FUIC – Njësi fermentimi kompakte me sistemin e pavarur të ftohjes

Njësi universale kompakte të pajisura plotësisht për fermentimin parësor dhe sekondar të birrës, mushtit, verës

FUIC - Njësia kompakte për fermentimin e birrës, mushtit, verës

Njësitë kompakte të fermentimit përbëhen nga të gjitha ato që janë të nevojshme për procesin e fermentimit dhe pjekurisë plotësisht të kontrolluar gjatë një prodhimi të pijeve alkoolike. Njësia FUIC përfshin një, dy, tre ose katër rezervuarë cilindrikë-konikë, një ose më shumë ftohës uji, sistem matës dhe kontrolli dhe një kornizë bazë të bërë nga çelik inox me këmbë ose rrota të rregullueshme.

Ky sistem modular i thjeshtë lejon grumbullimin e birrës së vogël vetëm nga konsumatori pa specialistë teknik, pa rindërtim të ndërtesave, pa punë projekti, hap pas hapi. Kjo pajisje është projektuar gjithashtu për të testuar lloje të reja të birrës, mushtit, verës së gazuar ose pijeve të tjera të gazuara.

Designed për të përdorur me birrë, musht, verë të gazuar.


Ne prodhojmë dhe ofrojmë këto lloj njësish të fermentimit FUIC kompakt: