi frutor hidraulik 220 litra

Shtylla frutash hidraulike HPF-600ES është makinë me tela me çelik inox me volum 220 litra. Është pajisje më të fuqishme se shtytësit manualë, megjithatë kërkesat e çmimeve dhe të shërbimit janë dukshëm më të ulëta sesa për shumicën e shtyneve pneumatike.

Kjo shtypi hidraulike është projektuar për shtypjen e mollëve të copëtuara, dardha ose fruta të tjera për prodhimin e mushtit ose mushtit.

nuk vlerësuarat 7 350 - 10 191 Duke përjashtuar taksën Shtoni në të Shporta
HPF-700ES Shtypi frutor hidraulik 330 litra
HPF-700ES Shtypi frutor hidraulik 330 litra
HPF-700ES Shtypi frutor hidraulik 330 litra

Shtylla frutash hidraulike HPF-700ES është makinë me tela me çelik inox me volum 330 litra. Është pajisje më të fuqishme se shtytësit manualë, megjithatë kërkesat e çmimeve dhe të shërbimit janë dukshëm më të ulëta sesa për shumicën e shtyneve pneumatike. Kjo shtypi hidraulike është projektuar për shtypjen e mollëve të copëtuara, dardha ose fruta të tjera për prodhimin e mushtit ose mushtit.

nuk vlerësuarat 9 812 - 13 284 Duke përjashtuar taksën Shtoni në të Shporta
FBP-300 Rrip frutash shtyp 300 kg / orë
FBP-300 Rrip frutash shtyp 300 kg / orë
FBP-300 Rrip frutash shtyp 300 kg / orë

Shtypi i rripit FBP-300 është projektuar për shtypjen e masës së frutave. Masa frutash vendoset në kasetë që e shtyn atë kundër cilindrave. Lëngja e përftuar rrjedh në tabelat e mbledhjes nën shtypin. Shtypja është e vazhdueshme. Kapaciteti prodhues 300 kg fruta në orë.

nuk vlerësuarat 10 790 Duke përjashtuar taksën Shtoni në të Shporta
FBP-300P Rrip frutash shtyp 300 kg / orë me pompë
FBP-300P Rrip frutash shtyp 300 kg / orë me pompë
FBP-300P Rrip frutash shtyp 300 kg / orë me pompë

Shtypi i rripit FBP-300P është projektuar për shtypjen e masës së frutave. Masa frutash vendoset në kasetë, e cila e shtyn atë kundër cilindrave. Lëngja e përftuar rrjedh në tabelat e mbledhjes nën shtypin. Shtypja është e vazhdueshme. Kapaciteti prodhues 300 kg fruta në orë. Ky variant i shtypit është i pajisur me presion të lartë të pompës së ujit 20 për shpëlarje të vazhdueshme të rripit të ngrirjes së frutave.

nuk vlerësuarat 11 521 Duke përjashtuar taksën Shtoni në të Shporta
HPF-800ES Shtypi frutor hidraulik 480 litra
HPF-800ES Shtypi frutor hidraulik 480 litra
HPF-800ES Shtypi frutor hidraulik 480 litra

Shtylla frutash hidraulike HPF-800ES është makinë me tela me çelik inox me volum 480 litra. Është pajisje më të fuqishme se shtytësit manualë, megjithatë kërkesat e çmimeve dhe të shërbimit janë dukshëm më të ulëta sesa për shumicën e shtyneve pneumatike. Kjo shtypi hidraulike është projektuar për shtypjen e mollëve të copëtuara, dardha ose fruta të tjera për prodhimin e mushtit ose mushtit.

nuk vlerësuarat 11 655 - 15 597 Duke përjashtuar taksën Shtoni në të Shporta
FBP-300MG Shtypi i rripit të frutave 300 kg / orë
FBP-300MG Shtypi i rripit të frutave 300 kg / orë
FBP-300MG Shtypi i rripit të frutave 300 kg / orë

Shtypi i rripit FBP-300MG është projektuar për shtypjen e masës së frutave. Mishi i frutave vendoset në rripin e vazhdueshëm që e shtyn atë kundër cilindrave. Lëngu i përftuar rrjedh në tabanat e mbledhjes nën shtypin. Kapaciteti prodhues deri në 300 kg fruta në orë.

nuk vlerësuarat 12 635 Duke përjashtuar taksën Shtoni në të Shporta
FBP-500 Rrip frutash shtyp 600 kg / orë
FBP-500 Rrip frutash shtyp 600 kg / orë
FBP-500 Rrip frutash shtyp 600 kg / orë

Shtypi i rripit FBP-500 është projektuar për shtypjen e masës së frutave. Masa frutash vendoset në kasetë që e shtyn atë kundër cilindrave. Lëngja e përftuar rrjedh në tabelat e mbledhjes nën shtypin. Shtypja është e vazhdueshme. Kapaciteti prodhues 600 kg fruta në orë.

nuk vlerësuarat 17 556 Duke përjashtuar taksën Shtoni në të Shporta
FBP-500P Rrip frutash shtyp 600 kg / orë me pompë
FBP-500P Rrip frutash shtyp 600 kg / orë me pompë
FBP-500P Rrip frutash shtyp 600 kg / orë me pompë

Shtypi i rripit FBP-500P është projektuar për shtypjen e masës së frutave. Masa frutash vendoset në kasetë, e cila e shtyn atë kundër cilindrave. Lëngja e përftuar rrjedh në tabelat e mbledhjes nën shtypin. Shtypja është e vazhdueshme. Kapaciteti prodhues 600 kg fruta në orë. Ky variant i shtypit është i pajisur me presion të lartë të pompës së ujit 20 për shpëlarje të vazhdueshme të rripit të ngrirjes së frutave.

nuk vlerësuarat 18 288 Duke përjashtuar taksën Shtoni në të Shporta
FBP-500A Shtypi i frutave shtyp 500 kg / orë
FBP-500A Shtypi i frutave shtyp 500 kg / orë
FBP-500A Shtypi i frutave shtyp 500 kg / orë

Shtypi i rripit FBP-500A është projektuar për shtypjen e masës së frutave. Masa frutash vendoset në kasetë që e shtyn atë kundër cilindrave. Lëngja e përftuar rrjedh në tabelat e mbledhjes nën shtypin. Shtypja është e vazhdueshme. Kapaciteti prodhues deri në 500 kg të frutave (mollë, dardhë) në orë. Bërë në Austri.

nuk vlerësuarat 20 349 Duke përjashtuar taksën Shtoni në të Shporta
FBP-600MG Shtypi i rripit të frutave 600 kg / orë
FBP-600MG Shtypi i rripit të frutave 600 kg / orë
FBP-600MG Shtypi i rripit të frutave 600 kg / orë

Shtypi i rripit FBP-600MG është projektuar për shtypjen e masës së frutave. Mishi i frutave vendoset në rripin e vazhdueshëm që e shtyn atë kundër cilindrave. Lëngu i përftuar rrjedh në tabanat e mbledhjes nën shtypin. Kapaciteti prodhues deri në 600 kg fruta në orë.

nuk vlerësuarat 21 256 Duke përjashtuar taksën Shtoni në të Shporta