CCT-20000C Tank fermentimi cilindrik-konik CLASSIC, i izoluar, 20000 / 22190L

37 453 - 45 732 Duke përjashtuar taksën

Rezervuari fermentues cilindrik-konik (CCT, CCF, fermenter cilindrik-konik) me vëllimin e përdorshëm të volumit 20000 dhe volumit total 22190 litër, për fermentim dhe maturim të birrës, mushtit, verës dhe pijeve të tjera, në disa ndryshime, çeliku ushqimor DIN 1.4301 (AISI 304). Anija prodhohet me përmasa dhe pajisje të standardizuara, ose sipas kërkesave individuale të konsumatorëve. Rezervuari normalisht është i disponueshëm në disa versione (dimensionet opsionale, klasa e cilësisë, presioni maksimal). Dizajn klasik, izolim PUR, xhaketë të dyfishtë çelik, ujë (ose glikol) ftohës duplicators. Certifikata PED (opsionale gjithashtu GUM, GOST). Të gjitha pjesët bëhen në Bashkimin Evropian. Depozita e presionit prodhohet në përputhje me standardet evropiane EN 13445 dhe PED 2014 / 68 / EU.

Qartë
SKU: CCT-20000c Kategorite , , Tags: , , ,
Zbritje: zbritje 3% për urdhërimin nga copat 4 në 8. 5% zbritje për urdhërimin e 9 ose më shumë copa.

Përshkrim

CCT-20000C Rezervuar cilindrik-konik Classic 20000 / 22190 L (izoluar, ftohur me lëng)

Rezervuar me fermentim cilindrik-konik (CCT, CCF, fermenter cilindrik-konik) me vëllimin e përdorshëm të tankeve 20000 litra dhe vëllimin total 22190 litra, për fermentim dhe maturim të birrës, mushtit, verës dhe pijeve të tjera, në disa variacione të bëra prej çeliku të ushqimit çelik DIN 1.4301 (AISI 304). Anija prodhohet me përmasa dhe pajisje të standardizuara, ose sipas kërkesave individuale të konsumatorëve. Rezervuari normalisht është i disponueshëm në disa versione (dimensionet opsionale, klasa e cilësisë, presioni maksimal). Dizajn klasik, izolim PUR, xhaketë të dyfishtë çelik, ujë (ose glikol) ftohës duplicators. Certifikata PED (opsionale gjithashtu GUM, GOST). Të gjitha pjesët bëhen në Bashkimin Evropian. Depozita e presionit prodhohet në përputhje me standardet evropiane EN 13445 dhe PED 2014 / 68 / EU.

Produkti czecheke 0011 - CCT-20000C Rezervuar cilindrike-konike e fermentimit CLASSIC, e izoluar, 20000 / 22190L - ccti, cmti, klasikeBanderolat e opsioneve të certifikatës 1 - CCT-20000C Rezervuar cilindrike cilindrike-konike CLASSIC, e izoluar, 20000 / 22190L - ccti, cmti, klasike

CCT 2000 SQ HQ 800x800 - CCT-20000C Rezervo cilindrike cilindrike konike CLASSIC, e izoluar, 20000 / 22190L - ccti, cmti, klasike

Pajisjet e bombolës cilindrike-konike 20000 / 22190 litra klasike

Skicimi i kuvendit të bombolës cilindrike CCT-20000C (modeli 2015 / SQ / dimensionet standarde):

Përshkrimi CCT 1000C 2015 - CCT-20000C Rezervuar cilindrike-konike e fermentimit CLASSIC, e izoluar, 20000 / 22190L - ccti, cmti, klasike

CCT-20000C: Parametrat teknikë

Parametrat teknikë të CCT-20000C: Fermentuesi kon univerzal, rezervuari presion cilindrikisht-konik si për fermentimin ashtu edhe për pjekurinë e birrës ose mushtit, vëllimi i përdorshëm i litrave 20000, me izolim PUR, i ftohur nga uji / glukoli.

Rezervuar Cylindroconical CCT-20000C


cilësi standarde

pa PED

cilësi standarde

Certifikata PED

Me cilësi të lartë

pa PED

Me cilësi të lartë

Certifikata PED

Parametrat (dimensionet standarde)


SQ no-PED


SQ PED


HQ no-PED


HQ PED


Vu Volumi i përdorshëm [litra]20000200002000020000
Vt Vëllimi total [litra]22190221902219022190
V1 Fundi i harkuar i sipërm - volumi [litra]1011101110111011
V2 Pjesa cilindrike - volumi [litra]19006190061900619006
V3 Pjesa konike - volumi [litra]2173217321732173
D Totali i diametrit të rezervuarit [mm]2350235023502350
Dv Diametri i rezervuarit të brendshëm [mm]2200220022002200
H Lartësia totale [mm]7663766376637663
H1 Fundja e harkuar e sipërme - lartësia [mm]4384386438438
H2 Pjesa cilindrike - lartësia [mm]5000500050005000
H3 Pjesa konike - lartësia [mm]1905190519051905
Mn Pesha neto [kg]4602460246024602
Mb Pesha bruto [kg]26792267922679226792

Standardi i pajisjeve


SQ no-PED


SQ PED


HQ no-PED


HQ PED


Gama e presionit (e lejuar nga PED)0.0 - 0.5 bar0.0 - 2.0 bar0.0 - 0.5 bar0.0 - 2.0 bar
Gama e presionit të vërtetë (testuar nga prodhuesi)0.0 - 2.8 bar0.0 - 2.8 bar0.0 - 2.8 bar0.0 - 2.8 bar
PED 2014/68/EU certifikatëjopojopo
Materiali (Origjina në Evropë)AISI 304AISI 304AISI 304AISI 304
Sipërfaqja e brendshme - fundi i sipërm + cilindri2B / Ra2B / Ra2C / Ra2C / Ra
Sipërfaqja e brendshme - pjesë konike2C / Ra2C / Ra2C / Ra2C / Ra
Sipërfaqja e jashtme2B grinded2B grinded2B grinded2B grinded
Fletë të jashtme - nyjetë gjitha të ngjituratë gjitha të ngjituratë gjitha të ngjituratë gjitha të ngjitura
Këndi i kulmit të konit60 °60 °60 °60 °
Izolim PUR75 mm75 mm75 mm75 mm
CT / CJ1 Xhaketë ftohëse në cilindër - in / out G-threadZonat 3> sipërfaqe 60% N-G1 / 2 ″ -G3 / 4 "Zonat 3> sipërfaqe 60% N-G1 / 2 ″ -G3 / 4 "Zonat 3> sipërfaqe 60% N-G1 / 2 ″ -G3 / 4 "Zonat 3> sipërfaqe 60% N-G1 / 2 ″ -G3 / 4 "
CT / CJ1 Xhaketë e ftohjes në pjesën e konëve - brenda / jashtë G-fijeZona 1> sipërfaqja 50% N-G1 / 2 ″ -G3 / 4 "Zona 1> sipërfaqja 50% N-G1 / 2 ″ -G3 / 4 "Zona 1> sipërfaqja 50% N-G1 / 2 ″ -G3 / 4 "Zona 1> sipërfaqja 50% N-G1 / 2 ″ -G3 / 4 "
Varet e transportit2pcs2pcs2pcs2pcs
Dera e sipërme e shërbimit (kapanxhë)420x340mm hapur brendaPED 420x340mm hapur brenda420x340mm hapur jashtëPED 420x340mm hapur jashtë
Dera e derës së shërbimit (kapanxhë)përfshirë 440x310mmpërfshirë 440x310mmpërfshirë 440x310mmpërfshirë 440x310mm
Valvula e sigurisë së ajrit / vakumitMax 0.5 / 0.2 barMax 2.1 / 0.2 barMax 0.5 / 0.2 barMax 2.1 / 0.2 bar
Armatura e prodhimit të pastër të pijeveDN65 DC / TCDN65 DC / TCDN65 DC / TCDN65 DC / TC
Armatura e mbushjes / zbrazjes së poshtmeDN65 DC / TCDN65 DC / TCDN65 DC / TCDN65 DC / TC
Valvula e mostrësDN10 sanitDN10 sanitDN10 sanitDN10 sanit
Pajisjet e lidhjes CIP dhe manometërDN25DC / TCDN25DC / TCDN25DC / TCDN25DC / TC
Valvula e ventilimitpopopopo
Sanimi i topit-dushi pandryshueshëmi pandryshueshëmrrotulluesrrotullues
Valvula e rregullimit të presionit të fermentimit, sanitizableDN32 DC / TCDN32 DC / TCDN32 DC / TCDN32 DC / TC
Manometri me glicerinëpopopopo
Treguesi i nivelit të mbushjes fiksepopofakultativfakultativ
Treguesi i nivelit të mbushjes i lëvizshëmfakultativfakultativpopo
Fole ThermosensorCopa 4 DN9Copa 4 DN9Copa 4 DN9Copa 4 DN9
Sytë me shkallëcopë 6copë 6copë 6copë 6
Këmbë gome rregullueshmecopë 4copë 4copë 4copë 4
Tipi i etiketës - parametrat e rezervuarit PEDpopopopo
Temperatura minimale e operimit-15 ° C-15 ° C-15 ° C-15 ° C
Temperatura maksimale e punës+ 80 ° C+ 80 ° C+ 80 ° C+ 80 ° C
Numri i garantuar i cikleve të presionit (për presion maksimal)500500500500
Garanci standarde2 vjet2 vjet3 vjet3 vjet

Pajisjet opsionale - shpenzimet shtesë


SQ no-PED


SQ PED


HQ no-PED


HQ PED


Dera e derës së shërbimit (kapanxhë)përfshirëpërfshirëpërfshirëpërfshirë
Dera e sipërme e shërbimit (kapanxhë)përfshirëpërfshirëpërfshirëpërfshirë
Dera e sipërme e shërbimit me një dritare shikimi€ 462€ 462€ 462€ 462
Dera e sipërme e shërbimit plotësisht e xhamit€ 692€ 692€ 692€ 692
Shkallë€ 566€ 566€ 566€ 566
Armatura e poshtme universale për hopgun, carbonization, filtrimit, flotacion€ 38€ 38€ 38€ 38
Armatura e sipërme e posaçme e vendosur për një dry hopping€ 192€ 192€ 192€ 192
Guri karbonizues€ 432€ 432€ 432€ 432
Sanitizing top-dush - rrotullues€ 56€ 56popo
Rregullimi i armaturës së prodhimit të pijeve të pastër me qelqin e syrit€ 385€ 385€ 385€ 385
Shkallëzoni në valvulën e rregullimit të presionit€ 115€ 115€ 115€ 115
Shkalla për treguesin e nivelit të mbushjes mm€ 192€ 192€ 192€ 192
Sistemi i matjes dhe kontrollit të temperaturësshih një çmimlistshih një çmimlistshih një çmimlistshih një çmimlist
Kompensator i shkumës për valvulën e mostrës€ 103€ 103€ 103€ 103
Dimensionet jo standarde të rezervuarit nga konsumatori10% dhe më shumë10% dhe më shumë10% dhe më shumë10% dhe më shumë
Pajisjet jo standarde të tankeve jo-PED€ 173€ 173€ 173€ 173
Pajisjet jo standarde të tankeve PED€ 1 040€ 1 040€ 1 040€ 1 040
Legjenda:

N / A = Jo i disponueshëm

DC = bashkim i qumështit DIN 11851, TC = TriClamp DIN 32676 (lloji i lidhjes varet nga kërkesa e një konsumatori)

PED = Certifikim për enët nën presion të kërkuara në të gjitha vendet e BE - së Direktiva e BE PED 2014 / 68 / EU Presioni Pajisjet

Prodhuesi rezervon të drejtën për të ndryshuar parametrat sipas disponueshmërisë aktuale të materialeve dhe pajisjeve. Një klient gjithmonë do të marrë vizatimin tonë të prodhimit për miratim përpara se të prodhojë rezervuarin e urdhëruar.

Pajisjet standarde - përshkrimi

 • Valvula e rregullueshme e presionit për fermentim të kontrolluar - Mekanizmi i vendosjes së mbingarkesës me një manometër glicerine (varg standard i presionit të rregullueshëm brenda rezervuarit: nga 0 bar deri 3 bar ) - lejon dy procese në të njëjtën tank: fermentimi primar + fermentimi i mesëm (maturimi)
 • Kanalet e ftohjes - dublikuesit për qarkullimin e ftohësit në xhaketën e ftohjes (një, dy ose më shumë sipas llojit të rezervuarit)
 • Izolim PUR - izolim poliuretani me trashësi sipas madhësisë së rezervuarit dhe mjedisit të synuar (standard = 50mm)
 • Xhaketë e jashtme e rezervuarit të çelikut inox - Lloji i përfundimit të sipërfaqes (standard = grinded) i zgjedhur nga konsumatori.
 • Rëndësia e sipërfaqes së brendshme të garantuar : Ra <0.8 μm ose më pak (sipërfaqet e grirë) / Ra <0.5 μm ose më pak (sipërfaqet e lëmuara)
 • Dera e shërbimit (kapanxhë) në kon të lartë ose në pjesë cilindrike, sipas kërkesave të klientit (SQ = hapur brenda / HQ = hapur jashtë)
 • Armatura e prodhimit të pastër të pijeve me një valvul flutur për prodhimin e pijeve të pastra (birrë, verë, musht) - krahu i mbështjellës (opsionalisht me lartësi të ndryshueshme të thithjes)
 • Armatura e mbushjes / zbrazjes së poshtme - Tubin e hyrjes / daljes me një valvul flutur për mbushjen e rezervuarit, shkarkimin e maja dhe kullimin e përmbajtjes së plotë të rezervuarit
 • Sanimi i topit-dush - CIP dush për sanitimin e topit (SQ = statike / HQ = rrotulluese) - një ose më shumë copë
 • Tub kanalizimi - - Një tub shumëfunksional me një valvul top për lidhjen e një dush me stacionin e pastrimit-sanitimit CIP, valvula presioni rregullueshme me manometër, hyrje CO2
 • Valvula e mostrës - karin e marrjes së mostrave të pastër dhe sanitizable për mostrat e produktit të grumbullimit
 • Valvula e sigurisë - mbivendosje me veprim të dyfishtë (standard = shufra 3.2) dhe mbrojtja e vaksinës (shirit 0.2) valvula e sigurisë - version i vetëm i presionit të rezervuarit
 • Valvula e ventilimit - Valvula e devijimit të dedikuar për kullimin e sigurt të rezervuarit dhe matjen e saktë të presionit aktual në rezervuar duke përdorur manometër (siguron funksionimin e duhur të manometrit kur dushi i dushit është bllokuar me shkumë)
 • Foleja e termometrit - priza e salduar për futjen e termosensorit ose termometrit (një ose më shumë sipas llojit të rezervuarit)
 • Manometër - Është e përfshirë në setin e valvulës së rregullueshme të presionit. E bërë nga çelik inox, me glicerinë brenda.
 • Treguesi i nivelit të mbushjes - Tub qelqi sanitizueshëm ose plastike për vizualizimin e nivelit të lartësisë së produktit të pijeve në rezervuar (SQ = fiks / HQ = i lëvizshëm)
 • Varet e transportit - varet çeliku të salduara për transportin e sigurt të rezervuarit me vinç ose me kamion
 • Këmbë të rregullueshme - 3 ose Katër këmbë me këmbët e gomës për rregullimin e saktë horizontal të rezervuarit në një dyshe të pabarabartë
 • Etiketa e tipit - Etiketa e çelikut me të gjitha parametrat që kërkohen nga Bashkimi Evropian për enët nën presion
 • PED 2014/68/EU - çertifikatë - Certifikata Evropiane për enën e mbitensionit + dokument për arkivimin e historisë së enës nën presion

Pajisjet opsionale - përshkrimi

 • Dalja e tubave të ndryshueshme për pije të pastër (Krahu i rregullueshëm i pirgjeve) - në vend të tubit të pastër të produktit të fiksuar - një tub të rrotullueshëm me një valvul fluturash dhe xham të syrit për të rregulluar saktë lartësinë e hyrjes së thithjes sipas nivelit aktual të maja në rezervuar
 • Dyer speciale - puset - shufra e seksionit të seksionit, sheshi me dritare shikimi, kapanxhë me derë qelqi
 • Dushe të posaçme për pastrimin dhe sanimin e topit - rrotulluese, pulsi ose pajisje të tjera të pastrimit special për pastrim efektiv ekstrem të rezervuarit
 • Armatura anësore ose e sipërme universale - Armatura universale me shumë përdorime për lidhjen e pajisjes së flotacioneve, gurit të karbonizimit ose nxjerrës së shiritit për dry hopping.
 • Shkallë për treguesin e nivelit të mbushjes - shkallë një litër në një mbulesë të treguesit të nivelit të mbushjes për vizualizimin e volumit aktual të produktit në rezervuar
 • Shkalla e valvulës së rregullueshme të presionit - një shkallë bar në një vidë të rregullueshme të valvulës së presionit për tregimin e presionit të duhur të kërkuar në rezervuar (një manomet tregon presionin aktual)
 • Matjet e temperaturës dhe komponentët e rregullimit - ne ofrojmë disa lloje të termosensorëve, termometrave dhe sistemeve të kontrollit të temperaturës të pajisura plotësisht për tanket tona
 • Guri karbonizues - guri i veçantë poroz për karbonizim të pijeve nga shishet CO2
 • Shkallë - për operim të lehtë me puset dhe pajisje të tjera të sipërme të tanke
 • Qendër mbushëse e produktit të tankeve - një mjet i posaçëm për mbushjen e lehtë të produktit (si birra e birrës, duhet të mushtit) në rezervuarin e fermentimit
 • Pajisjet e përzierjes - për të përzier përmbajtjen e rezervuarit, ajo është e montuar në anën e shell tank
 • Personalizime të tjera të rezervuarit - sipas kërkesave të konsumatorit - dimensionet jo standarde, armatura speciale, sipërfaqja e veçantë dhe dizajni i rezervuarit etj.

CCT-cilindrike-konike-fermenters-1000x750


Përshtatje

I. Ndryshueshmëria dimensionale e litrave CCT 20000:

Ne mund të prodhojmë tanke fermentimi CCT me volum 20000 litra në variacione gjashtë dimensional, sipas një raporti midis lartësisë dhe diametrit të rezervuarit. Është përparësi për konsumatorët, sepse përshtatja e dimensioneve të rezervuarit shpesh është e nevojshme për shkak të dispozitave të kufizuara të hapësirave të ndërtesës.

Tank konik cilindrik 20000 litra - gjashtë variante të raportit të përmasave

Në këtë eshop ne përshkruajmë vetëm variantin më të ofruar të madhësisë standarde të litrave CCT 20000. Nëse doni një variant tjetër, na dërgoni kërkesën tuaj dhe ne do t'ju dërgojmë një kuotë individuale për rezervuarin.


Variacionet e CCT 20000 sipas limitit të mbingarkimit:

Përveç kësaj, konsumatori mund të zgjedhë mes presionit dhe enëve nën presion. Sipas shtypjes maksimale të lejueshme në anije prodhojmë tanke fermentimi CCT në dy dizajne:

 • Rezervuari i fermentimit jo-presion CCT-20000 - Presioni maksimal i disponueshëm është 0.5 bar - është hartuar si 3.0 bar tank, testuar për presion deri në 4.0 bar, por nuk është deklaruar si rezervuar presioni sipas Direktivës së BE-së PED. I përshtatshëm për fermentim jo-presion të birrës apo mushtit, ose gjithashtu si enë nën presion në disa vende jashtë Bashkimit Evropian.
 • Tanku i fermentimit mbi presion CCT-20000 - Presioni maksimal i disponueshëm është 3.0 bar (opsionale, sipas kërkesave specifike të konsumatorëve deri në 5.0 bar), përfshin certifikatën për enët nën presion sipas Direktivës së BE-së PED. Anija mund të përdoret jo vetëm për fermentimin dhe pjekjen e birrës, por gjithashtu edhe si rezervuar për mbushje isobarike të pijeve në kegë ose shishe, për filtrim dhe shërbimin isobarik të birrës ose mushtit në gota.


Variacionet e CCT 20000 sipas cilësisë dhe pajisjeve të tyre:

Sipas kërkesave të cilësisë dhe mundësive financiare të konsumatorëve ne njohim tanke fermentimi me katër klasa të cilësisë dhe pajisjeve:

 • TQ- TOP Cilësia - Cilësia më e lartë që ne ofrojmë. Sipërfaqja e brendshme ka një ashpërsi të garantuar Ra <0.5 mM - dizajn me shkëlqim. Sipërfaqja e jashtme është plotësisht e lëmuar - e unifikuar. Të gjitha armatura funksionale dhe pajisje që ndikojnë në besueshmërinë dhe sigurinë e produkteve bëhen në Evropë ose në SHBA. Ndarja më e mirë e majave të përdorur nga birra ose musht, sidomos në fermentimin me një fazë të birrës ose mushtit kur procesi i fermentimit dhe maturimit ofrohet në të njëjtën rezervuar. Pajisje luksoze të tankeve. Avantazhi kryesor është dizajni shumë luksoz i depozitës. Tre vjet garanci për pjesët kryesore të çelik inox dhe gjithashtu për pajisjet. Çmimi do të llogaritet individualisht për secilin tank.
 • HQ - HIGH Quality - Cilësi të lartë të të gjitha pjesëve, nyjeve të salduara dhe sipërfaqeve. Sipërfaqja e brendshme ka një ashpërsi të garantuar Ra <0.5 mM - dizajn me shkëlqim. Sipërfaqja e jashtme është grinded-unified. Të gjitha armatura funksionale dhe pajisje që ndikojnë në besueshmërinë dhe sigurinë e produkteve bëhen në Evropë ose në SHBA. Një ndarje e përsosur e majave të përdorur nga birra ose musht, sidomos në fermentimin me një fazë të birrës ose mushtit kur procesi i fermentimit dhe maturimit ofrohet në të njëjtën rezervuar. Pajisje luksoze të tankeve. Përparësitë kryesore janë kursimet e zgjidhjeve sanitizuese, ujit dhe energjisë, minimizimi i humbjeve të pijeve, koha më e shkurtër e punës, ulja e kostove të prodhimit. Tre vjet garanci për pjesët kryesore të çelikut dhe gjithashtu për pajisjet. Klasa e cilësisë për klientët më të kërkuar.
 • SQ - STANDARD Cilësia - Cilësi standarde të të gjitha pjesëve, nyjeve të salduara dhe sipërfaqeve. Të gjitha armatura funksionale dhe pajisje që ndikojnë në besueshmërinë dhe sigurinë e produkteve blihen nga furnizuesit e aprovuar nga Evropa apo SHBA. Inspektimi i të gjitha saldave dhe nyjeve kritike. Sipërfaqja e brendshme ka një ashpërsi të garantuar Ra <0.8 mM - Dizajn grinded, sipërfaqja e brendshme e pjesës kon është lëmuar me ashpërsi të garantuar Ra <0.5 mM . Pajisjet e zakonshme në anije, grup i zakonshëm i pajisjeve. Rezervuarët në këtë klasë të cilësisë përputhen me të gjitha rregulloret evropiane për anijet me presion dhe impiantet e përpunimit të ushqimit. Dy vjet garanci për pjesët kryesore të çelikut inox, dy vjet për pajisje. Isshtë variacioni më cilësor i porositur i tankeve për klientët tanë.
 • LQ - cilësia më e ulët - Punim me cilësi më të ulët për të gjitha pjesët, nyjet e salduara dhe sipërfaqet. Shumica e armaturave dhe pajisjeve funksionale zakonisht blihen nga furnizuesit nga Azia. Sipërfaqja e brendshme dhe e jashtme nuk janë të unifikuar. Nuk garantohet cilësi dhe homogjenitet i sipërfaqes në pjesën e brendshme të kontejnerëve. Një vit garanci për pjesët kryesore të çelikut të pandryshkshëm, një vit për pajisje. Kjo zgjidhje është interesante vetëm për krijuesit e birrave të vegjël, sepse kursen një kosto të investimit. Fatkeqësisht, kjo sjell kosto shumë më të larta të prodhimit të pijeve. Periudha më e gjatë e kanalizimeve, konsumimi i madh i tretësirës sanitare, energjisë, punës dhe ujit. Humbje të mëdha të pijeve të prodhuara. Ne nuk e ofrojmë këtë klasë të cilësisë për produktet tona, sepse pajisjet me klasën e cilësisë LQ nuk përputhen me rregulloret evropiane për anijet me presion dhe impiantet e përpunimit të ushqimit. Shtë cilësi e rezervave të shumë prodhuesve botërorë shumë të lirë të tankeve, kryesisht të bëra nga Azia.

Tipi ynë: Valvula e rregullueshme e shkarkimit të produktit për CCT - pajisje të posaçme për parandalimin e humbjes së produktit

Valvula e rregullueshme e kullimit të produktit për ndarjen e majave nga produkti në litra CCT 400Armët e rregullueshme të rrotullimit për shkarkimin e produkteve nga bombolat cilindrike-konike 400 litra mbi nivelin e maja Ne rekomandojmë që të përdorim sistemin e ri të rregullueshëm të valvulave të pastrimit të produktit për ndarje të lehtë të majave nga produkti (birra, musht, verë ...) pa humbur mbetjet e produktit. Ky sistem lejon vendosjen e saktë të lartësisë së vrimës së thithjes së tubit të daljes vetëm mbi nivelin aktual të majave në rezervuar.

Nuk ka më humbje produkti - nuk ka mbetje të papërdorshme në tanke.

Çmimi juaj:

 • Versioni SQ i tarifës CCT - 650 Euro
 • Versioni HQ i shtesë CCT - 525 EUR

BREWORX-VARIO-CCT-skemë-800x400

>> Më shumë rreth valvulës së rregullueshme të shkarkimit të produktit të pastër për CCT


Deklarata jonë e cilësisë: Pse të blini tanke cilindrike-konike 20000 litra vetëm nga ne?

garanci të cilësisë

Ne projektimin, prodhimin, bashkimin, montimin dhe testimin e të gjitha anijeve (duke përjashtuar enët nën presion) në përputhje me standardet strikte evropiane dhe udhëzimet për enët nën presion (Direktiva e BE PED 2014 / 68 / EU Presioni Pajisjet). Dmth:

