Fermentuesit cilindrikë-konikë me sistemin modular të konfigurimit multi-konfigurativ. Tanket modulare CCT-M përbëhen nga rezervuari bazë dhe pajisje shtesë opsionale që lejojnë të konfiguroni rezervuarin sipas nevojave aktuale të klientëve. Koncepti modular i fermentuesve konikë është shumë i dobishëm për shumicën e birrrave sepse kursen kostot për blerjen e pajisjeve dhe zvogëlimin e kostove operative të birrës, mushtit ose verës.

Më shumë rreth sistemit të fermentimit modular CCT-M: