Printo Friendly, PDF & Email

Katalogu i produkteve të Czech Brewery System për 2018

Shihni katalogun tonë ose shkarkoni katalogun e produkteve tona kryesore për birraria dhe prodhuesit e tjerë të birrës. Nëse dëshironi mund t'ju dërgojmë edhe një katalog të shtypur. Kërkoni nga ju katalogun - përdorni formularin duke përdorur faqe kontaktoni. Përshkrimet e plota dhe çmimet e të gjitha produkteve të paraqitura në katalog janë në dispozicion në eshop. Vizitoni eshop tonë dhe shihni të gjithë portofolin tonë të prodhimit për prodhimin e birrës dhe mushtit.

Katalogu i CBS 2018 view shpejtë

Version i katalogut të produktit në rezolutë më të mirë të disponueshme për printim dhe shpërndarje.

Katalogu i CBS 2018 (rezolucion i ulët - 150 dpi) Shkarko

Katalogu i CBS 2018 (rezolucion i lartë - 300 dpi) Shkarko


faqe 01 tablo - Katalogu