 • Vesseldo anije me presion përmban një valvul të pavarur të presionit / vakumit të sigurisë (parandalon një mbingarkesë shumë të rrezikshme dhe shembjen e vaksinës së anijes)
 • Çdo anije presioni është projektuar nga projektuesi i certifikuar i kualifikuar për projektimin dhe llogaritjen e enëve nën presion.
 • Dokumentacioni i prodhimit për secilën enë nën presion që përmban llogaritjen e forcës statike, përshkrimin e saktë të procesit të prodhimit të drejtë, përfshirë llojet e kërkuara të saldimeve, trashësinë e materialit, zgjidhjet e pikave kritike.
 • Të gjitha enët nën presion të prodhuar i nënshtrohen testimit rigoroz të ngushtësisë dhe porozitetit të saldimeve, duke përdorur një lëng të posaçëm që zbulon edhe rrjedhjet më të lehta të padëshiruara, poret ose mikro-çarje = Testin e Penetrimit
 • Anijet e presionit testohen në presion, i cili është të paktën 1 bar më i lartë se mbingarkimi, për të cilin kontejnerët janë të certifikuar.
 • Protokolli për testimin e ngushtësisë dhe presionit dhe deklaratën e konformitetit të BE-së i lëshohen të gjitha anijeve nën presion. Ne gjithashtu bashkëngjitni Dokumentin e historisë së rezervuarit të presionit, me kërkesë të konsumatorit.
 • Proceset e prodhimit, vizatimet e projektimit, prodhimi, ngushtësia dhe testet e presionit mbikëqyren nga një inspektor i TÜV ose një kompani tjetër e autorizuar dhe e certifikuar, që furnizon kontrollin e cilësisë dhe verifikimin e përputhshmërisë me standardet evropiane.
 • Vesseldo enë me presion përmban një etiketë të pashlyeshme me emrin e detyrueshëm të prodhuesit, presionin përfundimtar ose të dhëna të tjera që identifikojnë unike enën e presionit të betonit në përputhje me EU PED 2014 / 68 / EU
 • Opsionale ne mund të prodhojmë pajisje presion në përputhje me kushtet dhe standardet e GOST-R ose GUM Rregullat e certifikimit. Në këtë rast, ne ngarkojmë një shtesë shtesë për certifikimin special:
  • Certifikimit PED (Bashkimi Evropian) ... është përfshirë në çmim
  • Certifikimi GUM (Poloni) ... shtesë 10% - Ne sigurojmë të gjitha pajisjet e nevojshme teknike të rezervuarit (GUM në përputhje), një klient paguan dhe trajton procesin e certifikimit për rezervuarin në vend.
  • GOST-R certifikimit (Rusi) ... shtesë 10%
 • Ne prodhojmë kontejnerë ushqimesh rrënjësisht nga çelik inox ushqimor që plotësisht përputhet me Rregullorja e Parlamentit Evropian dhe Rregullorja e Këshillit EC nr. 1935 / 2004. Këto materiale nuk i lëshojnë përbërësit e tyre në ushqim në sasi të cilat mund të rrezikojnë shëndetin e njeriut ose të sjellin një ndryshim të papranueshëm në përbërjen e ushqimit ose një përkeqësim të karakteristikave të tyre organoleptike dhe shqisore në kontakt me ushqimin në kushte normale ose të parashikueshme. Ne nuk përdorim çelik inox të lirë me cilësi më të ulët, e cila së shpejti do të humbasë rezistencën e tyre ndaj gërryerjes dhe pasivitetit ndaj ushqimit, posaçërisht pas kontaktit të përsëritur me zgjidhje agresive gjatë procesit të pastrimit dhe kanalizimit.
 • Ne jemi duke kërkuar furnizuesit e materialeve të ndërtimit dhe instalimit dhe komponentëve nga të cilat ne prodhojmë pajisje për prodhimin dhe trajtimin e ushqimit. Ne nuk blejmë ndonjë material nga importuesit që nuk janë në gjendje të provojnë origjinën dhe karakteristikat e saj evropiane.
 • Të gjitha tanket, të cilat ne dizajnohemi për fermentim, maturim dhe ruajtje të pijeve, kanë përmasa optimale për proceset e fermentimit, procesin e maturimit, karbonatimin, të kryer në përputhje me standardet teknologjike për prodhimin e pijet. Ne nuk vendosim përmasat e kontejnerëve me një vlerësim të pakualifikuar.
 • Të gjitha rezervuarët që janë bërë në klasën e cilësisë HQ, janë prodhuar me vrazhdësinë e brendshme të garantuar të sipërfaqes së mikronëve Ra <0.5, kontejnerë që janë bërë në klasën e cilësisë SQ, prodhohen me ashpërsinë e brendshme të garantuar të mikroneve Ra <0.8 (përveç në shumë rezervuarë të vegjël dhe bashkime terminale në rezervuarë me madhësi të mesme), që është standardi evropian i përshkruar vrazhdësi i sipërfaqeve të brendshme të tankeve që vijnë në kontakt me ushqime dhe kanalizime solucione alkalike dhe acide. Përafërsia e garantuar e sipërfaqes së brendshme të anijes është jashtëzakonisht e rëndësishme për të siguruar pastrim të plotë dhe tanke sanitare. Kjo është një parakusht thelbësor për të arritur pastërtinë dhe sterilitetin e pajisjeve të prodhimit të ushqimit. Ne garantojmë këtë vrazhdësi të kufizuar për 100% të sipërfaqes së brendshme gjithashtu për rezervuarët. Ne bëjmë vazhdimisht matje të të gjitha sipërfaqeve të brendshme të rezervuarëve me matësin special të ashpërsisë TR-130 gjatë gjithë procesit të tyre të prodhimit. Ne e lyejmë sipërfaqen e brendshme të rezervuarit derisa të arrihet vrazhdësia e dëshiruar.
 • Do enë është projektuar dhe prodhuar në mënyrë të tillë që të sigurojë pastrim dhe pastrim të lehtë të të gjitha sipërfaqeve që vijnë në kontakt me ushqimin. Prandaj, anijet janë të pajisura me të paktën një dush sanitare, tregues të nivelit të mbushjes së lëvizshëm dhe të pastrueshëm të pastrimit dhe kunjve për marrjen e mostrave. Ne nuk përdorim asnjë armaturë të lirë, për të cilën prodhuesi nuk ka arritur të dizajnojë sanitare dhe pastërtinë.
 • Tanke në klasë të cilësisë HQ kanë një sipërfaqe të bashkuar të jashtme. Të gjitha nyjet e fletëve të jashtme (trashësia e të paktën 2 mm) janë të ngjitura ose të mbyllura plotësisht. Kjo është e rëndësishme për të parandaluar hyrjen e lagështisë në shtresën e dyfishtë, duke lyer materialin izolues dhe humbjen e aftësisë izoluese. Kjo siguron një cilësi të qëndrueshme dhe kapacitet izolues të tankeve. Për kontejnerët në cilësinë SQ, fletët e jashtme zakonisht janë gozhduar dhe kanë një trashësi të paktën 1 mm.
 • Ne izolojmë të gjitha enët e presionit me shkumë cilësore PUR. Shkuma poliuretan izolues aplikohet profesionalisht në hapësirën izoluese të rezervuarëve në mënyrë që të shmanget formimi i urave termike, hapësira boshe e pa izoluar ose deformimi i rezervuarëve. Ne nuk përdorim zëvendësime të lira funksionale për izolimin e rezervuarëve, siç janë leshi izolues, rruaza polistireni, shkuma e aplikuar në mënyrë jo të mirë.
 • Diametrat e nozzles, valvulave dhe tubacioneve janë të rregulluara në mënyrë të saktë në përputhje me vëllimin dhe funksionin e anijes - ne nuk montimin e elementeve funksionale nëntokësore në tanke.
 • Garancia për rezervuarët e prodhuar në SHP është muaj 36, garancia për rezervuarët e prodhuar në SQ është 24 muaj. Garancia për rezervuarët me cilësi LQ është 12 muaj. Jeta praktike e rezervuarëve është zakonisht disa dekada, ndërsa elementët me jetë më të ulët (valvola, vula, etj.) Zakonisht mund të zëvendësohen lehtësisht me një element të ri të standardizuar të të njëjtit ose një prodhuesi tjetër.

Rekomandimi ynë:

Nëse po i krahasoni çmimet tona me konkurrentët, gjithmonë sigurohuni që çdo prodhues tjetër të garantojë të njëjtën cilësi si ofron kompania jonë.


Si funksionon një rezervuar cilindrik i presionit?

Tanke cilindrike-konike, Tanke cilindrone, Tanke fermentimi cilindrike, Fermentatorë cilindrikë - këto janë emrat më të zakonshëm, duke përfshirë klasën e njëjtë të enëve me presion të posaçëm me fundin konik (funnel), të dizajnuara për birrën e vetme të birrës, fermentimin kryesor të birrës dhe birrës (gënjyer, lagering). Birra e birrës (prodhimi i ndërmjetëm i birrës) nga brewhouse derdhet në rezervuarin cilindrik, menjëherë pas procesit të nxehtë të birrës. Atje, në rezervuarin konik cilindrik, fermentimi kryesor ndodh nën presion të butë ose pa mbingarkesë. Pastaj maja sedimentare është e ndarë nga rezervuari dhe grupi i birrës vendos presionin e kërkuar në rezervuar duke përdorur valvulën e rregullueshme të presionit dhe birra kalon në fazën e lagrit kur birra në rezervuar maturon me presion të ngritur dhe në temperaturë të ulët. Të dy fazat e procesit të fermentimit zakonisht ndodhin në të njëjtin tank, ose birra transferohet në një tjetër depozitë cilindrike konike pas fermentimit kryesor.

skema e rezervuarëve rezervuarë cilindrokonikë en - CCT-20000C Rezervuar cilindrike cilindrike konike KLASIK, izoluar, 20000 / 22190L - ccti, cmti, klasik

Shiko më shumë rreth serbatorëve cilindrik-konik të presionit ...

Informacion shtesë

peshë4622 kg
përmasat7863 × 2550 × 2550 mm
Klasa e cilësisë

,

Certifikatë

jo-PED, PED